Legendary Pokémon

Full Version: Δωδέκατη ταινία Pokémon.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6
(05-03-2009 10:02 PM)Bills Wrote: [ -> ]Στην Ιαπωνία λογικά

Και πότε θα προβληθεί εδώ
σε 20 χρόνια ,

πλάκα κάνω ασφαλώς αλλά δε νομίζω να προβληθεί άμεσα μιας και εδώ είμαστε ακόμα στην 7η ταινία......(θα πηδήξουν άλλες 5 για να μας δείξουν την 12Wink

άρα δεν ξέρουμε καν ΑΝ θα προβληθεί εδώ....
(05-03-2009 10:06 PM)Con Wrote: [ -> ]Και πότε θα προβληθεί εδώ

Ποτ- Μάλλον 2010-2011 θα βγει σε DvD. *απλές υποθέσεις*
εγώ πιστεύω λίγο αργότερα....ακόμα όπως είπα δεν έχουν δείξει (σε DVD τις 8,9,10,11) , θέλω να δω το ελληνικό dub της 8......(Big Grin)
Μόλις προβληθεί εδώ η ταινία θα μοιράζονται Arceus
χαχα

καλό only in our wildest dreams

δώρο με το DVD , θα δίνουν ένα arceus ; πώς θα γίνετε;
(07-03-2009 11:59 AM)Charizard the Dark Wrote: [ -> ]χαχα

καλό only in our wildest dreams

δώρο με το DVD , θα δίνουν ένα arceus ; πώς θα γίνετε;

Ο
Όχι εννοώ όταν θα προβληθεί εδώ να γίνει και το event για το Arceus
Έτσι ίσως , αλλά δε θα προβληθεί σίγουρα στο cinema και δε γίνεται εδώ ότι γίνεται στη Ιπωνία , που όταν βγαίνει μια ταινία πόκεμον , πάει αμέσως στη μεγάλη οθόνη και εκεί που προβάλεται δίνουν το Arceus.....
(07-03-2009 12:31 PM)Charizard the Dark Wrote: [ -> ]Έτσι ίσως , αλλά δε θα προβληθεί σίγουρα στο cinema και δε γίνεται εδώ ότι γίνεται στη Ιπωνία , που όταν βγαίνει μια ταινία πόκεμον , πάει αμέσως στη μεγάλη οθόνη και εκεί που προβάλεται δίνουν το Arceus.....

Έχεις δίκιο δηλαδή δεν πρόκειται να δούμε Arceus στην εξάδα μαςDodgy
εκτός κι αν γίνει άλλου είδους event!
(07-03-2009 03:57 PM)Charizard the Dark Wrote: [ -> ]εκτός κι αν γίνει άλλου είδους event!

ΌπωςHuh
(05-03-2009 10:12 PM)Charizard the Dark Wrote: [ -> ]εγώ πιστεύω λίγο αργότερα....ακόμα όπως είπα δεν έχουν δείξει (σε DVD τις 8,9,10,11) , θέλω να δω το ελληνικό dub της 8......(Big Grin)

εγώ έχω δεί την 10η (στο YouTube) και την 8η νομίζω...(πάλι στο YouTube) οπότε απ' ότι φένετε θα περιμένουμε μέχρι να βγεί η 12η ταινία να την δω και αυτή στο YouTube!... πάντως αφού θα περιλαμβάνει τον Archeus και όπως λέγαμε πιό παλιά το σπίτι να είναι ο Παρθενόνας (μακάρι) προς τιμήν των Ελλήνων να βγεί εδώ πριν απο την υπόλιπη Ευρώπη... αλλα αυτό είναι ένα μακρινό Όνειρο...
(07-03-2009 10:31 PM)Con Wrote: [ -> ]
(07-03-2009 03:57 PM)Charizard the Dark Wrote: [ -> ]εκτός κι αν γίνει άλλου είδους event!

ΌπωςHuh

όπως με wi-fi ή κανονικά στα Τζάμπο...
http://www.youtube.com/watch?v=AwUpivwwHvM&eurl

Πολύ ενδιαφέρον. Για να βγει ο Arceus στην ταινία, μας γκρεμίζουν τον Παρθενώνα. Κρίμα. Πάντως η ταινία πρέπει να έχει πολύ καλό σχεδιασμό απ' ό,τι έχω δει σε μερικά trailers.
πολύ ενδιαφέρον!

τέλειο....φαίνεται , αλλά καταστράφηκε , ο ναός....(ιερώσυλοι)
Pages: 1 2 3 4 5 6
Reference URL's