Legendary Pokémon

Full Version: Δωδέκατη ταινία Pokémon.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6
Σύμφωνα με το serebii ίσως παίξει και το Heatran! Και για το Άρσεους πλέον είμαι 75% σίγουρος ότι παίζει...
το arceus ειναι ΣΙΓΟΥΡΟ οτι παιζει αν πατε serebii θα το δειτε
Well, you've probably seen it.

Από ότι φαίνεται θα είναι η καλύτερη ταινία Pokemon που έχει υπάρξει.(μετά είναι το Mewtwo Returns) Και λογικά θα δίνεται ένα Arceus στην ταινία. Ανυπομονώ να έρθει η 17 Ιουλίου. ;/

Τώρα προσπαθώ να βρω το δεσμό ανάμεσα στον Pikachu, Pichu και στα τρία αρχικά του Johto. >< Ιδέες;
Indeed, φαίνεται πως θα είναι πολύ καλή... Το Sinnoh έχει αρκετό δυναμικό όσον αφορά τα θρυλικά για να κάνει μια πιο ενδιαφέρουσα ταινία σε σχέση με τις προηγούμενες, αφου λογικά έτσι κι αλλιώς θα βασίζεται στα ίδια στοιχεία: Ο Αsh πέφτει σε κάποια περίεργη πόλη, τα κάνει πλακάκια με κάποιο θρυλικό, και στο τέλος ο Pikachu κάνει ηλεκτροσοκ σε όλους.
Τώρα αυτό με τα 3 αρχικά του Johto, παίζει να 'ναι και κανα στοιχείο για remake G/C? xD
(16-02-2009 05:55 PM)Celesi Wrote: [ -> ]Τώρα αυτό με τα 3 αρχικά του Johto, παίζει να 'ναι και κανα στοιχείο για remake G/C? xD

Μπα.

Omg, θέλω κι εγώ ένα Arceus. Λογικά θα το δίνουν στην δωδέκατη ταινία.

[Image: 1zdxmjt.jpg]

[Image: 169qq9f.jpg]

Οι εικόνες είναι από το: #PM
Omg, θέλω κι εγώ ένα Arceus. Λογικά θα το δίνουν στην δωδέκατη ταινία.

Και εγώ θέλω ένα μπορεί και στην 13η, άμα βγει και άμα έρθει στην Ελλάδα
για μενα παντως,το οτι τα 3 αρχικα του τζοτο θα ναι στην 12η ταινια μου ακουγεται λιγο (κουλο)...
για μενα παντως,το οτι τα 3 αρχικα του τζοτο θα ναι στην 12η ταινια μου ακουγεται λιγο (κουλο)...

Συμφωνώ γιατί να εμφανιστούν τώρα και όχι στις προηγούμενες ταινίεςDodgyHuh
Kάτι θα έχουν σκεφτεί οι φίλοι μας οι Ιαπωνέζοι!

Μην ανυσειχείτε....

ωστόσω και εγώ αναροτιέμαι....Huh
Μπορεί να βρίσκεται όντως κάποια αναβίωση των G/S στα σχέδια της Gamefreak, θα αργήσουμε να δούμε την επόμενη φορητή κονσόλα μετά από το DSi οπότε γιατί όχι ένα remake...
Λέτε να δούμε κανά remake το 2010;

Χμ...όλα αυτά , αρχίζουν και φαίνονται σαν κάποιο σχέδιο...

Let's wait 'til Summer.....
(04-03-2009 10:57 PM)Charizard the Dark Wrote: [ -> ]Λέτε να δούμε κανά remake το 2010;

Χμ...όλα αυτά , αρχίζουν και φαίνονται σαν κάποιο σχέδιο...

Let's wait 'til Summer.....

Και τι νομίζεις οτι θα έχει γίνει μέχρι το καλοκαίρι
(05-03-2009 09:11 PM)Con Wrote: [ -> ]Και τι νομίζεις οτι θα έχει γίνει μέχρι το καλοκαίρι

Στις 17 Ιουλίου θα προβληθεί η δωδέκατη ταινία, άρα, ίσως πουν εάν θα γίνει ή όχι το remake των G/S/C που δεν πιστεύω να γίνει.
Στις 17 Ιουλίου θα προβληθεί η δωδέκατη ταινία, άρα, ίσως πουν εάν θα γίνει ή όχι το remake των G/S/C που δεν πιστεύω να γίνει.
[/quote]

Στις 17 Ιουλίου θα προβληθεί εδώ ή στην Ιαπωνία
Στην Ιαπωνία λογικά
Pages: 1 2 3 4 5 6
Reference URL's