λοιπον αρχισ προτα με την silver με ενα μοβ color στην προτη ταξη αν θημαμε κλ απο παντα μου αρεσαν τα fire starters και θυμαμε ακομα την προτη φραση που ειπα μολισ επιασα ενα pidgey "ναιιιιι επιασα ενα pidgey"και η νονα μου λεει "αστο πριν μασ φαει"κανεισ βεβαια δν ασχολειτε με Pokemon αλλα ο μπαμπας μου ειπε οτι αν ειχε χρονο θα επαιζε μαζι μου οτι παιζο
Λοιπόν,εγώ ξεκίνησα από Silver με το Cyndaquil,μέχρι να γυρίσω σπίτι μου από το Αγρίνιο που την πήρα μαζί με το Color ήταν Quilava,συμπλήρωσα το Pokedex,και τερμάτισα νομίζω μετά και την Blue που μου είχε δανείσει ένα παιδί.Μετά πήρα Ruby,Leaf Green και Emerald.Σε αυτές τις 3 είχα πολύ χάλια pokemon μέχρι που άρχισα EV training στην Emerald πριν λίγο καιρό(εκπαίδευσα Gengar,Salamence,Tyranitar,Metagross και έχω έτοιμα κάτι άλλα σε καλές φύσεις καλά που τα θυμήθηκα να τα εκπαιδεύσω).Την Silver την έχασα,το Color μου το κλέψανε,στην LeafGreen μου έγινε new game και έχασα πόσα Pokemon,το SP έγινε βλακεία και το πούλησα όπως και την Ruby και μου έμειναν Leafgreen,Emerald,και μια Gold που μου έδωσε ένα παιδί(την δεύτερή μου).Για ένα χρόνο είχα σταματήσει σχεδόν να παίζω μόνο λίγο έπαιζα σε ένα Advance που είχα δανειστεί αυτό τον έναν χρόνο(δεν το κράτησα πολύ,μόνο ένα χρόνο).Τελικά όμως μου ήρθε η έμπνευση το καλοκαίρι και πήρα DS και Diamond αλλά μέχρι εδώ είναι το θέμα του Thread.
Ποπο αυτο το thread μου θύμισε τις πολύυυυ παλιές καλές εποχές όπου πρωτοέμαθα τι είναι αυτά τα τερατάκια...
Ξεκίνησα να παίζω στο Game Boy ενός φίλου μου τις Red/Blue,και μιλάμε για ΠΟΡΩΣΗ.Στισ διακοπές μπορεί να φτάναμε τισ 8 Ωρες ανά ημερα (Βλέπετε δεν ξέραμε πολλά αγγλικά 6-7 ετών και πηγαίναμε στην τύχη.
Μετά αγόρασε την Yellow και αφού είχαμε φτάσει 9 ετών ,είχα μάθει αρκετά Ινγκλισ (Hurray),και τότε ξέραμε τί καναμε.
Και έτσι συνεχίστηκε για κάμποσα χρόνια.Όσο και να ζητούσα απτους γονείς μου Game Boy και Pokemon,αυτοί συμπεριφέρονταν αρκετά περίεργα για κάποιον λόγο (Watches Glasses to Break~).Ώσπου πήρα DS και Emerald.That's the end.Αποφάσισαν να μου παίρνουν κάθε τόσο κασέτες και τελείωσε το δράμα D:
Εγω θυμαμαι μου ειχε παρει ο πατερας μου μια κασεττα απο το εξωτερικο που τις ειχε ολες μεσα yellow green blue red dilver gold crystal και ενα σωρο αλλα παιχνιδια τετοια χαρα εγω πρωτη φορα και με το που τερματισα τη yellow μου τη κλεψαν και κλαμα εγω
εγω ειχα εκινισει με blue!....ωραιεσ εποχες...8ιμαμε οταν ειχα παρει την yellow sthn 3-4 διμοτικου ειχα χασει to game boy sto shcool και εκλεγα για 2 μερεσ ασταματιτα!λολ!!!αλλα μετα πηρα αλλο μαζι με yellow kai gold!prin 3-4 χρονια που ειχα saphire ....μια μερα 3αφνικα νοσταλγισα το johto...και εκανα μια τρελη ανταλαγη crystal i silver...δν 8ιμαμε....με την saphire mou!!!τωρα ειμαι με την LG ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ PEARL KAI PLATINUM
εγω εχα ξεκινισει με silver. ειχα δει pokemon απο πιο πριν και καπως καταλαβαινα πως παιζεται παρολο που δεν ηξερα αγγλικα. μερικες φορες οταν δεν καταλαβαινα τι εγραφε ρωτουσα αυτους που ηξεραν (αγγλικα) να μου μεταφρασουν. ουτε 'γω μπορουσα να νικησω τους elite four, για πρωτη φορα τους νικησε ενας φιλος μου. μετα ειδα μια διαφημιση για fr/lg και πηρα την leaf green. την τερματισα σε ενα μηνα.
