Legendary Pokémon

Full Version: Team Olympic: the Greek Pokemon trainer team!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
Όντως πολλοί θα νομίζουν οτι δεν μπορεί να νικήσει ο αντίπαλος αν δεν βγάλει uber αλλά πιστεύω οτι αν πολεμήσεις κάποιον που έχει ubers, απ'τη στιγμή φυσικά που δεν είναι hacked, είναι,πιστεύω, αρκετά δύσκολο αυτά τα ποκεμον να έχουν 1. Σωστό nature κ 2. Καλά Ivs. Έτσι τα δικά σου OU-BL pokemon έχουν ελπίδες να τα αντιμετωπίσουν κ ίσως να τα νικήσουν. Αυτές είναι οι μεγάλες αδυναμίες όσων χρησιμοποιούν ubers κ γενικά θρυλικά pokemon, κάτι που όμως δεν συμβαίνει στο shoddy battle

Και μια ερώτηση. Η ομάδα που θα χρησιμοποιούμε θα είναι κ για single κ για double battles?
koitaxte.... afto peri clan to eixa pei kai ston arty.

1on. den m aresei to onoma ara den simetexw.... (xwris pare3igisi alla se kathe online game trow tetoia kolimata 0|)

2on nm2 kaneis lathos. ama paizeis for fun kai xwris antagwnistikes diatheseis tote to apotelesma einai fun kai perisoteres epafes-dimosies sxeseis me alla sites. Smile
1) poses fores prepi na to po: den prokite gia clan! an itan aplos ena alo clan, tha to elega TEAM OLYMPIC: THE GREEC POKEMON TRAINER <U>CLAN</U>! iparhi logos pou to egrapsa team ke ohi clan!
2) an ine na gini tosi fasaria, tha apagoreftoun ta umbers! osi ehoun dilothi stin omada, parakalo vgalte ta umbers sas (apo tin dilomeni party sas) mehri tis 2/1/2008

EDIT: otan ehis pola ke kala lv 100, i andikatastasi tis party sou den ine ke toso diskoli!
Θέλω κι εγώ να συμμετάσχω.Την ομάδα μου την έχω αποφασίσει και μόνο δύο ποκεμον μου έχουν μείνει για αυγά.Υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα, δεν έχω wi-fi router κι έχω net της wind.Μπορώ να πηγαίνω στον Kalas που έχουμε απόσταση μόνον έναν όροφο ή να πάρω wi-fi router της wind,αλλά θα συνδέεται με το DS;
Και φυσικά δεν έχω uber
Με router συνδεεται.Manuelf σημασια εχει ποια θεωρουνται κοινως Ubers και οχι ποια θεωρουμε εμεις.Για παραδειγμα τα Lati@s πλεον θεωρουνται Ubers και το Regigigas UnderUsed.
palia, thimame itan umbers mono otan kratousan soul deo! den ishii afto pia?

episis, super shadow, dilose tin party sou, ke den me pirazi pou merika den ine akoma etima! Wink
@ Manuelf: #s...hp?tid=506

@ Darvor: Αυτό εξαρτάται από το ποιοι είναι οι αντίπαλοί σου. Για παράδειγμα αν ήταν να προκαλέσουμε τυπάδες από τον Smogon ή από την Antiquity, εγώ θα το πήγαινα κατευθείαν σε έχθρα γιατί απλά δεν τους πάω. Όσο για τις επαφές και τις δημόσιες σχέσεις που λες, μια clan/team/whatever δεν νομίζω να μπορεί να το κάνει αυτό. Ναι μεν μπορεί να βρεις 2-3 φίλους από μια άλλη clan/team αλλά θα πας ποτέ να τους πεις για πράματα που αφορούν τη δική σου clan/team? Δεν νομίζω. Τουλάχιστον εγώ δεν θα το έκανα.
[Image: d66827088f9391a00332c6d0b2fa416d.png]
ok, evgala to latios apo tin party mou!

@NM2: opos ipes stis D/P ine umbers, ala stis proigoumenes kasetes?

edit: milton, opos vlepis, an ke ego ithela na gini ekseresi gia to Latios, den tha gini, opote, an den se pirazi, andikatestise to!
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η TRAINER CARD ΜΟΥ FRIEND CODE ΘΑ ΔΩΣΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ![Image: 631f5d0b48910c0fcc6496334b2cfedc.png]
[Image: 7d31d0c06588d1fb00158bdb35cb13ac.png]
το θεωρώ γελοίο
1ον θέλει πολύ δουλειά με πόντους και όλα αυτά
2ον Δεν γουστάρω να μπει κάποιος έτσι αρχηγός (προτιμώ τουρνουα)
3ον το όνομα είναι ειδωλολατρικό ενώ πρέπει να είναι παγανιστικό
4ον με τίποτα δεν μαζεύονται 50 άτομα από το φόρουμ
5ον γτ να μπω σε team ενώ μπορώ να παίζω ανεξάρτητος?
6ον γτ να αλλάξω τον ωραίο λουφη και να βάλω μια πρόχειρη trainer card για sig?
7ον και άμα κάποιος δεν έχει wi-fi πως θα πολεμάει? (οεο)
8a ginei tpt telika?

[Sorry alla apo la80s mou ebala to fc tou pbr thn dior8wsa omws]

[Image: 7d31d0c06588d1fb00158bdb35cb13ac-1.png]
pokeman Wrote:το θεωρώ γελοίο
1ον θέλει πολύ δουλειά με πόντους και όλα αυτά
2ον Δεν γουστάρω να μπει κάποιος έτσι αρχηγός (προτιμώ τουρνουα)
3ον το όνομα είναι ειδωλολατρικό ενώ πρέπει να είναι παγανιστικό
4ον με τίποτα δεν μαζεύονται 50 άτομα από το φόρουμ
5ον γτ να μπω σε team ενώ μπορώ να παίζω ανεξάρτητος?
6ον γτ να αλλάξω τον ωραίο λουφη και να βάλω μια πρόχειρη trainer card για sig?
7ον και άμα κάποιος δεν έχει wi-fi πως θα πολεμάει? (οεο)

O.o για μια φορα μιλας λογικα!
to onoma einai eidwlwlolatriko e kai ti se pirazei anyway ti einai to wi-fi router?
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
Reference URL's