Legendary Pokémon

Full Version: Lucky Egg - Το αντικείμενο που ζητούν όλοι και τρόπος να το αποκτήσετε
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
(25-06-2009 11:47 AM)The Human Torch Wrote: [ -> ]Πολύ καλός οδηγός Grovylefan!Χάρις εσένα έχω και γω lucky egg.Χεχε, τώρα η εκπαίδευσηθα είναι ποιό ξεκούραστη και ποιό σύντομη.

βασικά το Lucky Egg μου και εγώ χάρη σε αυτό τον οδηγό το βρήκα! οπότε πρέπει να σου πώ ενα μεγάλο ευχαριστώ G_F!
Σας ευχαριστώ όλους για τα θετικά σχόλια Smile
Τώρα, σχετικά με την platinum υπάρχει ένα πρόβλημα μιας και τα lv κάποιων pokemon στο trophy garden έχουν αλλάξει και φτάνουν έως τα 24 ενώ το chansey παραμένει 18lv.
Οπότε είτε θα πάτε μόνο για light ball στα 24lv pikachu είτε θα κάνετε chaining για chansey με ένα compound eyes pokemon είτε θα ψάχνετε για lucky egg
στις d/p.
Mια άλλη λύση είναι να ψάξετε στο νότιο τμήμα της route 210 όπου τα chansey έχουν το μεγαλύτερο lv για τη route - 21lv, πράγμα όμως δύσκολο αφού το ίδιο lv (όχι παραπάνω) έχουν και άλλα pokemon. Sad
Αχ βρε Platinum! Στο θεμα του Lucky Egg μας καις εμας που δεν εχουμε δευτερο DS...
Ρε παιδια δεν κανει και τοσο πολυ ωρα να το βρεις εμενα μου πηρε μιση ωρα με το Frisk Bannete μονο. Ασε που ενα φτανει. Εγω ανταλασσω το pokemon που εκπαιδευω στην αλλη μου κασετα και παιρνει διπλασια EXP αντι για 50% περισσοτερο και μεσα σε 3-4 μερες τελιωνω ΕV training και level 100 Big Grin
Grovyle έχω 6 lucky egg μυστηριωδώς?ΛΟΛ!
ΠΑΝΤΟΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ EMERALD ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΠΊΚΑΤΣΟΥ ΜΕ LIGHT BALL.....ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ LILICOVE KAI STO SAFARI ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΟΝΟ LIGHT BALL ΚΑΛΟ ΠΟΣΤ GROVYLE!!!!!!!!
Pragmati!O odhgos autos voh8aei polu.Emena me voh8hse na vrw 2 Lucky Eggs.
Meta 8umh8hka oti eixa 999 sthn Emerald.
999 ME AR????Η GAMESHARK!?ΓΤ ΜΕΧΡΙ 99 ΦΤΆΝΕΙ 999 ΦΤΆΝΕΙ ΜΕ GLITCH KEY!
Oxi.99 kai 99 apo katw ki apo katw kai paei legontas.An pw oti to ekana me GS kindunevw.Mporeis na mantepseis...
egw akolou8isa pista ton odigo kai to prwto chansey pou vrika kratouse lucky egg...meta apo 3 pokemon vrika kai pikatchu me lightball... argotera vrika kai allo chansey alla kratouse oval stone... Toungue
OMG και 1000000 lol!
Εκπαιδευα το Nincada μου στο Route 210 για να παει lv 18 και βρηκα ενα Chansey.Λεω:"Ας το πιασω".Το επιασα και ειχε Lucky Egg!Αυτο ειναι τυχη!

Edit:Γραψτε δυο Chansey με Lucky Egg κατα την προπονηση του Nincada.
Mono se d/p/pl [piani afto to kolpo?
Για την ακρίβεια μόνο σε diamond και pearl όπως έγραψα παραπάνω. Στην platinum τα lv έχουν αλλάξει και η μέθοδος ισχύει μόνο για light ball(τα pikachu είναι 24lv αυτή τη φορά)
Τι εννοεις τα lvl εχουν αλλαξει?(δεν εχω Pl)
Εννοώ ότι εκεί που τα pokemon στο trophy garden εμφανίζονταν μέχρι 18lv, τώρα είναι και κάποια που φτάνουν μέχρι 24. Aυτό σημαίνει ότι δε μπορείς να πάρεις ένα ποκεμον 18lv και να βάλεις repel ώστε να εμφανίζονται μόνο 18lv chansey. Και μιας και το chansey έμεινε στα 18, η μέθοδος δε βοηθάει ιδιαίτερα στην πλάτινουμ. Από τη στιγμή όμως που δεν έχεις πλάτινουμ μη σε απασχλεί. Στις d/p γίνεται κανονικά.
ELEOS!!!!!!OI PLATINOUMADES EIMASTE TOO ATYXOI!!!!!!!
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's