Στις επόμενες ταινίες τι θα δείξουν άμα τώρα δείχνουν τον θεό των pokemon
Στις επόμενες ταινίες θα δείχνουν τα Pokemon την επόμενης γενιάς. Και πού ξέρεις; Ο Arceus ίσως να μην είναι ο μοναδικός θεός. D:
Ίσως δείξουν κανά πόκεμον νέας γενιάς σε συνδιασμό με παλιά όπως είχαν δείξει το Λουκάριο και το mew...............who knows? Πόκεμον νέας γενιάς επιβάλεται...
(09-03-2009 04:49 PM)Charizard the Dark Wrote: [ -> ]Ίσως δείξουν κανά πόκεμον νέας γενιάς σε συνδιασμό με παλιά όπως είχαν δείξει το Λουκάριο και το mew...............who knows? Πόκεμον νέας γενιάς επιβάλεται...
ισως,αλλα μεχρι τωρα,ξερουμε oτι θα υπαρχει αυτο το notched ear pichu στην ταινια.......
εμένα η γνώμη μ είναι ότι σε αυτήν την ταινία θα έρθει το Arceus στην μέση κάποιας μάχης όπως έγινε με το Lugia στην 2η ταινία...O ASH όπως πάντα θα τα κάνει πλακάκια με το Arceus επηδι είναι το ποιο δυνατό pokemon της ταινίας κ θα το βοηθήσει να νικήσει...ή το Arceus θα έρθει σαν μια απιλη κ θα αφήσουν την μάχη στην μέση για να το νικήσουν...κ ο φίλος μας ο ASH θα πάει με τους νικητές...
εγω πιστευω οτι λεει ο Celesi...δηλαδη θα γινει οπως εγινε με το Lugia
(24-04-2009 05:26 PM)mew4lugia Wrote: [ -> ]εγω πιστευω οτι λεει ο Celesi.
???μήπως Celebi?(αν κανω λαθος sorry)
(26-04-2009 06:26 PM)cHr[1]sTozZ Wrote: [ -> ] (24-04-2009 05:26 PM)mew4lugia Wrote: [ -> ]εγω πιστευω οτι λεει ο Celesi.
???μήπως Celebi?(αν κανω λαθος sorry)
ποια Celesi; Τον Celebi21 λέει.....don't warry. πάτησε ένα s αντί του b
η ταινία επίσης θα πορώνει όπως και η Op10
Ω ναι! Σε λίγες ώρες θα προβληθεί η δωδέκατη ταινία Pokemon. Ετοιμαστείτε να πάρετε Arceus από τους Ιάπωνες! Καημένοι Αμερικάνοι, θα πάρουν την ταινία τον Νοέμβριο. D:
Εμείς σε........................3χρόνια και λίγα λέω!!
(18-07-2009 10:15 AM)fr3quency Wrote: [ -> ]Ω ναι! Σε λίγες ώρες θα προβληθεί η δωδέκατη ταινία Pokemon. Ετοιμαστείτε να πάρετε Arceus από τους Ιάπωνες!
Αυτο ειναι το μονο σιγουρο!!!!Θα ζητανε κανενα περιεργο Pokemon οι ψυχοπαθεις!!!Αμα εχεις τυχη μπορει και να το παρεις
Πως θα πάρουμε Pokemon από τους Ιάπωνες;
θα τα κλεψουμε, σαφεστατα
(21-07-2009 06:39 PM)pokeman Wrote: [ -> ]θα τα κλεψουμε, σαφεστατα
Ναί, και θα τα κλέψουμε και τίμια, καθαρά πράματα:Ρ
@Con με το Ds μάλλον και με ένα wi-fi.
(21-07-2009 06:42 PM)The Human Torch Wrote: [ -> ]@Con με το Ds μάλλον, με ένα wi-fi και μετα πηγαινε στο GTS
fixed
αντε να τους τα κλεψουμε ολα απ αυτους του κωλοφαρδους τους ιαπωνες!! αφου τα εχουν ολα, ενω εμεις τπτ.....