Legendary Pokémon

Full Version: Lucky Egg - Το αντικείμενο που ζητούν όλοι και τρόπος να το αποκτήσετε
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
Λοιπον βρηκα ενα τροπο για οσους εχουν και platinum και diamon i pearl κ εχουν ενα DS.Πρωτα αφου εχεις αποκτησει το λακι εγκ πας gts βαζις το λακι εγκ σε ενα bidoof κατα προτιμηση 1 λβλ και ζητας ως ανταλαγμα του bidoof ενα ποκεμον ναι μεν δισεβρετο αλλα εσυ να μην εχις προβλημα να το δοσεις(πχ εγω εχω αποιρα mewtow lvl 100 λογω της emerald)ετσι κανις δεν θα σου παρει το λακι εγκ, μετα ανοιγεις γρηγορα platinum κανις το trade και παιρνεις πολυζητητο bidoof μαζι με το ενοχλητινο λακι εγκ xD,λιγο ριψοκινδυνο αλλα εγω αφτο εκανα.
(18-10-2009 08:59 PM)CHRISGATE7 Wrote: [ -> ]Λοιπον βρηκα ενα τροπο για οσους εχουν και platinum και diamon i pearl κ εχουν ενα DS.Πρωτα αφου εχεις αποκτησει το λακι εγκ πας gts βαζις το λακι εγκ σε ενα bidoof κατα προτιμηση 1 λβλ και ζητας ως ανταλαγμα του bidoof ενα ποκεμον ναι μεν δισεβρετο αλλα εσυ να μην εχις προβλημα να το δοσεις(πχ εγω εχω αποιρα mewtow lvl 100 λογω της emerald)ετσι κανις δεν θα σου παρει το λακι εγκ, μετα ανοιγεις γρηγορα platinum κανις το trade και παιρνεις πολυζητητο bidoof μαζι με το ενοχλητινο λακι εγκ xD,λιγο ριψοκινδυνο αλλα εγω αφτο εκανα.

Κοιταξε να δεις,καλο το κολπο,αλλα υπαρχει περιπτωση να το χασεις.Ο λογος;Αυτοι που χρησιμοποιουν Action Replay εχουν του κοσμου τα Pokemon στο 100 lv,αρα μπορουν να δωσουν το Pokemon που ζητας ως ανταλλαγμα.Τωρα θα με ρωτησεις το εξης:"Αφου εχουν Action Replay μπορουν να εχουν πολλα Lucky Eggs.Γιατι να παρουν το δικο μου;".Η απαντηση δεν ειναι σιγουρη,αλλα προφανως τους αρεσει να σου την "χαλανε",οπως λεμε.
(18-10-2009 10:29 PM)Salamence78 Wrote: [ -> ]
(18-10-2009 08:59 PM)CHRISGATE7 Wrote: [ -> ]Λοιπον βρηκα ενα τροπο για οσους εχουν και platinum και diamon i pearl κ εχουν ενα DS.Πρωτα αφου εχεις αποκτησει το λακι εγκ πας gts βαζις το λακι εγκ σε ενα bidoof κατα προτιμηση 1 λβλ και ζητας ως ανταλαγμα του bidoof ενα ποκεμον ναι μεν δισεβρετο αλλα εσυ να μην εχις προβλημα να το δοσεις(πχ εγω εχω αποιρα mewtow lvl 100 λογω της emerald)ετσι κανις δεν θα σου παρει το λακι εγκ, μετα ανοιγεις γρηγορα platinum κανις το trade και παιρνεις πολυζητητο bidoof μαζι με το ενοχλητινο λακι εγκ xD,λιγο ριψοκινδυνο αλλα εγω αφτο εκανα.

Κοιταξε να δεις,καλο το κολπο,αλλα υπαρχει περιπτωση να το χασεις.Ο λογος;Αυτοι που χρησιμοποιουν Action Replay εχουν του κοσμου τα Pokemon στο 100 lv,αρα μπορουν να δωσουν το Pokemon που ζητας ως ανταλλαγμα.Τωρα θα με ρωτησεις το εξης:"Αφου εχουν Action Replay μπορουν να εχουν πολλα Lucky Eggs.Γιατι να παρουν το δικο μου;".Η απαντηση δεν ειναι σιγουρη,αλλα προφανως τους αρεσει να σου την "χαλανε",οπως λεμε.

ναι το ξερω αλλα οπως ειπα δεν 100% ασφαλες παρο'ολα αυτα αμα εισαι γρηγορος δεν εχεις προβλημα
Οντως,ετσι ειναι.Ειναι λιγακι παρακινδυνευμενο,αλλα -οπως ειπες κι εσυ- αν το κανεις γρηγορα,υπαρχουν παρα πολυ λιγες πιθανοτητες να συμβει αυτο που ειπα.
Εγώ πιο τυχερή δεν μπορώ να είμαι διοτι έχει και η αδερφή μου DS και κάνω άνετα ανταλαγές!
gia katse diladi ego pou exo platinum den mporo na paro to lucky egg?????????????????????

(NM2: Μην κάνεις τεράστια quotes για ένα post μιας γραμμής. Και κατά προτίμηση όχι greeklish.)
Μπορεις,αλλα ειναι πιο δυσκολο.Μπορεις να παρεις ενα Pokemon με το Ability Compoundeyes και να ψαξεις για Chansey.Δεν νομιζω να υπαρχει πιο ευκολος τροπος στην Platinum.
pio pokemon exei tetoia ability
Butterfree, Venonat, Yanma και Nincada.

Also, google.
den antexw den exw katalabei akoma pws mporw na apoktisw ena lucky egg
Διάβασε το πρώτο ποστ του thread. Δε μπορώ να το εξηγήσω πιο απλά .______.

Και όπως έχω ήδη πει χιλιάδες φορές ισχύει μόνο για diamond και pearl
Βρηκα 3 Lucky Eggs μεσα σε 20 λεπτα με αυτη την τεχνικη. Επειδη ειμαι ο Butterfree man χρησιμοποιησα ενα level 18 Butterfree με Τhief και ενα level 51 Banette με Frisk για να βλεπω το αντικειμενο και να κανω run απο τα Pikachu. Ειναι πολυ εφικτο τελικα.
ωραιος ο οδηγος!

αλλα εγω ξερω εναν πιο ευκολο τροπο!.

δινεις στον θανο ενα luxraylvlx και σου δινει ενα Lucky egg που θα το πηρε απο τον wyvernjimmer

xDDD
mpravo!!!βρήκα 2 lucky egg!!!!Big Grin
Ωωωω... Κάνει κάτι τέτοιο αυτό το αβγό; Χα χα life made easier. Θα εφαρμόσω και εγώ αυτή τη τακτική και για Light Ball.
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's