παιδιά δεν ξέρω αν θα με πιστέψετε αλλα αυτό που θα σας πω είναι το άκρον άωτον της τύχης ενός εκπεδευτή pokémon: στην leafgreen μου(τώρα την έχω χάσει
) ήμουν στο safari zone και μου είχαν τύχει 3 Chancy τα οποία φυσικά έποιασα και όταν πήγα στο box τα 2 κρατούσαν LUCKY EGG δεν μπορούσα να ποιστέψω αύτό που μου είχε συμβεί αλλα μευά απο λίγες βδομάμες την έχασα
WOOOOW!!Super!!Τώρα έμαθα για το Lucky Egg εγώ.....Μπράβο Grovyle_Fan (συνάδελφε!)!!!! ;-)
Στην Platinum δουλευει αυτο το κολπακι?????
βεβαια! αφου η μεθοδος που μας ανεφερε ο grovyle fan πιανει και στην πλατινουμ
μπραβο, πολυ καλος οδειγος κτλ.
Ωστοσω, αμα καποιος θελει lacky egg ξερω εναν πιο ευκολο τροπο:
1) περνει το FC μου
2) μπενει στο wi-fi club
3) με ενειμερωνει
4) του το δεινω!
ετυχε να βρηκα chansey με lacky egg απο παλια, στην Emerald, και με την κλωνοποιηση εχω ενα τεραστιο στοκ το οποιο δεν χρηαζομε: οστοσο θα ηταν κρημα να παει χαμενο ενα τοσο σημαντικο αντικημενο, οποτε το δηνω για οποιοδηποτε ποκεμον λεβελ 100 (θελω να διευρινω το οπλοστασιο μου).
(22-06-2009 04:41 PM)MANUELF Wrote: [ -> ]μπραβο, πολυ καλος οδειγος κτλ.
Ωστοσω, αμα καποιος θελει lacky egg ξερω εναν πιο ευκολο τροπο:
1) περνει το FC μου
2) μπενει στο wi-fi club
3) με ενειμερωνει
4) του το δεινω!
μιας και θελω αυτο το αυγουλακι, εκτος του να μ το δωσεις, αν μπορεις βεβαια, δεν κανουμε και καμια ανταλλαγη? εχω καποια ποκεμον που θα σ αρεσουν σιγουρα.
για περισσοτερα, στειλε μ πμ....
ορεος οδηγος!εγω εχω lucky egg απο lf/fr πραγματικα σε αυτες τις κασετες το βρησκεις πανευκολα αφου στα 5 chansey στο σαφαρι τα 3 εχουν lucky eggs τουλαχιστον σε εμενα αν και το ενα μου ειναι αρκετο ε.. μετα βαζεις την κασετα στη θυρα του ds και πας παλ παρκ.ενα αντικιμενο που παντα βαζω στο ποκεμον που εξπαρω.Light ball εχω επισεις βρει αν και δεν χρησιμοπιω πικατσου αρα ουτε volt tackle.
Θα ελεγα οτι το σωστο ειναι στα 100 Chansey τα 5 ΙΣΩΣ εχουν Lucky Egg. Τωρα πως βρικατε τοσα πολλα στη Saffari Zone δεν ξερω...
Για τις d/p όμως αν ασχοληθείς σοβαρά δε παίρνει πάνω από μέρα..
Ουσιαστικά εγώ έκανα chain με το ποκεραντάρ και έκλεβα κάθε Chansey που έβρισκα (νότια από την Σολάσεον (λίγο σπάνιο)) με το covet του Linoone μου!
Και τελικά το βρήκα ύστερα από μερικές προσπάθειες xD
^
καλη η ιδεα σου, αλλα εγω επιανα καθε chansey που εβρισκα με quick ball, ενω ειχα compoundeyes butterfree, για να αυξηθει η πιθανοτητα του να βρω το αυγο.
(23-06-2009 09:24 AM)Chaos714 Wrote: [ -> ]αλλα εγω επιανα καθε chansey που εβρισκα με quick ball
Τα chains μπορουν να γινουν και πανω απο 30 για να βρεις το lucky egg ::
Μπράβο Grovyle_Fan ωραίος οδηγός και ωραίο κόλπο......
Grovyle_Fan θα συμφωνησω με ολα τα προηγουμενα σχολια,ο οδηγος ειναι παρα πολυ χρησιμος
Παντως παρ'ολο που ειχα κανει ακριβως οτι περιεγραψες πιο παλια που εψαχνα το lucky egg,ηταν απο τις πιο επιπονες προσπαθειες που εχω ζησει οσο καιρο παιζω Pokemon
Τελικα αναγκαστηκα να το παρω με ανταλλαγη απο το internet δηλαδη...100+ Chansey και κανενα Lucky Egg!
Πολύ καλός οδηγός Grovylefan!Χάρις εσένα έχω και γω lucky egg.Χεχε, τώρα η εκπαίδευσηθα είναι ποιό ξεκούραστη και ποιό σύντομη.