31-01-2008, 10:46 AM
31-01-2008, 11:09 AM
darkphoenix Wrote:Ρε billare μαζι σου ωραιος! Ρε παιδια ελεος δηλαδη ξεφτιλισατε που ξεφτιλισατε το θεμα μην κανετε τα ιδιο και στην ελληνικη μυθ-ιστορια. Διαβαζα κατι Διας Ποσειδωνας και δεν συμμαζευτε ηρεμια.Και Άδη, μην ξεχνάς τον Άδη.
darkphoenix Wrote:Υπαρχουν τοσοι καλυτεροι απο τον manuelf αλλα επειδη ειχε την ιδεα πρεπει να ναι αρχηγος? Δεν σκεφτηκε πως θα μπορουσε καποιος αλλος να κανει μια παρομοια οπως την φαναζεται ομαδα και να μεινει "στην απ'έξω"?Με το θέμα του αρχηγού εγώ δεν ασχολούμαι άλλο, να τα βρουν τα μέλη της ομάδας. Στο κάτω κάτω, εγώ το έχω ξεκαθαρίσει από νωρίς, είμαι αντίθετος με τέτοιου είδους ομάδες, δεν πρόκειται να συμμετάσχω. Κι ο μόνος λόγος που ασχολούμαι είναι γιατί πρέπει να ελέγχω τι γίνεται στα διάφορα topics.
Celebi Wrote:Εγώ λέω αρχηγός, δηλαδή ο ανοτερος απ' όλους να είναι o Arty2 και μετά ως τότε βλέπουμε.Τον Arty2 τον ρώτησε κανένας αν σκοπεύει να συμμετάσχει ή το δήλωσε ο ίδιος? Γιατί εγώ πάντως δεν το είδα πουθενά.
31-01-2008, 11:17 AM
darkphoenix Wrote:αλλα επειδη ειχε την ιδεα πρεπει να ναι αρχηγος?
Ξαναλέω,μη βάζετε το χέρι σας στην φωτιά...
31-01-2008, 11:21 AM
ti ennoeis?oti borei k na mhn eixe thn idea o manuelf?
31-01-2008, 11:23 AM
Ἓν οἶδα ὅτι οὐδὲν οἶδα...
31-01-2008, 11:37 AM
Ninjomewtwo Wrote:Τον Arty2 τον ρώτησε κανένας αν σκοπεύει να συμμετάσχει ή το δήλωσε ο ίδιος? Γιατί εγώ πάντως δεν το είδα πουθενά.
Ας τον ρωτίσουμε τότε, δεν βλέπω το πρόβλημα, αν και δεν πιστεύω να πει ναι άρα τότε ας πει εκείνος ποιος θα είναι ο αρχηγός.
31-01-2008, 11:41 AM
Celebi Wrote:Quote:Τον Arty2 τον ρώτησε κανένας αν σκοπεύει να συμμετάσχει ή το δήλωσε ο ίδιος? Γιατί εγώ πάντως δεν το είδα πουθενά.
Ας τον ρωτίσουμε τότε, δεν βλέπω το πρόβλημα, αν και δεν πιστεύω να πει ναι άρα τότε ας πει εκείνος ποιος θα είναι ο αρχηγός.
Μηδένα πρό τοῦ τέλους μακάριζε...
Και τώρα πάω να διαβάσω.Θα επιστρέψω ἐν καιρῶ
31-01-2008, 01:57 PM
Λοιπον εγω λεω να γινει ενα τουρνουα και να βγει ο καλυτερος!!!
31-01-2008, 04:37 PM
ο καλυτερος δεν ειναι παντα και ο πιο αξιος αρχηγος
31-01-2008, 05:34 PM
Billaros Wrote:ο καλυτερος δεν ειναι παντα και ο πιο αξιος αρχηγος
Ok pes esu tote enan tropo!
31-01-2008, 07:23 PM
εχω αναφερθει,αν επιθυμεις διαβασε,αλλιως πραξε οπως θαρρεις.
31-01-2008, 09:17 PM
ama kataferoume na kanoume telika h mallon na kanete omada na mou trupisete th muth ola sas ftaine ligo arxaio agwnistiko pneuma eugenhs amilla kai mias eipa gia mila katse na faw kanena
31-01-2008, 11:36 PM
deozard Wrote:ama kataferoume na kanoume telika h mallon na kanete omadaΝα κάνουν? Τόση ώρα εσύ δε λες ότι συμφωνείς με την αναθεώρηση του Manuelf κι ότι ο Billaros κι εγώ έχουμε άδικο? Αυτό νόμιζα ότι σήμαινε ότι ήσουν κι εσύ στην ομάδα... Oh well, τα 'χουμε παίξει εδώ πέρα...
deozard Wrote:ligo arxaio agwnistiko pneuma eugenhs amilla kai mias eipa gia mila katse na faw kanenaStop spamming, I have a feeling that you posted μόνο και μόνο για τα μήλα...
(taka emoticon from MSN goes here)
31-01-2008, 11:42 PM
what he said
01-02-2008, 06:11 AM
Billaros Wrote:what he saidμια κοκκινη παπαρουνα(Billaros:προσεχε τα λογια σου) ααα... και μιας που το' πα ας φαω λιγο ψωμι με γαλα XDDDD
Αφου ρε παιδια το ολο θεμα ειναι ανουσιο και ολοι ποσταρουν για να αυξηθει ο αριθμος των ποστ των. Καλο θα ηταν να κλειδωθει ή η συζητηση να ληξει και καποιος με υπευθυνοτητα να κανει μια ομαδα και οχι τσιρκο με Διες Ποσειδωνες και οτι αλλο του κατεβει στο μυαλο του. Δεν εχω κατι με την μυθολογια αλλα θα αποκτησω μ'αυτους που τοση ωρα την "σκοτωνουν"