21-02-2008, 09:37 PM
21-02-2008, 09:45 PM
Ena paradeigma? ti perifaneuesai oti eisai gantemhs?
21-02-2008, 10:11 PM
Δεν υπερηφανεύεται αλλά το αντιμετωπίζει με χιούμορ..Όπως κάνω κι εγώ που πιστεύω πως είμαι επίσης...Αλλά αυτό δεν έχει σχέση με το topic ...
24-02-2008, 06:14 PM
Αυτά που λέτε περι παιχνιδιών δεν είναι τόσο γκαντεμιές μπροστά σε αυτό που θα πώ.
Πρίν 4 εβδομάδες πούλησα Motherboard ASUS και κάρτα γραφικών(καλά μέχρι εδώ)
Αγόρασα Motherboard MSI με 145Ευρώ(καταραμμένη ώρα και στοιγμή που την αγόρασα γιατί απο την αρχή είχε το πρόβλημα που δεν άναβε ο υπολογιστής παρα μόνο για 0.5 δευτερόλεπτα) η ευτυχία μου συμπληρώθηκε με ένα μπουγέλο που έφαγε όταν τρύπησε μια δεξαμενή που έφτιαξα μόνος μου απο 100άδα DVD. ΕΙΜΑΙ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΧΩΡΙΣ PC. Το μόνο που έχω είναι ένα laptop και έχω εργασίες του σχολείου σε 2 σκληρούς δίσκους! ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ απο το κατάστημα και έχω αγοράσει εκτός απο αυτό μια κάρτα γραφικών των 415Ευρώ (την καινούρια ΑΤΙ 3870Χ2) που είναι στον υπολογιστή του πατέρα μου και δουλέυει κανονικά(πάλι καλά ε?).Το motherboard το έδωσα πρίν 1 εβδομάδα και 2 μέρες, πρίν 2 εβδομάδες έδωσα τον υπολογιστή μου e-shop για να δούν αν το τροφοδοτικό(1000W enermax galaxy 280Ευρώ αγορασμένο 4/2007) είχε πρόβλημα που τελικά δεν είχε :/ ο υπολογιστής μου προσπερνά τα 2000Ευρώ αλλά αν είχα αγοράσει καλύτερο motherboard τώρα θα είχα υπολογιστή!(γιαυτό και συμβιβασμούς ΜΗΝ κάνετε ΠΟΤΕ!! μην πάθετε ότι έπαθα).
Πρίν 4 εβδομάδες πούλησα Motherboard ASUS και κάρτα γραφικών(καλά μέχρι εδώ)
Αγόρασα Motherboard MSI με 145Ευρώ(καταραμμένη ώρα και στοιγμή που την αγόρασα γιατί απο την αρχή είχε το πρόβλημα που δεν άναβε ο υπολογιστής παρα μόνο για 0.5 δευτερόλεπτα) η ευτυχία μου συμπληρώθηκε με ένα μπουγέλο που έφαγε όταν τρύπησε μια δεξαμενή που έφτιαξα μόνος μου απο 100άδα DVD. ΕΙΜΑΙ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΧΩΡΙΣ PC. Το μόνο που έχω είναι ένα laptop και έχω εργασίες του σχολείου σε 2 σκληρούς δίσκους! ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ απο το κατάστημα και έχω αγοράσει εκτός απο αυτό μια κάρτα γραφικών των 415Ευρώ (την καινούρια ΑΤΙ 3870Χ2) που είναι στον υπολογιστή του πατέρα μου και δουλέυει κανονικά(πάλι καλά ε?).Το motherboard το έδωσα πρίν 1 εβδομάδα και 2 μέρες, πρίν 2 εβδομάδες έδωσα τον υπολογιστή μου e-shop για να δούν αν το τροφοδοτικό(1000W enermax galaxy 280Ευρώ αγορασμένο 4/2007) είχε πρόβλημα που τελικά δεν είχε :/ ο υπολογιστής μου προσπερνά τα 2000Ευρώ αλλά αν είχα αγοράσει καλύτερο motherboard τώρα θα είχα υπολογιστή!(γιαυτό και συμβιβασμούς ΜΗΝ κάνετε ΠΟΤΕ!! μην πάθετε ότι έπαθα).
24-02-2008, 10:49 PM
συγχαρητηρια.Εχεις τον σεβασμο μου.Η δεξαμενη σου μου αρεσει επισης παρα πολυ.xD
26-02-2008, 10:46 AM
εεεεεχχχμμμμμ εδω και καμποσα χρονια παιζω guild wars και σε ενα pvp part Που λεγεται guild vs guild υπαρχει χρηματικο επαθλο.(100κ ευρω) και ειπαμε να το παρουμε λιγο στα σοβαρα .....
1ος αγωνας νικαμε μεχρι το 13ο λεπτο (οι αγωνες κρατανε το πολυ 25 λεπτα) και εγω crash.
2ος αγωνας εγω crash με το που αρχισε ο αγωνας
3ος αγωνας εγω crash στο 6ο λεπτο ενω χαναμε
κοκ παι3αμε συνολο 29 αγωνες και εγω crash all time :S εεε λεω φταιει ο υπολογιστης ....
παω στο κοντινο net cafe 1ος αγωνας επη3α στο lag (κλασσικα)
2ος αγωνας επεσε Η ταση τoυ net cafe...
αποτελεσμα :εφαγα kick απο το guild
1ος αγωνας νικαμε μεχρι το 13ο λεπτο (οι αγωνες κρατανε το πολυ 25 λεπτα) και εγω crash.
2ος αγωνας εγω crash με το που αρχισε ο αγωνας
3ος αγωνας εγω crash στο 6ο λεπτο ενω χαναμε
κοκ παι3αμε συνολο 29 αγωνες και εγω crash all time :S εεε λεω φταιει ο υπολογιστης ....
παω στο κοντινο net cafe 1ος αγωνας επη3α στο lag (κλασσικα)
2ος αγωνας επεσε Η ταση τoυ net cafe...
αποτελεσμα :εφαγα kick απο το guild
27-02-2008, 08:42 PM
Billaros Wrote:συγχαρητηρια.Εχεις τον σεβασμο μου.Η δεξαμενη σου μου αρεσει επισης παρα πολυ.xD
Αναμφίβολα, το motherboard ήταν τελειωμένη υπόθεση