22-08-2008, 12:58 AM
22-08-2008, 01:05 AM
Τα Pokémon είναι πάρα πολύ καλά. Και τα αντικείμενα δεν πάνε πίσω. Αλλά οι επιθέσεις κατά τι γνώμη μου δεν είναι τέλειες... Θα σε βοηθήσω σύντομα αλλά περίμενε λίγο γιατί πρέπει να διορθώσω την ιστορία μου.
22-08-2008, 12:43 PM
Pokemon Trainer SILVER Wrote:Σε αυτό που λες Χάρη δεν έχεις και άδικο αλλά έχει δύο Pokémon με υψηλό Attack οπότε χρειάζεται ένα άλλο να πάρει τι θέση του Vaporeon το οποίο προτείνω να αλλαχθεί θεωρώντας ότι το έχει βάλει ΜΟΝΟ για το Sp.Attack του
PTS το Vaporeon το έχω βάλει για Button passer(οπος και το Ninjask)
αλλα επείδη έχει και μεγάλο HP
P.S.:ο Salamence λεω να το αλλάξω με Garchomp άνω καλα ή οχι
22-08-2008, 02:58 PM
Εγώ προτείνω salamence. Έχει λίγο μεγαλύτερο attack από το garchomp και πολύ ανώτερο sp. attack(110 έναντι 80) που του επιτρέπει να εκμεταλλευθεί στο έπακρο το πανίσχυρο draco meteor. Υστερεί κατά 2 στο base speed και λίγο στα defences. Mεγάλο moveset έχουν και τα δύο και γενικά είναι δύο από τα ισχυρότερα ΟU pokemon. Πάντως το salamence θυμίζει περισσότερο δράκο από το garchomp που δεν έχω ακόμα καλά καλά καταλάβει τι ακριβώς είναι...
22-08-2008, 03:07 PM
Εγώ δεν προτείνω να αντικαταστήσεις τα Pokémon με διπλές αδυναμίες όπως π.χ. το Salamence και το Garchomp. Αυτά με μια επίθεση πάγου είναι εκτός μάχης...
22-08-2008, 03:13 PM
Pokemon Trainer SILVER Wrote:Εγώ δεν προτείνω να αντικαταστήσεις τα Pokémon με διπλές αδυναμίες όπως π.χ. το Salamence και το Garchomp. Αυτά με μια επίθεση πάγου είναι εκτός μάχης...
'Οχι οπωσδήποτε. Κρατώντας ένα yache berry ή έχοντας evs σε defences επιζούν σίγουρα και εκτός αυτού δεν υπάρχει πόκεμον δράκος(τουλάχιστον όχι uber) που να μην έχει 4x αδυναμία σε επιθέσεις πάγου. Παρ' όλα αυτά οι δράκοι είναι από τα πιο δυνατά πόκεμον του παιχνιδιού και στις επιθέσεις τους αντιστέκονται μόνο τα steel types.
22-08-2008, 03:22 PM
Δεν έχεις άδικο αλλά εάν δεχθεί ένα Ice Beam από ένα Pokémon πάγου με υψηλό Sp.Attack θα διαλυθεί... Δεν είπα να μην έχει κανένα αλλά ένα φτάνει.
22-08-2008, 03:33 PM
Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να επιζήσει, αφού το yache berry μειώνει κατά πολύ τις επιθέσεις πάγου πάνω σε πόκεμον δράκου. Πιστεύω πάντως κι εγώ ότι ένα πόκεμον δράκος αρκεί στη ομάδα του...
22-08-2008, 03:43 PM
Τώρα όσο αφορά τι στρατηγική με αλλαγές: δεν ξέρω για το τι πιστεύετε εσείς αλλά εγώ πιστεύω πως μια στρατηγική με αλλαγές δεν είναι πάρα πολύ καλή... Ο αντίπαλός σας μπορεί να σας βγάλει εκτός μάχης σε δευτερόλεπτα. Εάν δει ότι αλλάζετε θα δοκιμάσει να μαντέψει το Pokémon που θα βάλετε μετά. Εάν μαντέψει σωστά (πράγμα όχι πολύ δύσκολο για έναν έμπειρο εκπαιδευτή) πολύ πιθανόν να χάσετε το Pokémon που βάλατε με μία επίθεση. Στην περίπτωση που ο αντίπαλός σας δεν είναι αρκετά έμπειρος για να μαντέψει με τι Pokémon θα αλλάξετε αυτό που έχετε τότε και πάλι μπορεί να σας νικήσει. Μετά από κάθε αλλαγή θα δέχεστε μια μεγάλη ζημιά. Αυτό δεν το λέω για να περάσει η ώρα. Εάν θέλετε ελάτε στο Shoddy να κάνουμε μια μάχη και εσείς χρησιμοποιείστε στρατηγική με αλλαγές και εγώ θα χρησιμοποιήσω μια κανονική στρατηγική επίθεσης. Χωρίς να είμαι κανένας αλάθητος ή αήττητος πιστεύω πως θα σας νικήσω... Δεν λέω πως λίγες αλλαγές είναι κακές αλλά ΟΛΗ η ομάδα να έχει Button pass δεν το θεωρώ σωστό. Αυτό το λέω επειδή έχω προσέξει αρκετές στρατηγικές βασισμένες στις αλλαγές.
