Legendary Pokémon

Full Version: Pokeman: Ένας ζωντανός θρύλος
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
Pokeman
Ένας ζωντανός θρύλος


Πριν αρχίσουν τα επεισόδια αυτής της φαντασμαγορικής σειράς θα κάνω πρώτα μια εισαγωγή για να καταλάβει για τι άτομο μιλάμε.
Ο πόκεμαν επίσημα γεννήθηκε το 1993 ΑΛΛΑ πηγές λένε ότι υπάρχει πριν από το 1993, καθώς υπάρχουν ένδειξης ότι το όνομα ποκεμαν κρύβεται πίσω από τον Χίτλερ. Αναφορές βέβαια υπάρχουν και από άλλες πηγές, καθώς ήταν ο πρώτος κιθαρίστας των Megadeth (για αυτό ο Mustaine διώχνει συνέχεια τους κιθαρίστες του γιατί δεν μπορούσε να βρει κανέναν άλλο με τέτοιο σκιλλ),μερικοί λένε ακόμα ότι είναι ο buckethead, φημολογείται επίσης ότι εκείνος άρχισε και τέλειωσε τον ψυχρό πόλεμο γιατί βαριόταν.
Οι ειδικοί πιστεύουν ότι το 1993 υπήρξε η αναγέννηση του (καθώς κατέχει το μυστικό της αθανασίας), για αυτό από τότε έγιναν πολλά γεγονότα, μερικά από αυτά: πόλεμος σε Βοσνία, η σταδιακή διάλυση του κλασσικού Lineup των Guns N Roses, καθώς κι άλλα γεγονότα που δεν μπορούμε να αναφέρουμε γιατί είναι απόρρητα.
Και τώρα η ζωή του ποκεμαν μετά από το 1993, γεννήθηκε σε ένα μαιευτήριο στην Αθήνα, απόγονος από πλούσια και αριστοκρατικής οικογένειας. Περπάτησε στα δύο του πόδια όταν ήταν τριών ημερών γιατί ήθελε να πιει μπύρα, οι πρώτες του λέξεις ήταν “είμαι *κολοκύθι*”. Σε ηλικία των τριών έφτιαξε μια μικρή μπάντα που λεγόταν Metallica και σε αυτό τον βοήθησε ο Mustaine(vocals) και το παιδί διάνοια Θάνος (Bass) (τα υπόλοιπα είναι ιστορία), επίσης τριών ετών έλυσε εξίσωση πέμπτου βαθμού και τεσσάρων βρήκε την θεωρία της σχετικότητας (λέγεται επίσης ότι ήταν εκείνος που βοήθησε των Einstein σε αυτό, πριν την αναγέννηση του), μιλούσε πέντε γλώσσες στην ηλικία των πέντε, και έπαιζε επαγγελματικά κιθάρα στα 7 του. Στα 8 του ανακάλυψε το ίντερνετ και το έδωσε στους ανθρώπους για να έχουν με κάτι να ασχολούνται και φυσικά για το δωρεάν πορνό, στα 9 είπε να ξεκουράσει τα μάτια του και κοιμόταν για δυο χρόνια συνεχόμενα όταν ξύπνησε ποια στην ηλικία των 10 ετών είπε να πάει σχολείο και μέσα σε ένα χρόνο έβγαλε όλες τις τάξεις του δημοτικού. Αυτό ήταν το κείμενο για να δείτε για τι άνθρωπο μιλάμε. Η ιστορία θα συνεχιστεί στο επόμενο επεισόδιο.

Credits: Pokeman, Mustaine, Buckethead, Einstein, Θάνος, Hitler


Πι.ες.πι μην αρχίσετε το σπαμ
Μη ξεχασεις να πεις οτι ξυπνησες και μετα βγηκε ενας και σου πεταγε τα κουτακια της μπυρας στο κεφαλι
Ο Pοkeman στην ιστορία είσαι εσύ pοkeman???