Εγω ειχα αρχισει με την red.Και εγω επειδη δεν ηξερα αγγλικα(ημουν γυρω στα 5-6 χρονων)ρωτουσα τον θειο μου να που τι εγραφε στο παιχνιδι.Και εγω ειχα κολλησει στουσ elite four και για πρωτη φορα τους νικησε ο θειος μου.Παρεπιπτοντως εγω ψηφισα την crystal γιατι πιστευω οτι ειναι η πιο ωραια κασετα pokemon.Οσω για τις αλλες κασετες pokemon τις τερματισα σε φιλους.
Παλιες καλες μερες...
Φυσικα γνωριζα για τα ποκεμον πολυ πριν παρω Game Boy. Λιγο τα επεισοδια στη τηλεοραση , λιγο οι ταπες....Καποια μερα ειδα σε ενα διαλειμμα εναν φιλο μου να κραταει κατι και να παιζει σαν μανιακος. Ρωτησα και μου ειπε οτι ειναι ενα βιντεοπαιχνιδι με ποκεμον. Φανταστειτε χαρα ! Πηγαινα σπιτι του και παιζαμε μαζι ( εγω δεν ειχα , αλλα τον βοηθουσα να προχωραει την κασετα. ). Το παιδι ειχε μια Gold. Ενα βραδυ λοιπον οταν γυρισα σπιτι μου απο τον φιλο μου , ειδα πανω στο γραφειο μια σακουλα Jumbo. Ναι , οι ευχες μου ειχαν πραγματοποιηθει! Ηταν ενα σκουρο πρασινο Game Boy Color μαζι με μια ολοκαινουργια Silver! Αρχιζα να παιζω μανιακα , καταλαβαινοντας λιγα απο την υποθεση , ομως ειχα τρομερη αφοσιωση σε αυτη. Μολις εξελιξα και τον Totodile μου ξεκινησα και μαχες...
Ποσα απογευματα εχω περασει με την παρεα μου κανοντας μαχες και ανταλλαγες..
Ποσες φωνες και τσακωμοι εχουν γινει....
Ακομα και τα καλοκαιρινα μεσημερια μου στις παραλιες εγω συνεχιζα να παιζω...ω , ηταν φανταστικα.
Καποια στιγμη ειχα βρει και ενα βιντεο κλαμπ που νοικιαζε κασετες. Ειχε την Red και τη Blue. Αφου τις νοικιασα ( και τους πηρα οτι ποκεμον ειχαν , αναμεσα τους και καμποσα εκατοσταρια ετοιμα! ) επαιζα και αυτα...
Γενικα μου αρεσε η φαση οτι κανενας δεν ηταν πολυ καλος ή expert στο παιχνιδι , ολοι μαθαιναμε , και περναγαμε την ωρα μας. Ηταν οι παλιες και αθωες μερες , χωρις action replays , ουτε natures , ουτε competitive battling....μονο απλες φιλικες μαχουλες με τη παρεα...ω ποσο μου λειπουν αυτες οι στιγμες....
