Legendary Pokémon

Full Version: Team Rate
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6
to exeguttor kanei kalli douleia, exei kalo sp.atk. Tora ta ypoloipa, an mou eleges kai moves toulaxiston.

kolokitha

ego exo alakazam shelos volbeat metacros salamence kai luxio
kali douleia kanoun to exeguttor kai to raticate gia emena tora ta alla einai ligo diskoles h stratigikes tous
ego exo alakazam shelos volbeat metacros salamence kai luxio kali douleia kanoune to exeguttor kai to raticate oso gia a alla einai diskoli i statigikh tous
to salamence einai telio $$$$

Rayquaza 80lvl Blaziken 80 lvl Magneton 100lvl Dusclops 70lvl Metagross 60lvl Salamence 70lvl

Δεν τα πολυπροπονω γιατι θελω να συμπληρωσω το Pokedex
SEEN 188
Own 177
Rampardoslvl100
Salamencelvl100
Ninjasklvl100
Blisseylvl100
Alakazamlvl65(ακόμα 35lvl για τα100)
Vaporeonlvl72(θέλει λιγότερα απο τον Alakazam για τα 100lvl)
η ομαδα μου
Tyranitar lvl100
Garchomp lvl100
Magnezone lvl100
Forretress lvl45 (τον προπονω ακομα)
Metagross lvl100
Salamence lvl100
Πολύ καλή. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι έχει κάποια μειονεκτήματα ενάντια στις ground type moves. Πόσταρε όμως και movesets, evs κτλ αν θες, ώστε να μπορούμε να κρίνουμε καλύτερα Cool
Εχει και τρια pokemon που ειναι αδυναμα σε επιθεσεις φωτιας....{Magnezone,Forretress,Metagross}.Οποτε,αλλαξε δυο απ'αυτα με αλλα δυο που δεν εχουν ιδιο τυπο με την υπολοιπη ομαδα,για να υπαρχει το type coverage οπως και στις κινησεις.
για την δική μου θα πείτε τιποτά
Johan Wrote:Rampardoslvl100
Salamencelvl100
Ninjasklvl100
Blisseylvl100
Alakazamlvl65(ακόμα 35lvl για τα100)
Vaporeonlvl72(θέλει λιγότερα απο τον Alakazam για τα 100lvl)

Kαλη μου φαινεται...αν και εχεις διπλη αδυναμια σε 2 απ'τα pokemon σου,απ'τα electric-type pokemon{Ninjask,Vaporeon}.Tο Vaporeon ειναι αναγκαστικο?....
το έχω για button passer (δες στις στρατιγηκές νίκης) και είναι απο τα αγαπημένα μου Pokémon
Tοτε βγαλε το Ninjask και βαλε ενα αλλο pokemon.Ειναι λιγο δυσκολο να διαλεξεις αν σκεφτεσαι οτι δεν πρεπει να υπαρχουν κοινες αδυναμιες στα pokemon σου....
Θέλει πολλές αλλαγές και γενικά επανασχεδιασμό. Βέβαια εάν μας έλεγες τις επιθέσεις και τα αντικείμενα θα ήταν καλύτερα... Εάν υποθέσω ότι έχεις τις κατάλληλες επιθέσεις και τα κατάλληλα αντικείμενα τότε μάλλον πρέπει να αλλάξεις το Vaporeon με κάτι που να έχει πολύ υψηλό Sp.Sttack. Παρόλα αυτά είναι μια αξιόλογη ομάδα.
Νομιζω οτι το Alakazam εχει ενα υψηλο sp.attack ηδη.To καθε pokemon του θα πρεπει να εχει ενα καλο stat number απο τα εξι.Ενα pokemon με καλα hpoints,ενα με καλο attack,ενα με καλη defence,ενα με καλη speed,ενα αλλο με καλη sp.defence και ενα τελευταιο με καλο sp.attack.Eτσι νομιζω θα ειναι καλυτερα.
Kάτι τέτοιο πιστεύω κι εγώ και τουλάχιστον έτσι προσπαθώ να κάνω στην ομάδα μου. Το ninjask όμως εγώ δε θα το άλλαζα, αφού έτσι και περάσει κάποια speed boosts και shords dances στο rampardos αυτός γίνεται φοβερός physical sweeper
Σε αυτό που λες Χάρη δεν έχεις και άδικο αλλά έχει δύο Pokémon με υψηλό Attack οπότε χρειάζεται ένα άλλο να πάρει τι θέση του Vaporeon το οποίο προτείνω να αλλαχθεί θεωρώντας ότι το έχει βάλει ΜΟΝΟ για το Sp.Attack του μιας και δεν έχει πολύ υψηλό κάποιο άλλο στασιαστικό του (ίσος να έχει καλό Sp. Defense αλλά τα περισσότερα Pokémon που έχουν τεράστιο Sp.Attack έχουν και ένα αξιόλογο Sp. Defense άρα το πρόβλημα με το Sp. Defense λύθηκε)...
Pages: 1 2 3 4 5 6
Reference URL's