22-08-2008, 03:49 PM
Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λες, όμως κοίτα εδώ τι μπορούν να κάνουν τα πολλά baton pass(αρκεί να ξέρει να τα χρησιμοποιεί κανείς και να μη γίνεται προβλέψιμος όπως είπες) http://www.youtube.com/watch?v=jrOubH5lubE
22-08-2008, 04:03 PM
Δίκιο έχεις σ’ αυτά που λες αλλά στο βίντεο που δείχνεις ο ένας είναι υπερβολικά προχωρημένος εκπαιδευτής και ο άλλος είναι κάτω του μετρίου. Από τη στρατηγική του νικητή και από τις επιθέσεις του ηττημένου το συμπέρανα αυτό. Είναι ποτέ δυνατόν ένας έμπειρος εκπαιδευτής να έχει Thunder σε Tyranitar? Εγώ έλεγα ΚΑΙ οι δύο πλευρές να είναι ισοδύναμες...
22-08-2008, 04:08 PM
Δε θέλω να δείξω ότι το caterpie είναι θεϊκό(αν και είναι φυσικά) απλώς το γεγονός ότι τα baton passes μπορεί να είναι πολύ χρήσιμα αν χρησιμοποιηθούν σωστά. Τώρα όσο για το thunder, ίσως στόχευε να το χρησιμοποιήσει εναντίον pokemon νερού, αφού το tyranitar έχει και αρκετά καλό sp. attack.
Anyway, αν σε κάποιο δωθεί η ευκαιρία να χρησιμοποιήσει baton passes με τέτοιο τρόπο είναι απίθανο να χάσει..
Anyway, αν σε κάποιο δωθεί η ευκαιρία να χρησιμοποιήσει baton passes με τέτοιο τρόπο είναι απίθανο να χάσει..
22-08-2008, 04:14 PM
Όντος εάν χρησιμοποιήσεις έτσι οποιοδήποτε στρατηγική πιστεύω ότι θα νικήσεις... Όσο για το Thunder σε Tyranitar δεν είναι ότι κατάλληλο. Μην ξεχνάμε την ανεμοθύελλα του Tyranitar που μειώνει τη ζημιά που προκαλούν οι ηλεκτρικές επιθέσεις... Και εκτός αυτών o τυπάς στο βίντεο είχε κι άλλα λάθη π.χ. Hyper Beam σε Metagross…
22-08-2008, 04:20 PM
Pokemon Trainer SILVER Wrote:Μην ξεχνάμε την ανεμοθύελλα του Tyranitar που μειώνει τη ζημιά που προκαλούν οι ηλεκτρικές επιθέσεις
Ε, να πω την αλήθεια μειώνει την ευστοχία του thunder κατά 50%, που είναι χειρότερο, όχι τη δύναμή του
23-08-2008, 11:11 AM
Grovyle_Fan Wrote:Pokemon Trainer SILVER Wrote:Μην ξεχνάμε την ανεμοθύελλα του Tyranitar που μειώνει τη ζημιά που προκαλούν οι ηλεκτρικές επιθέσεις
Ε, να πω την αλήθεια μειώνει την ευστοχία του thunder κατά 50%, που είναι χειρότερο, όχι τη δύναμή του
και πάλι το Tyranitar είναι ένα Pokémon που βασίζετε στην attack όχι στην sp.attack οπότε ο εκπεδευτής στο βίντεο μπορούσε να του βάλει π.χ. thunder fang για να καλύψει την αδυναμία του Tyranitar στα Pokémon water
Pokemon Trainer SILVER Wrote:Εάν θέλετε ελάτε στο Shoddy να κάνουμε μια μάχη και εσείς χρησιμοποιείστε στρατηγική με αλλαγές και εγώ θα χρησιμοποιήσω μια κανονική στρατηγική επίθεσης. Χωρίς να είμαι κανένας αλάθητος ή αήττητος πιστεύω πως θα σας νικήσω...
τι είναι το Shoddy;