Legendary Pokémon

Full Version: Unbelievable glitches…
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
Εμένα πάλι,(δεν ξέρω εάν είναι Glitch),στην Leaf Green μου είχε συμβεί το ακόλουθο πράγμα¨

Εμφανίζεται ένα Shiny Zubat στο Mt.Moon, το πιάνω,και μετά το Game άρχιζε να συμπεριφέρεται περίεργα,όπως να πατάω στο Menu Pokedex και να μου βγάζει τα Items,έως ότου σε μια στιγμή να αρχίζει η κασέτα να "στριγγλίζει" και να Freezarei.Βάζω/Βγάζω,κάνω Release sto Zubat και όλα καλά.

Βέβαια αυτή η κασέτα έχει κάνει και άλλα,οπότε επιφυλάσσομαι..
Αυτό που γράφει ο Johan για το daycare ισχύει όμως ,όπως είπε και ο NM2, η εκπαίδευση με lucky egg και trade γίνεται πολύ πιο εύκολη και εκτός αυτού απολαμβάνεις το παιχνίδι περισσότερο και δεν ξοδεύεις λεφτά στο daycare. Π.χ σκοτώνοντας ένα tyranitar 75lv ένα απλό πόκεμον παίρνει 3504 EXP, ενώ αν το πόκεμον είναι από ανταλλαγή και με lucky egg παίρνει 7883 EXP!!!!! Και σκοτώνοντας ένα tyranitar ανά 20 δευτερόλεπτα >3 tyranitar το λεπτό, άρα 7883x3=23649EXP το λεπτό. Αυτό σημαίνει ότι αν κάποιος είχε τη δυνατότητα να σκοτώνει tyranitar με αυτό το ρυθμό σε 2,5 περίπου λεπτά θα είχε μαζέψει κάπου στις 60000ΕΧP. Τo starmie μου π.χ που τα είχε όλα αυτά τελείωσε την εκπαίδευσή του σε λιγότερο από 3 μέρες.
Bέβαια, αυτό που λέει ο Johan είναι χρήσιμο, έτσι ώστε η εκπαίδευση να συνεχίζετε και το βράδυ, προσωπικά όμως δε θέλω τα pokemon μου να περνάνε όλη τη ζωή τους στο daycare ξεχνώντας κάθε καλή τους κίνηση.

Και εδώ είναι ένα βίντεο που δείχνει το γνωστό φαντάζομαι mew glitch:
http://www.youtube.com/watch?v=JkF7Xjxn9jc
(27-12-2008 11:37 AM)Grovyle_Fan Wrote: [ -> ]Π.χ σκοτώνοντας ένα tyranitar 75lv

Κουέστιον. Πού έχει 75 lvl T-tar το παιχνίδι?! Εγώ τα βγάζω πέρα με μια τύπισσα μεταξύ Resort και Survival Area, που έχει Rapidash, Chansey και Ambipom, η οποία δίνει μια γερή μπάζα exp. points σε ανταλλαγμένα, lucky-egg'd Pokémon.
Άσχετο με τα glitches αλλά τέσπα.
(27-12-2008 11:37 AM)Grovyle_Fan Wrote: [ -> ]Bέβαια, αυτό που λέει ο Johan είναι χρήσιμο, έτσι ώστε η εκπαίδευση να συνεχίζετε και το βράδυ, προσωπικά όμως δε θέλω τα pokemon μου να περνάνε όλη τη ζωή τους στο daycare ξεχνώντας κάθε καλή τους κίνηση.

εγώ θα πρότινα αυτό το Glitch για όποιον θέλει να κάνει pic-upers χωρίς να κουράζετε...εγώ έτσι έκανα (ως ένα σημείο) το Linoone μου 100 lvl και τώρα το έχω για pic-uper στην Shaphire (μέχρι να πάρω καινούριο DS και να το μεταφέρω στην Diamond!)
(29-12-2008 10:25 PM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]Κουέστιον. Πού έχει 75 lvl T-tar το παιχνίδι?! Εγώ τα βγάζω πέρα με μια τύπισσα μεταξύ Resort και Survival Area, που έχει Rapidash, Chansey και Ambipom, η οποία δίνει μια γερή μπάζα exp. points σε ανταλλαγμένα, lucky-egg'd Pokémon.
Άσχετο με τα glitches αλλά τέσπα.

