Εννοείται πως τα Αγγλικά μου βρίσκονται σε πολύ ανώτερο επίπεδο από το να μπορώ να δώσω μια απλή απάντηση! Βέβαια τα Ελληνικά τα γνωρίζω καλύτερα, άρα λογικό είναι να προτιμώ να γράφω στα Ελληνικά παρά στα Αγγλικά... Επίσης κάποια sites πρέπει να τα εμπιστευτείς για να μάθεις πράγματα σχετικά με οτιδήποτε... Ας πάρουμε τα Pokémon ως παράδειγμα. Εάν δεν εμπιστευτείς αυτά που λένε το Serebii, η Bulpapedia, αυτό το site και το Smogon τι θα πιστέψεις?
You guys just found a way to increase your posts and destroy my mood. And you don't have to reply to my post.
fr3quency Wrote:You guys just found a way to increase your posts and destroy my mood. And you don't have to reply to my post.
Συμφωνω με το τελευταιο αλλα οχι με το πρωτο και,δεν ξερω αν η διαθεση καποιου μπορει να χαλασει τοσο ευκολα.Ζητω συγγνωμη αν οντως χαλασα την διαθεση σου.Αλλα και'συ θα επρεπε να γραφεις ελληνικα και οχι αγγλικα,για προφανεις λογους.
@Pokemon Trainer SILVER
Πιστεψε αν θες,δεν σου'πε κανεις να μην πιστευεις τα sites που εσυ θεωρεις αξιοπιστα.Και οντως,καποιον θα πρεπει να πιστευεις αλλα οπως εχει πει και ο Arty,στο internet λεγονται πολλα.Το εχει αναφερει για το abusing συγκεκριμενα,αλλα δεν μπορουμε να πουμε οτι ολοι λενε και αληθεια.Δεν ξερω για την bulpapedia,η wikipedia φαινεται πιο αξιοπιστη.Aν γραφει και η wikipedia τα ιδια,τοτε μαλλον αληθευει.
Grovyle_Fan Wrote:Kάτι είχε συμβεί και σε εμένα στη leaf green, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι glitch. Eνώ ήμουν στο safari zone κάτι συνέβη και αλλοιώθηκαν τα γραφικά και κόλλησε η μουσική. Το έκλεισα και το ξανάνοιξα και από τότε συχνά έχω προβλήματα με τον ήχο του παιχνιδιού, που καμιά φορά κολλάει, χαμηλώνει ή δυναμώνει ξαφνικά, κατά τα άλλα όμως το παιχνίδι είναι μια χαρά. Ίσως να έκανα τίποτα στην κασέτα, αλλά θυμάμαι πολύ καλά ότι δεν την είχα πειράξει.
το ιδιο ειχα παθει κι εγω, στην δικη μου leaf green, οταν εκανα την μαχη με τον rival (εκινη που ειναι λιγο πρην το victory road)! επισης μου σηνεβει ποlλες αλλες φορες, και στο τελος μηδενηστηκε η κασετα απο μονη της και δεν γινετε να κανεις πια save! βεβεα, για το τελευτεο, πηστευω πως φταιει το γεγονος οτι ανταλαξα με μια γαλλικη fire red (rouge feu)! (δεν διαβασα τις οδειγειες!) Δεν χρηαζετε φυσικα να αναφερω πως την εποχη εκηνη, δεν ηξερα καν τι ειναι το gameshark!
ps: ενταξει, ειμαι εκτος χρονοχωρου, αλλα το θρεντ γι΄αυτο το θεμα εγινε, οποτε δεν πηραζει αν αναφερομε σε παλιο ποστ! οχι τπτ αλλο, αλλα θελω να προλαβω καταστασεις!
Oριστε,δυο ακομα παραξενα glitches απο Youtube.Στο πρωτο vid,δεν καταλαβα και πολλα απο αυτα που ελεγε ο τυπος και,δεν καταλαβα που ηταν το glitch την ωρα που επαιζε,ισως καταλαβετε εσεις παιδια.Στο δευτερο vid,ο παιχτης εξαφανιζεται και γινεται αυλος,με αποτελεσμα να μπορει να περασει μεσα απο καποια δεντρα και να φτασει καπου αλλου με μεγαλη ανεση.Επισης,δεν ξερω αν αυτα τα ''glitches'' ειναι οντως glitches και οχι Αction Replay,αλλα ας υποθεσουμε πως ειναι.
http://www.youtube.com/watch?v=4IdqEM1z6wA {Duplication glitch}
http://www.youtube.com/watch?v=MwCMEs1ufqE {Invisibility glitch}
ουαου.αυτα κι αν ειναι γκλιτσακια.
δεν 3ερω αν ειναι glitches αυτο αλλα μια φορα στhν rubby ε3ω απο τιν εκει που παμε για λιλικοβ εχει κατι χορτα (τα οποια σε οδηγουν σε μια λιμνη και αυτη με την σειρα τησ σε οδηγει σε μια σπηλια) πριν μπεισ στη λιμνη εχει ενα δεντρο που μπορεισ να κανει secret base ηταν ανοιχτη λεσ και ηταν δικια μου. τεσπα μπηκα μεσα και ειδα εναν εκπαιδευτη του μιλισα και με μονομαχισε! ειχε 6 100αρια μετα3υ τουσ groudon swampert και κατι αλλα που δεν τα θυμαμαι τι λετε εσεισ οτι μπορει να ειναι???
