11-01-2008, 06:02 PM
11-01-2008, 08:42 PM
egw eimai panta tuxeros. ola ta parapanw wntws ginane?
12-01-2008, 02:59 AM
e logika nai!
12-01-2008, 02:03 PM
molis edwsa english exam kai thimithika mia gantemia pou mou etixe persi sto lower.
molis teleiwse to listening egw pou den eixa kai poli empeiria apo e3etaseis egrafa oloi tin ora tis apantiseis pano sto biblio kai oxi sto answer sheet. Meta eytixws katafera kai ta simplirwsa klevontas ligi ora apo to epomeno.
molis teleiwse to listening egw pou den eixa kai poli empeiria apo e3etaseis egrafa oloi tin ora tis apantiseis pano sto biblio kai oxi sto answer sheet. Meta eytixws katafera kai ta simplirwsa klevontas ligi ora apo to epomeno.
12-01-2008, 09:21 PM
molis shmera exw apo to prwi na xana postarw lol
20-02-2008, 04:38 PM
Α καλα!!! Η γκαντεμια μου δεν εχει ορια. Ενα παραδειγμα ειναι. Οταν ειχα παει μια εκδρομη με κατι φιλους ειχα το κινητο μου μαζι. Και με πηραν οι γονεις μου τηλεφωνο. Και τοτε αρχισαν να φωναζουν οι βλακες απο διπλα << Σβησε το τσιγαρο ρε!!>> Και ως κακη μου τυχη οι γονεις μου το πιστεψαν. Μετα ακολουθησε μια περιοδος τιμωριας γνωστη ως << Οχι x-box και υπολογιστης για 1 μηνα!!!>>
20-02-2008, 04:50 PM
Mia fora trith kai 13 piga ekdromh ( den mou xanaethxe kati thn sugekrimenh mera ) ta papoutsia mou htan kapou sto katharistirio den thumamai kai etsi anagasthka na valw kati palia pou me steneuan kai katalavenete ekdromh panw katw evgalan fouskales ta podia mou
20-02-2008, 06:28 PM
Ξέρω ότι δεν πρέπει να σχολιάζουμε σε αυτό το thread, αλλά έπαθα κάτι παρόμοιο με αυτό που έπαθε ο george(είπε για πλάκα ένας φίλος μου <<σβήσε το τσιγάρο >>, ..και για κακή μου τύχη το άκουσε η μανα μου...Μετά της εξήγησα βέβαια ότι δεν ήταν αλήθεια..(που δεν ήταν όντως αλήθεια)...Κι από τότε για εκδίκηση κάνω το ίδιο, λέω δηλαδή <<σβήσε το τσιγάρω>> κλπ
20-02-2008, 07:52 PM
Λολ. Αυτο κανω και εγω. Μια αλλη ατυχη στιγμη: Επαιζα ποκεμον εμεραλντ και ανοιγοκλεινα το DS για να βρω shiny rayquaza το βρικα και γυρισα το DS προς την καμερα στον υπολογιστη και εκεινη τη στιγμη κατι γινεται κλεινει ι οθονη γινεται μπλε και βγαζει ενα Bad egg. Αμεσως εκλεισα το DS αλλα δεν προλαβα να κανω save οταν το επιασα!!
20-02-2008, 08:00 PM
link Wrote:Ξέρω ότι δεν πρέπει να σχολιάζουμε σε αυτό το thread, αλλά έπαθα κάτι παρόμοιο με αυτό που έπαθε ο george(είπε για πλάκα ένας φίλος μου <<σβήσε το τσιγάρο >>, ..και για κακή μου τύχη το άκουσε η μανα μου...Μετά της εξήγησα βέβαια ότι δεν ήταν αλήθεια..(που δεν ήταν όντως αλήθεια)...Κι από τότε για εκδίκηση κάνω το ίδιο, λέω δηλαδή <<σβήσε το τσιγάρω>> κλπ
Αυτό το κάνουν και σ'εμενα αλλα οι γονείς μου δεν το πιστεύουν και είναι πολύ σπαστικό. Μπορεί να μπλέξεις για πλάκα
21-02-2008, 01:54 AM
Εκτος του οτι το καλσικο "σβησε το τσιγαρο" "ασε κατω τη συριγγα" δεν ειναι ουτε καν αστειο, η τιμωρια δεν ηταν λιγο υπερβολικη για κατι που δεν ηταν καν σιγουρο;Εξαλλου, αν καπνιζες θα το σταματουσες επειδη δεν θα επαιζες X-Box για ενα μηνα;
21-02-2008, 04:29 PM
Quote:Εκτος του οτι το καλσικο "σβησε το τσιγαρο" "ασε κατω τη συριγγα" δεν ειναι ουτε καν αστειο, η τιμωρια δεν ηταν λιγο υπερβολικη για κατι που δεν ηταν καν σιγουρο;Εξαλλου, αν καπνιζες θα το σταματουσες επειδη δεν θα επαιζες X-Box για ενα μηνα;[/code]Klassiko oxi kalsiko.Deuteron nai kai emena mou fainete pseftiko.
21-02-2008, 04:53 PM
Blue καταρχην δεν θελω να καπνισω απο μονος μου και οχι για κανεναν λογο οπως το x-box. Απλα ξερω μερικους που εχουν βλαστιμησει την ορα και τη στιγμη που το δοκιμασανε γιατι δεν το κοψανε ποτε για αυτο δεν θελω να κανω το ιδιο. Αν σε εσας φαινεται ψευτικο εγο δεν μπορω να σας αλλαξω γνωμη αν θελετε το πιστευετε δεν σας υποχρεωσε κανεις. Και δεν ειπα ποτε οτι ειναι καμια ξεκαρδιστικη φαρσα απλα το κανω για να τους τη σπασω. Αν οι γονεις μου ειναι παλαιων αρχων και πας να τους πεις κατι την ωρα που μιλανε θα θεωρησουν οτι αντιμιλισα και βαριεμαι να ακουω τα κυρηγματα του father μου. Σε αυτο το πραγμα δεν φταιω εγω
21-02-2008, 08:22 PM
Den eipame afto apla den mas edwses olh thn istoria mporei na katalavoume giati tous pistepsan
21-02-2008, 08:29 PM
Oi fones paralaxtikan apo to kinito kai itan alloiomenes pos na katalaboun pos itan autoi alla kai pali niotho adikimenos