Ψήφισα red/blue...ααχχχ...αξέχαστες στιγμές
ψυφιζω shaphire(ruby) η προτη δικια μου κασετα!εχει τα αγαπημενα μου αρχικα (bobo το swampert)και τη γενια που μου αρεσε περισσοτερο( φυσικα milotic latias altaria gardevoir flygon)επισεις ειναι και οι διαγωνισμοι(ποκε contest)στα οποια ειχα ποροθει ενα διαστημα και καταφερα να βαλω milotic στο μουσειο τεχνης αφου κερδησε το beuty contest master rank,το shiny luvdisc(valentine)στο cute contest master rank,το armaldo(adoni)στο cool contest master rank,deoxys στο smart master rank,στο tough master rank το chimecho.
Η πρώτη κασέτα ήταν η yellow που ήταν δώρο γενεθλίων του αδερφού μου. Δεν είχαμε ιδιαίτερη δυσκολία στα αγγλικά... αλλά είχα κολλήσει στη SS Anne γιατί δε ξέραμε να χρησιμοποιούμε tm/hm που σημαίνει δε μπορούσαμε να κάνουμε cut...
Και άσε που θέλαμε να εξελλίξουμε το graveller και το είχαμε πάει λβ 60+ από τη σπηλιά των diglett XD
Παρόλο που έχω πολύ όρεξη ακόμα και τώρα να παίξω yellow, η αγαπημένη μου εξακολουθεί να είναι η silver διότι δε μπορώ να ξεχάσω τα χτυποκάρδια όταν είχα βρει lugia και shiny marill xD.
εγώ έχω ψηφήσει Saphire διότι δεν θα ξεχάσω ποτέ το πρώτο μου pokemon (Mudkip) όταν σιγά σιγά του έδινα lvl και εξελισόταν και δεν θα ξεχάσω ποτέ τηια στιγμές που το έκανα Swampert και 100lv ιδικά όταν έκανα και το πρώτο μου αυγό Mudkip και το έκανα και εκείνο 100lv Swampert
επίσεις αξέχαστη θα είναι η πρώτη μου φωρά που βρήκα και έπιασα το Kyogre, την πρώτη φορά που το είδα στην σπηλιά της Team Aqua που κοιμότανε νόμιζα οτι εκεί το έπιανα και η καρδιά μου χτηπούσε σαν τρελή! Ακόμα και όταν το έπιασα με την Mastreball(δεν ήξερα οτι με αυτή πιάναμε Lati@s) και του έμαθα αμέσως thunder και πήγα στο γυμναστίριο. Και δεν θα ξεχάσω την πρώτη φορά που νίκησα το Πρωτάθλημα! Αξέχαστες στιγμές που έκαναν την Saphire να μίνει στην καρδιά μου!
red blue φυσικά!
Έχει ΠΑΡΑ πολλά πράγματα να ψάξεις όσον αφορά τα προγραμματιστικά λάθη
Εγώ αρχισά με Ruby στα 6 μου αλλά ψίφισα Emerald. Θυμάμαι την Ruby την είχα δόσει στον αδερφό μου να παίξει και πάω μετά από κανα 2ωρό του λέω που είναι η κασσέτα και μου λέει:"εμ...εμ....εμ....." και είχε χάσει και την Ruby kai to GB! Και έκλεγα Χ2 μέρες συνεχόμενα και σε δύο βδομάδες είχα την γιορτή μου. Και για δώρο ζήτησα μια Emerald αλλά πίστευα πως δεν θα μου πάρουν επειδή δεν είχα GB, αλλά μετά από δύο εβδομάδες που ήταν η γιορτή μου, ξύπνησα(ήταν Σάββατο) και η μάνα μου με περίμενε στην κουζίνα. Και εγώ, ξέροντας οτί δεν μου πήραν το δώρο που ήθελα, ήμουν στενοχορημένος μέχρι να φτάσω στην κουζίνα και να δώ μια τσάντα του Jumbo στο τραπέζι. Πίστευα πως θα ήταν καμιά μπάλα μέσα, αλλά μόλις την άνοιξα και είδα ένα SP και μια Emerald πέταξα από την χαρά μου. Τόσο πολύ που είπα 50 ευχαριστλω στους γονείς μου εκεινη την μέρα!
Υ.Σ:Το πιο μεγάλο μου ποστ!!!