20-08-2008, 02:58 PM
20-08-2008, 02:59 PM
μάλλον θα βγείκε η κασέτα λίγο η θα κουνήθηκε
20-08-2008, 03:04 PM
Xarhs Wrote:PTS,οταν εγραψα ''Οχι,αφου αυτα δεν γινονται!'',το ειπα λιγο ειρωνικα,με την εννοια οτι,ο ξαδερφος σου ειναι μεγαλος glitch finder.
Επισης,οταν χρησιμοποιεις glitch σε μια κασετα,μπορει να προκληθει ζημια και στα γραφικα,αλλοιωση συγκεκριμενα.
Αυτό που είπες Χάρη ισχύει για τα περισσότερα glitches. Πάντα υπάρχουν και εξαιρέσεις...
20-08-2008, 03:07 PM
Κάνοντας το εγκ νέιτσουρ γκλιτσ δεν υπάρχει ούτε ένας κίνδυνος
20-08-2008, 04:22 PM
Kάτι είχε συμβεί και σε εμένα στη leaf green, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι glitch. Eνώ ήμουν στο safari zone κάτι συνέβη και αλλοιώθηκαν τα γραφικά και κόλλησε η μουσική. Το έκλεισα και το ξανάνοιξα και από τότε συχνά έχω προβλήματα με τον ήχο του παιχνιδιού, που καμιά φορά κολλάει, χαμηλώνει ή δυναμώνει ξαφνικά, κατά τα άλλα όμως το παιχνίδι είναι μια χαρά. Ίσως να έκανα τίποτα στην κασέτα, αλλά θυμάμαι πολύ καλά ότι δεν την είχα πειράξει.
20-08-2008, 04:31 PM
Μήπως σου έπεσε σε νερό? Εάν όχι μπορεί να είναι ελαττωματική...
20-08-2008, 04:33 PM
Μπορει να ειναι και το τελευταιο που ειπες....
21-08-2008, 11:02 PM
Στο νερό εγώ(γιατί πριν από λίγο την πείραζε η ξαδέρφη μου) δεν την έριξα. Μπορεί βέβαια να την πίεσα καταλάθος ενώ έπαιζα, πάντως δεν την έβγαλα. Ελλατωματική δε νομίζω να είναι. Και ανταλλαγές είχα κάνει και δε μου είχε δημιουργήσει κανένα πρόβλημα μέχρι τότε.
21-08-2008, 11:12 PM
Tοτε η αδερφη σου μπορει να εκανε κατι.
*Xarhs protects Grovyle_Fan's sister from death*.
*Xarhs protects Grovyle_Fan's sister from death*.
06-09-2008, 03:02 AM
Στις Pokémon Diamond & Pearl Versions έχουν ανακαλυφθεί πολλά glitches ενώ έχει κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία εδώ και περίπου δύο χρόνια. Ένα από αυτά το οποίο είναι πραγματικά περίεργο και ενδιαφέρον είναι το Tweaking ή αλλιώς Holepunching glitch. Το συγκεκριμένο glitch εμφανίζετε για πρώτη φορά στις κασέτες 4ης γενιάς. Την ώρα που κινείσαι με το ποδήλατό σου στο παιχνίδι εάν πατήσεις ταυτοχρόνως τα πλήκτρα δεξιά και αριστερά ενώ έχεις κρατημένο το πλήκτρο πάνω ή κάτω και περνάς από ένα σημείο που το παιχνίδι φορτώνει δεδομένα, ένα μαύρο πέπλο θα σκεπάσει την οθόνη με αποτέλεσμα να μην μπορείς να πας σε οιοδήποτε σημείο το παιχνίδι δεν φόρτωσε! Όλα τα σπίτια, οι ανθρώποι κ.τ.λ. που βρίσκονται σε μια απόσταση απ’ το σημείο που έκανες το glitch δεν θα φαίνονται καθόλου, ενώ θα τα έχει αντικαταστήσει όλα ένα μαύρο τείχος! Εδώ είναι μια εικόνα ενός πετυχημένου Tweaking glitch:
Αυτό το glitch ΔΕΝ καταστρέφει τα αποθηκευμένα δεδομένα του παιχνιδιού (τουλάχιστον σύμφωνα με την Bulbapedia) αλλά σε κάποιες περιπτώσεις το παιχνίδι "κολλάει". Εάν κλείσεις το DS/DS Lite αυτό το πρόβλημα λύνετε χωρίς να προκαλέσει κάποια ζημιά... Υπάρχουν φήμες οι οποίες λένε πως μπορείς να πιάσεις τα event Pokémon της 4ης γενιάς με αυτό το glitch, αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα... Δείτε περισσότερα γι αυτό το glitch στην Bulbapedia κάνοντας κλικ εδώ. Τέλος, εδώ είναι και ένα βίντεο από το Youtube που δείχνει το συγκεκριμένο glitch:
Αυτό το glitch ΔΕΝ καταστρέφει τα αποθηκευμένα δεδομένα του παιχνιδιού (τουλάχιστον σύμφωνα με την Bulbapedia) αλλά σε κάποιες περιπτώσεις το παιχνίδι "κολλάει". Εάν κλείσεις το DS/DS Lite αυτό το πρόβλημα λύνετε χωρίς να προκαλέσει κάποια ζημιά... Υπάρχουν φήμες οι οποίες λένε πως μπορείς να πιάσεις τα event Pokémon της 4ης γενιάς με αυτό το glitch, αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα... Δείτε περισσότερα γι αυτό το glitch στην Bulbapedia κάνοντας κλικ εδώ. Τέλος, εδώ είναι και ένα βίντεο από το Youtube που δείχνει το συγκεκριμένο glitch:
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ix7gpyiDr3A&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ix7gpyiDr3A&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
06-09-2008, 03:26 AM
06-09-2008, 07:02 AM
fr3quency Wrote:#s...php?tid=27Aυτο σημαινει PTS οτι θα μπορουσες να ψαξεις λιγο και να ποσταρεις στο ηδη υπαρχων thread,αλλα τελος παντων,ας μην χαλαμε την ζαχαρενια μας αλλα μην το παρακανουμε κιολας,just search.