Εάν ναι να ξέρεις ότι δεν είναι κακό να επαινούμε τον εαυτό μας αλλά μέχρι ενός σημείου, πρέπει να έχουμε ένα όριο στην τρέλα...
ναι για μενα μιλαω, το ξερω οτι υπαρχει οριο αλλα:
1ον ειμαι *κολοκύθι*
2ον ειμαι ψωνιο
Το ξερουμεToungue
Το πρωτο που ειπες ποκεανθρωπε θελει πολυυυυ.... συζητηση
Γεια σου ρε pokeman,εσυ και οι μπυρες σου!Toungue(Τσ τσ τσ).
Keep it up man!
Τι μπυρα ειχε? Αμστελ η Χαινεκεν ?
Δεν ξερω,παντως επεινε μπυρα.
L.O.L
Pokeman: Ένας ζωντανός θρύλος (επεισόδιο 2)

Και μετά την εισαγωγή ας περάσουμε στο κύριο μέρος. (αυτό που όλη περιμένατε με ανυπομονησία). Στα δεκατέσσερα του χρονιά λοιπόν ο ποκεμαν γεμάτος γνώσεις και εμπειρίες, θέλει να φτιάξει έναν δικό του κόσμο(!), έναν κόσμο σε μια άλλη διάσταση με στοιχειά από αυτό τον κόσμο (κάτι σαν τον κόσμο του ντιτζιμον), διαβάζει ότι βιβλία βρει (ακόμα και playboy) και βρίσκει τον τρόπο!, φτιάχνει μια μηχανή η οποία σε ταξιδεύει στις διαστάσεις! Που την ονόμασε ποκεμανομηχανή (αλλιώς διαστασομηχανή (ποιο κουλ είναι το «γαμάτη μηχανή»)). Τα καταφέρνει λοιπόν και κάνει το ταξίδι στις διαστάσεις, αυτός λιποθυμάει γτ το ταξίδι ήταν κουραστικό παρόλο που διήρκησε 3-5 δευτερόλεπτα. Ξυπνώντας λοιπόν ρωτάει τον εαυτό του «που στο “censored” είμαι?». το μέρος στο οποίο βρισκόταν ήταν παράξενο, ήταν δάσος, με μεγάλα και ψηλά δέντρα και με διάφορα μικρά ζώα να τρώνε το χορτάρι, το παράξενο είναι ότι κάτι του θύμιζε, κάπου το είχε ξαναδεί, προχωρώντας λοιπόν, θυμήθηκε ότι ένα παρόμοιο μέρος ήταν το δάσος έξω από την κονοχα, σκεπτόμενος λοιπόν, ζητώντας απεγνωσμένα μπύρα και να ακούσει κανένα τραγουδάκι ξαφνικά εκεί που βρισκόταν στο δάσος το σκηνικό αλλάζη κατευθείαν, και τώρα ο ήρωας μας βρίσκετε σε μια συναυλία με άπειρη μπύρα, με πολλές γυναίκες και σκληρή μουσική να παίζει στο background, ήταν αυτό που ήθελε (μουσική και μπύρα), αλλά πως έγινε αυτό? Πως από το παρθένο δάσος βρέθηκε σε μια συναυλία των Megadeth με support Children of Bodom? Όλα τα ερωτήματα θα απαντηθούν στο επόμενο επεισόδιο.

