Legendary Pokémon

Full Version: Team Olympic: the Greek Pokemon trainer team!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
Quote:Billaros dn eipa gia esena.gia ton deozard to eipa to prwto!Oso gia to teleutaio sorry ekana edit k eipa dn to eida auto gia ta greeklish gt thn idia wra egrafa to post
an kai den to diavasa
pisteuw oti einai swsto exeis provleima akoma kiauto tha katarghsete
thn tuflh pisth? ( just joking Big Grin )
LOL!Oxi apla faskeis kai antifaskeis!thn mia les oti sumfwneis me thn ana8ewrish kai thn allh oti sumfwneis me tn billaros pou eipe tanti8eto!anyway just DecidE!!
και μην ψηφιζετε χωρις να βλεπετε τι ψηφιζετε
Λοιπον νομιζω πως πρεπει να διαλεξουμε ολοι μαζι και Ονομα και ''Leader'' !Επισης να μπορουμαι να βαζουμαι καθε φορα διαφορετικη ομαδα...
egw symfonw me thn anathewrhsh kai me ta asteiakia tou billarou
me liga logia me thn anathewrhsh oxi me ton billaro
αχα.Αρα

deozard Wrote:Kai egw den mporw na diavazw tetoia TERASTIA posts kai sumfonw se polla me ton billaro

deozard Wrote:
Quote:Billaros dn eipa gia esena.gia ton deozard to eipa to prwto!Oso gia to teleutaio sorry ekana edit k eipa dn to eida auto gia ta greeklish gt thn idia wra egrafa to post
an kai den to diavasa
pisteuw oti einai swsto exeis provleima akoma kiauto tha katarghsete
thn tuflh pisth? ( just joking Big Grin )

deozard Wrote:egw symfonw me thn anathewrhsh kai me ta asteiakia tou billarou
me liga logia me thn anathewrhsh oxi me ton billaro

Συγγνωμη παιδια,εγω δεν καταλαβαινω ουτε την λογικη του Deozard ουτε deozardian.Αν θελεις,μιλα κανονικα και με ελληνικους χαρακτηρες μπας και βγαλουμε κανα νοημα,Thx.
Auto eipa egw!Xwris pare3hghsh apla apofasise!Thn mia les sumfwneis thn allh oxi
Αι αγκρι γουιθ μανουελφ αντ νοτ γουιθ μπιλλαρος οκει?
Kεν γιου ραητ λαηκ ε νορμαλ περσον πλιξ?Μπηκωζ αη καν μπη τεστικλ μρεηκερ αζ γουελ.
milton Wrote:Λοιπον νομιζω πως πρεπει να διαλεξουμε ολοι μαζι και Ονομα και ''Leader'' !Επισης να μπορουμαι να βαζουμαι καθε φορα διαφορετικη ομαδα...

Συμφωνω για το ονομα και την ομαδα.Οσο για τον leader πιστεύω οτι το θέμα διευθετήθηκε.
αφου διευθετήθηκε μπορεις να ενημερωσεις και εμενα?
Γιατι εγω δεν καταλαβα τπτ.Σε μια ομαδα με αρχηγο τον μανουελφ εγω δεν μπαινω.
. και -
No offence αλλα η ελληνικη γλωσσα δεν ειναι με λατινικους χαρακτηρες ουτε εχει μονο ο ι και ε.Και ειναι Uber οχι Umber.Σε λιγο θα μου πεις τον mewtwo Umbro Και εγω θα σου πω τον Ho-oh Adidas!

Εγω επιμενω στο τουρνουα. και στις θεσεις που εχω παρει παραπανω.
Αφου η ομάδα θα έχει 12 αρχηγούς (αν δεν κάνω λάθος), ο ένας θα είναι ο Manuelf, οι άλλοι mods κ' admin (ΝΜ2,Arty2,BLUE,Billaros,Eraleas) ή τεσπα όσοι θέλουν απο τους προηγούμενους και οι υπόλοιποι μέσω τουρνουά ίσως το καλοκαίρι.
einai poloi 12 3 to polu o Dias o Poseidonas kai o Adhs
Kalas Wrote:Αφου η ομάδα θα έχει 12 αρχηγούς (αν δεν κάνω λάθος), ο ένας θα είναι ο Manuelf, οι άλλοι mods κ' admin (ΝΜ2,Arty2,BLUE,Billaros,Eraleas) ή τεσπα όσοι θέλουν απο τους προηγούμενους και οι υπόλοιποι μέσω τουρνουά ίσως το καλοκαίρι.

O αρχηγος ειναι ο μανουελφ =.=
Ρε billare μαζι σου ωραιος! Ρε παιδια ελεος δηλαδη ξεφτιλισατε που ξεφτιλισατε το θεμα μην κανετε τα ιδιο και στην ελληνικη μυθ-ιστορια. Διαβαζα κατι Διας Ποσειδωνας και δεν συμμαζευτε ηρεμια.Και οντως manuelf για αρχηγος μου ακουγετε καπως κουλο. μπι κουλ γκάις!!! Υπαρχουν τοσοι καλυτεροι απο τον manuelf αλλα επειδη ειχε την ιδεα πρεπει να ναι αρχηγος? Δεν σκεφτηκε πως θα μπορουσε καποιος αλλος να κανει μια παρομοια οπως την φαναζεται ομαδα και να μεινει "στην απ'έξω"?
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
Reference URL's