Οσο για το glitch,μου φαινεται παραξενο.Aυτο το ''τειχος'' που δημιουργειται μπορει να γινει πολυ σπαστικο.Βασικα,υπαρχει μια πιθανοτητα να το εκανε με ARC και απλα ο τιτλος του vid στο Υtube,να ειναι μπλοφα.Oσο για τις φημες,φημες ειναι...
06-09-2008, 03:40 PM
Ναι και εγω αυτο σκεφτηκα...
Γιατι τετοιου ειδουσ πραγματα με ΑΡ γινονται...αλλα ποτε μην λες ποτε!
Γιατι τετοιου ειδουσ πραγματα με ΑΡ γινονται...αλλα ποτε μην λες ποτε!
06-09-2008, 11:51 PM
Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε στο πρώτο post μου σε αυτό το thread αναφέρω το παρακάτω:
"Ένα thread στα Αγγλικά που έχει παρόμοιο θέμα με αυτό είναι αυτό εδώ."
Με το παραπάνω αναγνωρίζω ότι υπάρχει το thread σου, fr3quency, πρώτο από το δικό μου στα Αγγλικά και όχι στα Ελληνικά.
Έχω κάνει πολλές φορές το ίδιο πράγμα χωρίς να δεχτώ κάποια παρατήρηση. Είδα τους κανόνες και δεν μιλάνε γι αυτό... Δεν ξέρω, έχω δίκιο ή άδικο?
Κοιτάξτε, το συγκεκριμένο glitch 100% γίνετε χωρίς Action Replay. Μπορείτε άνετα να το δοκιμάσετε, εάν θέλετε, για να πειστείτε. Δεν είναι ένα βίντεο στο Youtube που δείχνει αυτό το glitch αλλά δεκάδες! Επίσης για το Tweaking glitch μιλάει και η Bulbapedia, όπως ανέφερα πιο πάνω. Ποτέ μην υποτιμάτε τίποτα! Καμιά φορά οι φήμες βγαίνουν αληθινές! Εάν βρω κάτι πραγματικά ενδιαφέρων θα σας το πω...
"Ένα thread στα Αγγλικά που έχει παρόμοιο θέμα με αυτό είναι αυτό εδώ."
Με το παραπάνω αναγνωρίζω ότι υπάρχει το thread σου, fr3quency, πρώτο από το δικό μου στα Αγγλικά και όχι στα Ελληνικά.
Έχω κάνει πολλές φορές το ίδιο πράγμα χωρίς να δεχτώ κάποια παρατήρηση. Είδα τους κανόνες και δεν μιλάνε γι αυτό... Δεν ξέρω, έχω δίκιο ή άδικο?
Κοιτάξτε, το συγκεκριμένο glitch 100% γίνετε χωρίς Action Replay. Μπορείτε άνετα να το δοκιμάσετε, εάν θέλετε, για να πειστείτε. Δεν είναι ένα βίντεο στο Youtube που δείχνει αυτό το glitch αλλά δεκάδες! Επίσης για το Tweaking glitch μιλάει και η Bulbapedia, όπως ανέφερα πιο πάνω. Ποτέ μην υποτιμάτε τίποτα! Καμιά φορά οι φήμες βγαίνουν αληθινές! Εάν βρω κάτι πραγματικά ενδιαφέρων θα σας το πω...
07-09-2008, 12:08 AM
Πρωτον,ωραια,το ειπες οτι υπαρχει thread με ιδιο θεμα αλλα,γιατι δημιουργησες ενα καινουριο αφου υπαρχει ΗΔΗ ενα αλλο?Το οτι ειναι στα αγγλικα η οτι ειναι φτιαγμενο στο english section,δεν σε εμποδιζει απ'το να πεις αυτα που εχεις στα αγγλικα,εκτος και αν δυσκολευεσαι να τα γραψεις η φοβασαι μηπως μερικοι δεν θα τα καταλαβουν....
Δευτερον,που ξερεις οτι ολα αυτα που λεει η Bulpapedia δεν ειναι μπλοφες?Αλλα υπαρχει και το αλλο βεβαια,δεν ξερουμε στα σιγουρα αν αυτα που λεει ειναι και ψεματα....
Δευτερον,που ξερεις οτι ολα αυτα που λεει η Bulpapedia δεν ειναι μπλοφες?Αλλα υπαρχει και το αλλο βεβαια,δεν ξερουμε στα σιγουρα αν αυτα που λεει ειναι και ψεματα....