To tyranitar το έβαλα για παράδειγμα, πάντως ο champion στη leaf green/fire red έχει ένα 72lv, που σου δίνει περίπου το ίδιο. Όχι βέβαια ότι μπορείς να το σκοτώνεις συνέχεια. Γενικότερα όμως, οι κασέτες αυτές είναι οι καλύτερες για την εκπαίδευση, αφού οι E4 έχουν pokemon 60-75lv.
Στην pearl κι εγώ σ' αυτήν στη resort area πηγαίνω, αφού τα chansey έχω την εντύπωση ότι δίνουν υπερβολικό EXP. Τα exp. points προφανώς εξαρτώνται από τα hp του pokemon.
dn eimai sigouros an auto 8eoreite glitch alla stin red pou epeza tora prosfata piga sth spilia tou mew2.ekei ka8os proxorousa mou kolaei to kato belaki kai proxorao mesa sta braxia
(14-01-2009 08:40 PM)rodos97 Wrote: [ -> ]dn eimai sigouros an auto 8eoreite glitch alla stin red pou epeza tora prosfata piga sth spilia tou mew2.ekei ka8os proxorousa mou kolaei to kato belaki kai proxorao mesa sta braxia

μηπως ειχες κανα γκειμσαρκ ενω σου εγινε αυτο η απο μονο του εγινε????Huh
Ακράδαντα πάντως πιστεύω πως γενικά όλες οι κασέτες πκμν έχουν τα πιο πολλά glitch,cheats κτλ από κάθε άλλη.Σε εμένα συνέβη το εξής παράλογο.Πάω να κάνω release ένα Rampardos και ξεφνικά,ενώ έδειχνε να χάνεται από το box επέστρεψεHuhHuhHuh λέγοντας it returned to you κτλ.Αυτό συνεχίστηκε και εν τέλει ακόμα έχω το συγκεκριμένο Rampardos.Aν είναι δυνατόν...Big Grin
(07-06-2009 07:42 PM)plox Wrote: [ -> ]Ακράδαντα πάντως πιστεύω πως γενικά όλες οι κασέτες πκμν έχουν τα πιο πολλά glitch,cheats κτλ από κάθε άλλη.Σε εμένα συνέβη το εξής παράλογο.Πάω να κάνω release ένα Rampardos και ξεφνικά,ενώ έδειχνε να χάνεται από το box επέστρεψεHuhHuhHuh λέγοντας it returned to you κτλ.Αυτό συνεχίστηκε και εν τέλει ακόμα έχω το συγκεκριμένο Rampardos.Aν είναι δυνατόν...Big Grin

Αυτό που ανφέρεις δεν είναι glitch. Πολύ απλά, το pokemon επιστρέφει γιατί έχει έναν δεσμό φιλίας μαζί σου. Έχει προγραμματιστεί να γίνει έτσι. Επίσης, ναι, τα παιχνίδια pokemon έχουν πολλά glitches σε σχέση με άλλα video games λόγο του περίπλοκου τρόπου προγραμματισμού τους και των πολλών δυνατοτήτων τους. Στα νεότερα παιχνίδια υπάρχουν όλο και λιγότερα και ειδικά στην Platinum σχεδόν καθόλου. Το "βασίλειο" των glitches είναι η Red και η Blue. Στην Diamond & Pearl τα glitches μεγάλου κινδύνου είναι σχεδόν ανύπαρκτα.
Μιλωντας για Platinum, ενα απο τα καλυτερα Glitches ever. Μπορει να χρησιμοποιηθει ακομα και ως στρατηγικη στη μαχη!
http://www.youtube.com/watch?v=5aN2xKY82Sc
ωραιο γκλιτσακι φιλιπ, αλλα δεν ειναι σιγουρο αν πιανει και στις ευρωπαικες platinum.... Sad
(10-06-2009 06:13 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]ωραιο γκλιτσακι φιλιπ, αλλα δεν ειναι σιγουρο αν πιανει και στις ευρωπαικες platinum.... Sad

Λόγο της καθηστεριμένης ανακαλυψής του, πιάνει ΣΕ ΟΛΕΣ τις εκδόσεις μέχρι στιγμής.
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's