Ποιο ειναι το αγαπημενο σας βιβλιο;Απο ποιον συγγραφεα εχει γραφτει,και ποιο ειναι το θεμα του;
Εμενα προσωπικα,ειναι τα Γενεθλια,της Ζωρζ Σαρη.
Μιλαει για τη ζωη ενος κοριτσιου στα χρονια της χουντας.
Aπο εκει ειναι και το quote στην signature μου.^_^
Σας το συστηνω~
φαινεται σαν ασκηση γλωσσας/λογοτεχνας.ο-ο
και ναι,666ο thread :>
Εμένα τα αγαπημένα μου βιβλία είναι το... «Το μυστήριο του στοιχειωμένου καθρέφτη» και το «Μυστήριο της ασημένιας αράχνης». Πρόκειται για τρία παιδιά που ανακατεύονται εκεί που δεν πρέπει. >D
εμενα ειναι η last legion του Valerio Massimo Manfredi το συγκεκριμενο βιβλιο το πρωτοδιαβασα 2α γυμνασιου και απο τοτε το διαβαζω τουλαχιστον μια φορα καθε χρονο.
τωρα διαβαζω το brisingr του christopher paolini στα αγγλικα ;o;o;oo
(21-10-2008 04:04 PM)fr3quency Wrote: [ -> ]Εμένα τα αγαπημένα μου βιβλία είναι το... «Το μυστήριο του στοιχειωμένου καθρέφτη» και το «Μυστήριο της ασημένιας αράχνης». Πρόκειται για τρία παιδιά που ανακατεύονται εκεί που δεν πρέπει. >D
Σειρά βιβλίων μυστηρίου, έχω διαβάσει τουλάχιστον 20 βιβλία αυτής της σειράς. Μου τη σπάει που είναι όμως πολύ απότομα, χώνουν μια ιστορία 300 σελίδων σε 100, κόβοντας λεπτομέρειες που καλό θα ήταν να έχουν. Δεν πειράζει όμως, ωραία σειρά είναι και το αγαπημένο μου από αυτή είναι "Το μυστήριο του πράσινου φαντάσματος" (ή κάπως έτσι).
(21-10-2008 04:40 PM)darvor Wrote: [ -> ]εμενα ειναι η last legion του Valerio Massimo Manfredi το συγκεκριμενο βιβλιο το πρωτοδιαβασα 2α γυμνασιου και απο τοτε το διαβαζω τουλαχιστον μια φορα καθε χρονο.
τωρα διαβαζω το brisingr του christopher paolini στα αγγλικα ;o;o;oo
Valerio Massimo Manfredi, ο αγαπημένος μου συγγραφέας. Αγαπημένο μου βιβλίο είναι η "Χίμαιρα" και πολύ καλό ήταν και "Ο Χρησμός". Τα βιβλία του συνδυάζουν πραγματικότητα και φαντασία εξαίσια, όλα.
Άλλη σειρά βιβλίων που μου αρέσει είναι αυτά περί του Alex Rider (by Anthony Horowitz, αν γράφεται έτσι). Δεν είναι τίποτα σπουδαίο, περιπέτειες ενός δεκαπεντάχρονου που το παίζει Τζέημης Μπόντης, πράκτωρας της ΕμΑηΣιξ κι έτσι. Απλά αυτά τα βιβλία μου έχουν δώσει εξαίσιες ιδέες για ασυνήθιστους, original τρόπους για να σκοτώσεις και να βασανίσεις κάποιον.
Από ελληνικά βιβλία, το "Φάδερ Ημών" είναι μακράν το καλύτερο που έχω διαβάσει.
(God, όλα αυτά που έγραψα με κάνουν να μοιάζω με φυτό της θεωρητικής...)
Perfume: The Story of a Murderer
εμενα αυτες οι σειρες βιβλιων
οι τεσσεραμισι φιλοι
μια σειρα απο ατυχη γεγονοτα
χαρυ ποτερ
εμενα μια σειρα βιβλιων με το ονομα "στρουμφακια" 10 τομοι και...
