Johan Wrote:Grovyle_Fan Wrote:Pokemon Trainer SILVER Wrote:Μην ξεχνάμε την ανεμοθύελλα του Tyranitar που μειώνει τη ζημιά που προκαλούν οι ηλεκτρικές επιθέσεις
Ε, να πω την αλήθεια μειώνει την ευστοχία του thunder κατά 50%, που είναι χειρότερο, όχι τη δύναμή του
και πάλι το Tyranitar είναι ένα Pokémon που βασίζετε στην attack όχι στην sp.attack οπότε ο εκπεδευτής στο βίντεο μπορούσε να του βάλει π.χ. thunder fang για να καλύψει την αδυναμία του Tyranitar στα Pokémon water
Pokemon Trainer SILVER Wrote:Εάν θέλετε ελάτε στο Shoddy να κάνουμε μια μάχη και εσείς χρησιμοποιείστε στρατηγική με αλλαγές και εγώ θα χρησιμοποιήσω μια κανονική στρατηγική επίθεσης. Χωρίς να είμαι κανένας αλάθητος ή αήττητος πιστεύω πως θα σας νικήσω...
τι είναι το Shoddy;
Ένας εκπαιδευτής ενός Tyranitar δεν ενδιαφέρετε τόσο για την αδυναμία του σε νερό! Ο μαχητής είναι μεγαλύτερο και σοβαρότερο πρόβλημα! Και πάλι είπαμε πως ΔΕΝ ταιριάζει σε ένα Pokémon με ανεμοθύελλα για ειδική ικανότητα μια ηλεκτρική επίθεση!
Το Shoddy είναι ένα πρόγραμμα γραμμένο στην Java που σου επιτρέπει να δημιουργήσεις οποιαδήποτε ομάδα θες και να μονομαχήσεις με οποιονδήποτε θες! Έχει όλα τα Pokémon της 5ης γενιάς και δεν είναι σχετικό με τα παιχνίδια του DS. Για περισσότερα μπες στην ιστοσελίδα του:
http://shoddybattle.com/. By the way αυτό μπορούσες να το ρωτήσεις στο Ερωτήσεις – Απαντήσεις...
Johan, δε λέω ότι ο εκπαιδευτής έκανε καλά που επέλεξε να βάλει thunder στο tyranitar, δεδομένου ότι η ικανότητά του μειώνει κατά 50% το στόχο του. Θα μπορούσε όμως να βάλει οποιαδήποτε άλλη ηλεκτρική επίθεση όπως thunder fang που είπες ή ακόμα και thunderbolt(το sandstorm δεν τα επηρεάζει). Kαι όσο για αυτό που λες για το physical attack του tyranitar έχεις δίκιο, όμως συχνά ένα tyranitar με special attacks είναι πιο αποτελεσματικό από ένα physical, καθώς ξαφνιάζει τον αντίπαλο. Και το 90 base special attack του δεν είναι κι άσχημο...
Στο θέμα μας που είναι η ερώτηση σου για το αν θα βάλεις salamence ή garchomp, συνεχίζω να προτείνω να κρατήσεις το salamence λόγω και της ιδιότητάς του, intimidate, που μπορεί να το προτατεύσει από physical attackers.
Pokemon Trainer SILVER Wrote:Johan Wrote:Grovyle_Fan Wrote:Pokemon Trainer SILVER Wrote:Μην ξεχνάμε την ανεμοθύελλα του Tyranitar που μειώνει τη ζημιά που προκαλούν οι ηλεκτρικές επιθέσεις
Ε, να πω την αλήθεια μειώνει την ευστοχία του thunder κατά 50%, που είναι χειρότερο, όχι τη δύναμή του
και πάλι το Tyranitar είναι ένα Pokémon που βασίζετε στην attack όχι στην sp.attack οπότε ο εκπεδευτής στο βίντεο μπορούσε να του βάλει π.χ. thunder fang για να καλύψει την αδυναμία του Tyranitar στα Pokémon water
Pokemon Trainer SILVER Wrote:Εάν θέλετε ελάτε στο Shoddy να κάνουμε μια μάχη και εσείς χρησιμοποιείστε στρατηγική με αλλαγές και εγώ θα χρησιμοποιήσω μια κανονική στρατηγική επίθεσης. Χωρίς να είμαι κανένας αλάθητος ή αήττητος πιστεύω πως θα σας νικήσω...
τι είναι το Shoddy;
Ένας εκπαιδευτής ενός Tyranitar δεν ενδιαφέρετε τόσο για την αδυναμία του σε νερό! Ο μαχητής είναι μεγαλύτερο και σοβαρότερο πρόβλημα! Και πάλι είπαμε πως ΔΕΝ ταιριάζει σε ένα Pokémon με ανεμοθύελλα για ειδική ικανότητα μια ηλεκτρική επίθεση!
