Legendary Pokémon

Full Version: Διαγωνισμοι στην Hoenn και στην Sinnoh.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Σε αυτο το thread βαλτε με ποιο ποκεμον εχετε κερδισει τις περισσοτερες κονκαρδες.Ποια μουρα χρισημοποιησατε για να φτιαξετε ενα πετιχυμενο pokeblock και τις κινησεις που του μαθατε για τον διαγωνισμο στην περιοχή Hoeen και στην Sinnoh. Αρχιζω. Εγω εχω κερδισει με τον Raquaza 16 κονκαρδες και χρησιμοποιησα μουρα Kelpsy,magost,corn,nomel και του εμαθα το Blizard,Hyper beam,dragon claw και fly.
Edit:Απο οτι καταλαβα κανεις δεν κανει διαγωνισμους.Ομως γιατι ρε παιδια ειναι ωραιο δεν ειναι;;;;;
Dittofun να αποφευγεις να γραφεις δυο συνεχομενες φορες. Καλυτερα να πατας Edit και να γραφεις ο,τι καινουριο θες στο ιδιο post οπως σου εκανα εγω τωρα. Μαλλον πολλοι βαριουνται να κοιταζουν τις κασετες τους (οπως και εγω) αν και θυμαμαι οτι κι εγω τα περισσοτερα τα ειχα σε Rayquaza αλλα δε θυμαμαι ποσα ειναι.
και μ αρεσει ντιτοφαν που λες οτι θες να τηρεις τους κανονες του φορουμ,γιατι αν δεν το χεις καταλαβει,εχεις κανει διπλο ποστ και αυτο απαγορευεται.
Ποπο ρε παιδια. Οκ να λετε τα σωστα και να κανετε υποδειξεις αλλα οχι κι ετσι! Στο κατω κατω ειμαστε κι εμεις εδω να κρινουμε τι ειναι σωστο και τι οχι και να το λεμε στα νεα μελη. Δεν επρεπε να κανει διπλο post ο Dittofun αλλα ουτε κι εσυ Chaos να τον επικρινεις αμεσως. Νομιζω πως οι περισσοτεροι παο εσας ξεχνατε οτι καποτε ησαστε εσεις νεα μελη και δεν ξερατε που πανε τα 4 και μολις βλεπετε ενα καινουριο πεφτεται να τον φατε. Παρεα ειμαστε εδω, οχι ανταγωνιστες.
Ενταξει ρε χαος ειπα να προσπαθισω........και ευχαριστω για την υποστηριξη BLUE
Η υποστηριξη δινεται οπου χρειαζεται. Εσυ με τη σειρα σου θα πρεπει να μην "προδιδεις" αυτη την υποστηριξη. Το τελευταιο σου post ας πουμε δεν χρειαζοταν. Αν πας συμφωνα με τους κανονες του site κανεις δε θα σου κανει παρατηρηση.
εγώ είχα κερδίσει μπόλικους διαγωνισμούς με τον Blaziken μου αλλα δεν θημάμαι τι pokedlocks του έδινα και αν θημάμαι καλά τον αριθμό των κονκάρδων πρέπει να ήταν 11 και απο κανέναν διαγωνισμό δεν τις είχα πάρει όλες(ενοώ normal, super, expert και master rank (αν αυτή ειναι η σειρά τους)
Με αναγκάζετε να ανοίξω Emerald τώρα, αλλά τι να κάνουμε. Λοιπόν.

Coolness: Skarmory με τις κινήσεις Swift, Agility, Double Team, Steel Wing.
Beauty: Milotic με Rain Dance, Hydro Pump και δεν θυμάμαι τι άλλο KAI με το Claydol από κάτω.
Toughness: Regice με Curse, Superpower, Ancientpower, Explosion.
Smartness: Shuppet με Curse, Destiny Bond, Spite, Night Shade (για όσους δεν ξέρουν, το combo Curse-Destiny Bond ήταν το καλύτερο για contests).
Cuteness: Claydol με Secret Power, Ancientpower, Cosmic Power, Selfdestruct. Το standard Claydol που μπορούσε να νικήσει όλους τους διαγωνισμούς στο έτσι.

Όλους τους διαγωνισμούς ώστε να γεμίσω το καταραμένο μουσείο. Κι έχω χάσει κάμποσες ώρες προσπαθώντας να νικήσω το ηλίθιο Electrode στο Beauty...
Γενικοτερα δεν ασχοληθηκα και πολυ με τους διαγωνισμους. Εχασα 2-3 φορες και τα παρατησα μετα. Αλλα θυμαμαι οτι τα περισσοτερα τα ειχα σε Arcanine και πρεπει να ηταν 5-6..
εγω με regirock νικουσα σε καθε tough contest,μεχρι που κολλησα στο master rankSad
Εγώ στο Smart contest νίκησα με το Gengar, στο Beauty contest με το Milotic, στο Tough Contest με το Golem, στο Cute Contest με το Luvdisc. Στα άλλα δεν θυμάμαι. xD
Ουτε εγω ασχοληθηκα και πολυ με τους διαγωνισμους.Δεν μου φαινονται κ τοσο ενδιαφερον.
Ωστοσο θυμαμαι επερνα το σελεμπι συνεχεια κ ειχε πολλα ribbon.κανα 20 περιπου.
το Celebi ; πως μπορεις να το πιασεις στην Emerald ή το πηρες απο ανταλλαγη Dragar;επισης εγω τις 16 κονκαρδες τις κερδισα απο καθε τυπο διαγωνισμου εκτος απο τον master rank και πηρα 2 ακομη επειδη εδωσα σημετοχη με το Raquaza στο πρωταθλημα και το αλλο το πηρα απο την πολη Slateport και σου το δινει μια κυρια διπλα απο τον τυπο που σου πουλαει τις βιταμινες αν το pokemon σου ειναι καλα εκπαιδευμενο
εγω εχω 8 κονκαρδες στο Milotic μου και 4 στο Pikachu.Παρα περα δεν προχωρησα γιατι βαρεθηκα.....ηταν πολυ βαρετη διαδικασια.....
Το Raycuaza μου έχει ή 10 ή 12 ή 14....Αν και (του τις πήρα για να μπω σε ένα μέρος στη Resort Area της Pearl και'κει αγόρασα κανά δυο (η μία έκανε 100.000$!!! Όμως πουλάνε και μία 999.999$!!!!!!!!) Αν και πρέπει να παραδεχτώ ότι ο παλιός του ιδιοκτήτης του είχε δώσει κάποια Pockeblocks (μάλλον) στην Emerald που ήταν..... Smile
Pages: 1 2 3
Reference URL's