επισης εχω διαβασει και την σειρα βιβλιων "μικροι κυριοι-μικρες κυριες" και το αγαπημενο μου ηταν ο κυριος μουτζουρις
και φυσικα δεν θα ξεχασω το μοναδικο βιβλιο που με εκανε να κλαψω "τα τρια γουρουνακια", αν και ειναι φαιλ, το σπιτι απο τα τουβλα ηταν καθαρο αυθαιρετο, και αμα ο λυκος πηγαινε στην πολεοδομια, θα τελειωνε την δουλεια του, αλλα χαξ...
ρ εσυ,αυτα τα βιβλια πως μπορεις να τα διαβαζεις,αφου ειναι μπεμπεκιστικα!!!
Chaos714, πρέπει να μάθεις ότι ο καθένας έχει τις δικές του προσωπικές αρέσκειες.
(22-10-2008 03:05 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]ρ εσυ,αυτα τα βιβλια πως μπορεις να τα διαβαζεις,αφου ειναι μπεμπεκιστικα!!!
"πως μπορεις και μπαινεις σε site με ποκεμον?!?!!?!?!? αφου ειναι μπεμπεκιστικο!111!!11!" σε τετοιο στυλ ξερω γω?
Α ΝΑΙ, και αγαπημενα βιβλια:
Βιβλα αγγλικων ολων των ταξεων του δημοτικου και γυμνασιου, ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑ πολυ χυδαια βιβλια (θυμασε γιωργο? :Ρ)... αν εδειχνα εστω και μια σελιδα απο αυτα θα γινομουν ban απο οποιοδηποτε site...
Lol ναι. Παλιες καλες χυδαιες εποχες . + και εμενα ειναι το βιβλιο των αγγλικων του γυμνασιου επειδη εχω ζωγραφισει οτι μλκ μπορειτε να φανταστειτε. Wolverin να πηδαει απο εναν φραχτη και να φωναζει << ΘΕΛΩ ΒΙΑΓΚΡΑ !! >>
αγαπημένη σειρά:
Τα παιδιά των φυλαχτών των Γιώργος και Κλαίρη Προκοπίου
Ακόμα βιβλιό μαθηματικών α' γυμνασίου και
Σφεντόνα του Δαβίδ, Τα Ξύλινα Σπαθιά του Παντελή Καλιότσου
Τελευταία Μαύρη Γάτα
και η τριλογία του κόσμου(3 βιβλία) του Filip Poulman
1. Το αστέρι του Βορρα
2. Ο Άρχοντας των 2 Κόσμων
3. Το κεχριμπαρένιο τηλεσκόπιο
(22-10-2008 04:27 PM)Bills Wrote: [ -> ]αγαπημένη σειρά:
Τα παιδιά των φυλαχτών των Γιώργος και Κλαίρη Προκοπίου
Ακόμα βιβλιό μαθηματικών α' γυμνασίου και
Σφεντόνα του Δαβίδ, Τα Ξύλινα Σπαθιά του Παντελή Καλιότσου
Τελευταία Μαύρη Γάτα
και η τριλογία του κόσμου(3 βιβλία) του Filip Poulman
1. Το αστέρι του Βορρα
2. Ο Άρχοντας των 2 Κόσμων
3. Το κεχριμπαρένιο τηλεσκόπιο
Εχεις διαβασει και εσυ την Τελευταια Μαυρη Γατα;Την διαβασα μια φορα,και μετα δεν ξανανοιξα το βιβλιο...Με εκανε να στεναχωριεμαι υπερβολικα ;-;
(για το γατι που μαχαιρωσε η <censored> γρια...)
α ναι και εγω λυπηθηκα βέβαια αφού τη διάβασα ξαναδιάβασα άλλες 5 φορές το τέλος
παντως αυτο το βιβλιο το εχω,αν και δεν το εχω διαβασει