Το Shoddy είναι ένα πρόγραμμα γραμμένο στην Java που σου επιτρέπει να δημιουργήσεις οποιαδήποτε ομάδα θες και να μονομαχήσεις με οποιονδήποτε θες! Έχει όλα τα Pokémon της 5ης γενιάς και δεν είναι σχετικό με τα παιχνίδια του DS. Για περισσότερα μπες στην ιστοσελίδα του: http://shoddybattle.com/. By the way αυτό μπορούσες να το ρωτήσεις στο Ερωτήσεις – Απαντήσεις...
εγώ νόμιζα πως κατεβάζει το accuracy μονο του thunder και έχουν βγεί Pokémon μονο μέχρι την τέταρτη γενιά btw where off topic
Ακριβώς αυτό γίνεται, μόνο το thunder επηρεάζει, όχι κάποια άλλη ηλεκτρική επίθεση. Γιατί να το έκανε άλλωστε, αφού το sandstorm είναι τύπος rock που είναι normal effective εναντίον electric
ο.κ το λοίγουμε το θέμα κανένας άλλος για να τον βοηθήσουμέ με την ομάδα του;
Αν θελει καποιος αλλος βοηθεια με την ομαδα του θα postαρει και θα μας το ζητησει,δεν χρειζεται να ρωτας,δεν υποτιθεται οτι ο αλλος θα postαρει την ομαδα του μετα απ'την ερωτηση σου.Και μπορεις να μου πεις γιατι το θεμα η το spam λυγει παντα με το δικο σου post?...
My team in Shaphire:
Swampert Lvl 77
Quiet nature
item: leftovers
Stats
Hp: 268
Attack: 202
Defence: 173
Sp.attack:170
Sp.defence:164
Speed:125
Attacks:
Muddy Water
Surf
Ice beam
EQ
Regice
Lvl 57
Careful nature
item:none
Stats
Hp:188
Attack:62
Defence:132
Sp.Attack: 126
Sp.Def:
301
Speed:76
Attacks
Super power
Ancient power
Curse
Ice Beam
Breloom
Lvl 69
Careful nature
Stats
Hp:188
Attack: 232
Defence:143
Sp.attack: 100
Sp.defence: 123
Speed:138
Attacks
Mind reader
Dynamic punch
Sky uppercut
Strength<---->Leech seed
Magneton
Lvl 74
Careful nature
Item:none
Stats
Hp:195
Attack:121
Defence: 155
Sp.attack:193
Sp.defence: 121
Speed: 141
Attacks
Lock on
Zap canon
Thunderbold
Thunder
Bagon
Lvl 35
Gentle nature
Stats
Hp:87
Attack:60
Defence:47
Sp.attack:41
Sp.defence: 37
Speed: 44
Attacks
Headbutt
Fokus energy
Ember
Dragonbreath
Sableye
Lvl 28
Impish nature
stats
Hp:69
Attack:48
Defence:58
Sp.attack: 38
Sp.attack:43
Speed:38
Attacks
Leer
Scatch
Detect
Night shade
Darkrai 100 lvl(με shadow ball dark void dark pulse kai dream eater...φοβερή στρατηγική πάντα πιάνει)
Snorlax 56 lvl(υπο εκπαίδευση αλλά με πολύ καλή στρατηγική...Belly Drum Rest Yawn Shadown bal...πιστέυω την καταλάβατε την στρατηγική μου
)
Gengar 76 lvl(υπό εκπαίδευση:Shadow Ball Dark Pulse Toxic Confuse ray:Επικίνδυνα σπαστικό
)
Μetagross:100 lvl:Psychic,hyper beam,earthquake,scary face
Lickilikcki(σκέφτομαι σοβαρά να το βγάλω το έχω για να αντιμετωπίζω τα κενά που έχει η ομάδα μου όσον αφορά τους τύπους...του έχω μάθει Flamethrower,Ice Beam,Power Whip)
Αυτά
Darkrai: Ελπιζω να ειναι Ιαπωνικο νομιμο και οχι Hacked. Επισης το Dark Pulse και το Shadow Ball εχουν το ιδιο Type Coverage ( δηλαδη ειναι Super Effective στους ιδιους τυπους οποτε καλυτερα κρατα ενα απο αυτα. Το Dark Pulse ειναι προτιμοτερο λογω STAB)
Snorlax: Βγαλε Belly Drum και βαλε Curse. Επισης το Shadow Ball ειναι πλεον Physical οποτε αλλαξετο με Crunch και αλλαξε το Yawn με αλλη μια επιθετικη κινηση (Body Slam, Earthquake)
Gengar:Toxic και confuse ray δεν κανουν στο Gengar γιατι εχει πολυ χαμηλη αμυνα. Hypnosis θα ηταν πολυ καλυτερο. Εχεις τοσες πολλες επιλογες για το Gengar (Energy ball, Thunderbolt, Psychic, Focus Blast, Destiny Bond). Oπως και με το Darkai, αλλαξε το Dark Pulse αυτη τη φορα με μια απο τις επιθεσεις της παρενθεσης.