Ο ήρωας μας λοιπόν παραξενευμένος ακόμα, πηγαίνει να πιει λίγη μπύρα και αρχίζει να κάνει headbanging με το τραγούδι tornado of souls των Megadeth, όταν τελειώνει η συναυλία πάει να ρωτήσει τον Mustaine για να δει πως βρέθηκε εκεί, όταν πηγαίνει στα παρασκήνια βλέπει στον δρόμο ένα Gengar να τον χαιρετάει αυτός με μια φάτσα του στυλ «wtf?!» Πηγαίνει και βρίσκει τον γνωστό κιθαρίστα, με τον εξής διάλογο:
«που βρίσκομαι?»
«στα παρασκήνια μικρέ, και πρέπει να ξέρεις ότι απαγορεύεται?»
«Δεν εννοώ αυτό, μπορώ να σε ρωτήσω κάτι?»
«όχι, εσύ εκεί, φέρε τους σεκιουριταδες»
«μα, πρέπει να μάθω!»
«όχι, φύγε μικρέ»
Χωρίς να ξέρει τι να κάνει φεύγει από εκεί πηγαίνοντας στο συναυλιακό που βρίσκει μια καρέκλα Sound-Z στο άκυρο, τότε σκέφτεται ότι στην τσέπη όταν ήρθε είχε μαζί του το super duper iPod touch με wi-fi. Θέλοντας να μπει στο ιντερνετ , το ανοίγει και βλέπει ένα πλάσμα να βρίσκεται μέσα σε αυτό, ήταν ψηφιακό και αρκετά παράξενο, αλλά πολύ γνώριμο, το ρωτάει λοιπόν:
«πως βρέθηκες μέσα στο iPod μου?»
«Είμαι το faq του ηλιθίου κόσμου που έφταιξες»
«οκ, γιατί από το δάσος βρέθηκα εδώ?»
«γιατί είσαι ηλίθιος»
«σοβαρά τώρα, πες μου»
«κοιτά, όταν διάβαζες για το πως να φτιάξεις την μηχανή των διαστάσεων, το μυαλό σου είχε παράλυση, κοινός είχες αποβλακωθεί, με αποτελέσματα φτιάξεις έναν τέλειος μπερδεμένο κόσμο»
«α, κατάλαβα»
«σιγά μην κατάλαβες, ευτυχώς έχω gps»
«ωραία, και που λες να πάμε?»
«τι λες για pallet town?»
Αυτό ήταν το τέλος του δευτερου μερους το επόμενο επεισόδιο «ο δρόμος για την Pallet town»

p.s. η μπυρα ηταν βαρελισια kraft
''Ok,γιατι απο το δασος βρεθηκα εδω?''
''Γιατι εισαι ηλιθιος''
Μπουαχαχαχαχαχ,καλο part.
Το ξέρεις ότι μέχρι τώρα δεν σε παρουσιάζεις ως θρύλο αλλά ως έναν ανόητο geek που ούτε μια ποκεμανομηχανή δεν μπορεί να φτιάξει?

Οκ, kiddin' και πλάκα πλάκα θέλω να δω το υπόλοιπο.
ο λογος απλως, σε οοολλαα τα ανιμε που εχω δει στη αρχη ο ηρωας ειναι gtp και στο τελος γινεται imba, καινουργιο επισοδειο μαλλον αυριο.
pokeman, γράψε πρώτα ένα μεγάλο μέρος της ιστορίας (2-3 σελίδες) και μετά πόσταρέ το. Wink Τώρα όσο για την ιστορία... για την αρχή έγραψα αυτό που είχα να γράψω. Όσο για την συνέχεια... προς το παρών είναι εντελώς άσχετη με τα Pokémon και αναφέρεις μόνο ροκ και μπίρα. Sad Έπρεπε να ονόμαζες την ιστορία:

"Pοkeman: ο αλκολικός οπαδός της ροκ"
respect, παρε ρεπ απο εμενα, πραγματικα γελασα, ενταξ θα προσπαθησω να κανω μεγαλυτερα chapters Smile, επισης ενωσα τα 2 τελευταια,μπορει η ιστορια να ειναι λιγο ακυρη με ποκεμον αλλα μην ξεχναμε οτι δεν πηγε παλλετ ταουν ακομα, και θα προτιμουσα το

"Pοkeman: ο αλκολικός οπαδός των Megadeth"
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's