11-11-2008, 06:08 PM
15-11-2008, 12:57 AM
οι δικες σας silver/gold δουλευουν κανονικα???εχω ακουσει πως χαλασαν επειδη ειχαν φτιαχτει στη γαλλια.....
16-11-2008, 06:54 PM
εγω δεν ειχα ποτε μου γιτι της παιζω στον υπολογιστη τις κατεβασε η αδερφη μου το καλοκαιρι αλλα οσους ξερω δεν τους εχει χαλασει
17-11-2008, 05:53 PM
καλά εγώ αργησα περισσότερο απ' όλους να ξεκινίσω τα pokemon... μόλις απο την πέμπτη τάξη που ήξερα αρκετά καλά αγγλικά αλλα δεν ήταν αυτός ο λόγος αλλα αυτό είναι μια άλλη ιστορία. η δικιά μου πρώτη κασσέτα ήταν η (μην γελάσετε) Saphire την οποία πήρα μαζί με το SP του οποίου η οθόνη έχει σπάσει αλλα το έχω ακόμα.
17-11-2008, 06:08 PM
(17-11-2008 05:53 PM)Johan Wrote: [ -> ]καλά εγώ αργησα περισσότερο απ' όλους να ξεκινίσω τα pokemon... μόλις απο την πέμπτη τάξη που ήξερα αρκετά καλά αγγλικά αλλα δεν ήταν αυτός ο λόγος αλλα αυτό είναι μια άλλη ιστορία. η δικιά μου πρώτη κασσέτα ήταν η (μην γελάσετε) Saphire την οποία πήρα μαζί με το SP του οποίου η οθόνη έχει σπάσει αλλα το έχω ακόμα.
ρε συ!πως κανεις ετσι??αφου κι εγω ξεκινησα με sapphire,αν και ξεκινησα πρωτη δημοτικου
17-11-2008, 10:10 PM
(17-11-2008 06:08 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ](17-11-2008 05:53 PM)Johan Wrote: [ -> ]καλά εγώ αργησα περισσότερο απ' όλους να ξεκινίσω τα pokemon... μόλις απο την πέμπτη τάξη που ήξερα αρκετά καλά αγγλικά αλλα δεν ήταν αυτός ο λόγος αλλα αυτό είναι μια άλλη ιστορία. η δικιά μου πρώτη κασσέτα ήταν η (μην γελάσετε) Saphire την οποία πήρα μαζί με το SP του οποίου η οθόνη έχει σπάσει αλλα το έχω ακόμα.
ρε συ!πως κανεις ετσι??αφου κι εγω ξεκινησα με sapphire,αν και ξεκινησα πρωτη δημοτικου
συμφωνο μαζι σου chaos714 εχω δει πολλους φιλους μου οχι να ξεκινανε με sapphire αλλα με emerald....αλλα δεν εχουν κανενα απολυτως προβλημα αλλα πηγαιναν β' δημοτικου...xDxDxD
17-11-2008, 10:42 PM
Συμφωνω...εγω ειχα παρει την Κιτρινη μονο κ μονο επδ ειχε τον Πικατσου ν τρεχει γυρω γυρω μαζι σου..επισης τ σπραιτς ητν πολυ καλυτερα απο αυτα στν κοκκινη κ τν μπλε. Καλα, απαιχτη ηταν! Και η Κρισταλ απο τν δευτερη γενια
26-11-2008, 04:46 PM
(17-11-2008 05:53 PM)Johan Wrote: [ -> ]καλά εγώ αργησα περισσότερο απ' όλους να ξεκινίσω τα pokemon... μόλις απο την πέμπτη τάξη που ήξερα αρκετά καλά αγγλικά αλλα δεν ήταν αυτός ο λόγος αλλα αυτό είναι μια άλλη ιστορία. η δικιά μου πρώτη κασσέτα ήταν η (μην γελάσετε) Saphire την οποία πήρα μαζί με το SP του οποίου η οθόνη έχει σπάσει αλλα το έχω ακόμα.
Και εγω με τη Saphire ξεκινησα.Ε' Δημοτικου!
26-11-2008, 08:04 PM
εγω 3εκινησα να παιζω ποκεμον πριν 5 χρονια (με rubymeta saphire meta leafe green kai epeita emerald)ηπα στον μπαμπα μου στα καλα του καθουμενου θελω ενα sp και μου ειπε που πουλανε παμε να παρουμε!!!
26-11-2008, 09:11 PM
WOW!!!!τοσο πολυ σε αγαπαει και σου κανει κατευθειαν τις χαρες ο μπαμπας σου;
30-11-2008, 04:58 PM
(17-11-2008 06:08 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ](17-11-2008 05:53 PM)Johan Wrote: [ -> ]καλά εγώ αργησα περισσότερο απ' όλους να ξεκινίσω τα pokemon... μόλις απο την πέμπτη τάξη που ήξερα αρκετά καλά αγγλικά αλλα δεν ήταν αυτός ο λόγος αλλα αυτό είναι μια άλλη ιστορία. η δικιά μου πρώτη κασσέτα ήταν η (μην γελάσετε) Saphire την οποία πήρα μαζί με το SP του οποίου η οθόνη έχει σπάσει αλλα το έχω ακόμα.
Chaos όταν πηγέναμε πρώτη δημοτικού (γιατί είμαστε συνομίλικοι) δεν είχε βγεί ούτε το Advance και είχε βγεί η Shaphire που κυκλοφόρισε με το SP;
01-12-2008, 05:04 PM
Εξαιτίας του Groudon και κάποιων γνοστών δεν είχα ποτέ δικιά μου κασέτα αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν παίζω! έτσι μέσα σε 1 εβδομάδα βοήθησα τον ξαδερφό μου να περάσει κάμποσα εβλήματα στην Pearl(2-5) φυσικά από όλες τις κασέτες Πόκεμον μου αρέσει η Emerald για διάφορους λόγους όπως η κλωνοποίηση ,το Raycuaza , κάτι άλλα θρυλικά , starter G/S/C και διάφορα άλλα...πράγματα...
30-12-2008, 12:32 AM
Οσο αφορα τις Pokemon sapphire/ruby/emerald καταφερατε ποτε να πατε στο Mirage island?
30-12-2008, 02:27 AM
Όχι. T_T Προσπαθούσα ημέρα και νύχτα να πάω διότι πίστευα ότι εκεί ίσως έπιανα Jirachi/Deoxys. Βέβαια τότε δεν είχα υπολογιστή ώστε να ψάξω να βρω που «πιάνουμε» το καθένα. Αλλά εντάξει, τί να το κάνω το Berry αυτό; Τώρα με τις Diamond και Pearl το έχω x5+ φορές.
30-12-2008, 02:41 AM
Εγω ψηφισα την red... Ηταν το πρωτο παιχνιδι pokemon που ειχα και ξεκινησα 5-6 χρονων... Βασικα μου αρεσε περισσοτερο απο ολα επειδη δεν ηξερα καν τι εστι pokemon και ειχα ξετρελαθει με το να τα βλεπω να πολεμανε (ειδικα οταν εβλεπα το mewtwo να κανει psychic)