Metagross: Αντι Skary Face βαλε Agility που ειναι πιο μονιμο. Επισης αποφασισε αν θα χρησιμοποιεις Physical η Special Attacks και αντικαταστησε αυτες που εχεις αναλογα με την επιλογη σου.
Με το Lickilicky δεν εχω ασχοληθει πολυ και δεν εχω να σου προτεινω κατι σιγουρα. Με μια γρηγορη ματια ομως θα χρησιμοποιουσα περισσοτερο τις αμυντικες του ικανοτητες και τη μεγαλη του HP με κινησεις οπως Counter, Curse (σε συνδιασμο με Gyro Ball), Knock off και παει λεγοντα. (μολις ανακαλυψα πως αυτο το Pokemon εχει πολυ ενδιαφεροντες συνδιασμους!)
Επισης θα μπορουσες να μας πεις τι Natures και τι εκπαιδευση εχεις κανει στα Pokemon σου ή αν δεν ξερεις καλα για ποιο πραγμα σου μιλαω να διαβασεις τους οδηγους:
http://www.legendarypokemon.net/guides_e...026cd95759
Palkia
Torterra
Rayquaza
Staraptor
Dewgong
και έκτο ίσως είναι το Heatran ή ένα Camerupt ( και μελοντικά ίσως Empoleon ή Dialga ) πείτε μου αν είναι καλή η ομάδα γιατί θέλω να τα πάω όλα 100 (κάποια είναι είδη) και δεν ξέρω ποιο να προπονήσω από τα άλλα για να μπουν στην εξάδα....
Δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε αν δεν μας πεις φύση,EVs,ικανότητα αν κάποιο έχει 2,επιθέσεις και τα λοιπά.Και με uber team δεν πιστεύω να βρεθούν πολλοί που να θέλουν να σε πολεμήσουν...
(26-12-2008 12:38 PM)Charizard the Dark Wrote: [ -> ]Palkia
Torterra
Rayquaza
Staraptor
Dewgong
και έκτο ίσως είναι το Heatran ή ένα Camerupt ( και μελοντικά ίσως Empoleon ή Dialga ) πείτε μου αν είναι καλή η ομάδα γιατί θέλω να τα πάω όλα 100 (κάποια είναι είδη) και δεν ξέρω ποιο να προπονήσω από τα άλλα για να μπουν στην εξάδα....
(26-12-2008 12:45 PM)GeorgeSlayer Wrote: [ -> ]Δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε αν δεν μας πεις φύση,EVs,ικανότητα αν κάποιο έχει 2,επιθέσεις και τα λοιπά.Και με uber team δεν πιστεύω να βρεθούν πολλοί που να θέλουν να σε πολεμήσουν...
o GeorgeSlayer έχει δίκιο... και επίδή πρέπει να βγάλει μερικά pokemon θα σου έλεγα να αφήσεις, Torterra, Staraptor, Dewgong και Camerupt ανενόχλητα και να αλλάξεις Palkia<-->Empoleon(πολλες resistances) και Rayquaza<-->Salamence (ο καλύτερος non-Uber Δράκος!)
(26-12-2008 01:15 PM)Johan Wrote: [ -> ] (26-12-2008 12:38 PM)Charizard the Dark Wrote: [ -> ]Palkia
Torterra
Rayquaza
Staraptor
Dewgong
(26-12-2008 12:45 PM)GeorgeSlayer Wrote: [ -> ]Δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε αν δεν μας πεις φύση,EVs,ικανότητα αν κάποιο έχει 2,επιθέσεις και τα λοιπά.Και με uber team δεν πιστεύω να βρεθούν πολλοί που να θέλουν να σε πολεμήσουν...
o GeorgeSlayer έχει δίκιο... και επίδή πρέπει να βγάλει μερικά pokemon θα σου έλεγα να αφήσεις, Torterra, Staraptor, Dewgong και Camerupt ανενόχλητα και να αλλάξεις Palkia<-->Empoleon(πολλες resistances) και Rayquaza<-->Salamence (ο καλύτερος non-Uber Δράκος!)
Δωσ'μου εσύ ένα Salamence και Ολά εντάξει! Ή κάποιο Shelgon 49 λέβελ!
Καλή σκέψη να αλλάξω κάποιο...
Άμα ζητήσεις ένα για να κάνεις αβγά κάποιος θα βρεθεί να σου δώσει...Αν και νομίζω ότι πιάνεις Bagon ή στην Diamond ή στη Pearl.Κοίτα στο Pokedex να δεις.Πάντως άμα μας δώσεις περισσότερα στοιχεία θα μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε.
στην pearl τα πιάνεις!(που νομίζω αυτήν έχεις!) δες
εδώ για το που τα πιάνεις!