Αυτό είναι καλό, και δεν είναι glitch! Γίνετε εάν κάνεις mix records στις Ruby, Shaphaer & Emerald (στον δεύτερο όροφο του κέντρου Pokémon μίλα στην κυρία τέρμα δεξιά, κατόπιν επέλεξε mix records. Εάν εσύ και ένας (ή περισσότεροι) φίλος/φίλοι σου, κάνετε το ίδιο θα σας εμφανιστούν μερικές ανοιχτές μυστικές βάσεις στο παιχνίδι). Ένας εκπαιδευτής θα εμφανιστεί στην μυστική βάση του φίλου σου, και θα έχει τα Pokémon του φίλου σου, την ώρα που κάνατε mix records. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος εκπαίδευσης. Για περισσότερες πληροφωρίες ρίξε μια ματιά
εδώ...
σε αευχαριστο που μου το ειπεσ νομιζα ειναι glits!!
α και κατι ακομα που 3εχασα τι εννοεισ ''το ιδιο πραγμα''
Εννοώ εάν κάτετε mix records την ίδια στιγμή, χρησιμοποιόντας το καλώδιο ανταλλαγής ή τον ασύρματο αντάπτορα.
ακούστε εδώ ενα glich για EP training! επειδή ένα pokemon 60 lvl πέρνει περισότερους πόντους στο Stat που βάζεις τα 10 EP με τις βιταμίνες απ' ότι ένα pokemon των 10 lvl είναι καλύτερα να του τα δώσεις όλα απο τα 60 και μετά! πώς θα το κάνεις όμως αυτό αν το έχεις πιάσει σε μικρό επίπεδο και δεν έχεις rare candy; απλό! πάς και αφήνεις το pokemon που θές στους Day Care, μετά θα μου πείς "εντάξι το κάνω αυτό αλλα βαριέμε να κάνω άσκοπα βήματα" η απάντηση είναι να αφήσεις την κονσόλα να κάνει τη δουλιά για σένα! τώρα θα μου πείς πάλι "πώς θα το κάνω αυτό; αφου στα Slides (εκεί που ανεβένεις μόνο με Mach bike) τα βήματα δεν μετράνε." η απάντηση εδώ είναι:
1) αντί να πάς στα Slides πήγενε στο 7ο γυμναστήριο(Ruby/Shaphire) και στάσου μπροστά σε ένα βάλος που δίχνει εσένα
2)βάλε σελοτέιπ πάνω στο κουμπί που δίχνει πρός την μεριά του βέλους
3) για βοήθεια πάρε ένα μολύβι ή κάτι για να πατιέτε καλύτερα το κουμπί
4)βάλε το GameBoy σου στην πρίζα και καλυνύχτα!
όταν θα ξηπνήσεις(πές οτι κοιμάσε 8 ώρες) το pokemon που έχεις αφήσει θα έχει πάρει (κάθε δευτερόλεπτο το ανθρωπάκι σου κάνει δύο βήματα)
2Χ60(ένα λεπτό)=120Χ60(μία ώρα)=7200Χ8(οι ώρες που κοιμάσε)=57600 EXP points με το να μην κάνει τίποτα!
1) ειναι το ιδιο να δωσεις ναρκωντικα σε ενα ποκεμον 1 λεβελ και σε ενα των 60 λεβελ. Επειδη στο ποκεμον του ενος λεβελ δε φαινεται η αλλαγη δε σημαινει οτι δεν εγινε
2) μεχρι να γινει 60 λεβελ με το day care θα εχει ξεχασει ολα τα breed moves
3) αντε γεια!
επισης ο νμ2 ειχε κανει κατι παρομοιο που ειχα εφευρεσει στην d/p, αλλα επαιρνε πολυ αργα level.
(εφοσον ενα ποκεμον θελει περιπου 1.000.000 EXP (για τα μεσαια ας πουμε), τα "57600" ειναι λιγα)
Κάπου κάποτε είχα γράψει αυτό.
(03-06-2007 12:30 PM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]Τα ανεβαζει αργοτερα. Το τελικο αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο που θα ηταν αν τα εβαζες στα lvl.Χ οπως ειπε ο Arty2.
Οι βιταμινες προσθετουν 10 EPs σε καθε στατιστικο και μπορεις να δωσεις βιταμινες μεχρι να φτασει τα 100 EPs. Αρα, στην αρχη του EV Training, μπορεις να δωσεις 10 βιταμινες στο stat που θες. Αν τωρα βαλεις 20 EPs στο Pokémon σου και αποφασισεις μετα να του δωσεις βιταμινες, μπορεις να δωσεις μονο 8. Γι' αυτο ειναι καλυτερο να τις δινεις στην αρχη.
Επίσης, είχα αφήσει ένα Pokémon 25 lvl όλη νύχτα στο daycare και όταν το πήρα πίσω (7-8 ώρες μετά) ήταν μόνο 47 lvl οπότε δεν αξίζει και τόσο. Trade + Lucky Egg = faster.
Παιδια θελω να ρωτησω κατι ψιλοασχετο αλλα τεσπα... Το E4 glith των Ιαπωνικών εκδοσεων D/P που σ επέτρεπε να πιασεις darkrai & shaymin έχει φτιαχτεί στις "κάρτες" ds που βγαινουν τωρα?? Δηλαδή αν αγοράσω μια diamond Ιαπωνική που φτιάχτηκε προσφατα το glitch δεν θα υπάρχει??
Δε νομίζω να υπάρχει γιατί κάπου είχα διαβάσει ότι θα το διόρθωναν.
Εάν θέλεις τόσο πολύ να πιάσεις Darkrai, αγόρασε την νέα Pokemon Ranger στην οποία μπορείς να πιάσεις το Darkrai και να το μεταφέρεις στις Diamond ή Pearl.