Legendary Pokémon

Full Version: Pokemon:yellow-blue-red/silver-gold-crystal/sapphire-ruby/lg-fr/emerald
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
emerald mias kai itan i prwti mou!!(kai mou arese kai para poly!Big Grin)
εγω ψηφισα την silver/gold αν κ δν τις εχω παιξει καθολου(λολ) μ΄αρεσει παρα πλ αυτη η γενια!εγω αρχισα με SP Κ FR απο την α΄δημοτικου.θυμαμαι οταν πρωτο αρχισα να παιζω σαν μανιακος κι εγω...ειχα κολλησει σε μια πολη για πλ καιρο (δε θυμαμαι πως λεγεται τωρα,εκεινη που βρισκονται τα φαντασματα)ωσπου...τα <πηρα> κ αρχισα κ μιλουσα σε ολους τους ανθρωπους σε ολες τις πολεις(ελεος,αν κ αυτο εκανα οποτε κολλουσα για καιρο στα σοβαρα).αρχισα με charizard,θυμαμαι κατι πλ γελειο,παρολο που ηξερα απο ταπες,επεισοδεια μερικα πραγματα δεν ηξερα οτι μπορω να πιασω ποκεμον στα χορταρια κι ας εβγεναν(δεν ηξερα αγγλικα,ημουν 6,5χρονων)ωσπου μια ημερα εριξα κατα λαθος μια ποκεμπολ σε ενα drowzee κ κατα τυχη το πιασα κ απο τοτε την εκανα new game.....το πρωταθλημα με δυσκολεψε λιγο αλλα τη 1 φορα που το περασα το sp κολλησε κ στενοχωρηθηκα!!!!ηθελα να πιασω τοτε απεγνωσμενα ενα mew αλλα....τσπα τωρα παω 1 γυμνασιου κ ψιλοπαιζω ακομα για αν τα θυμαμαι αλλα το ονειρο μ δν εχει εκπληρωθει ακομα.....να πιασω τον φυλακα της θαλασσας(το lugia).απο κασετες εχω fr/em./pearl.an mporei kaποιος ας με ενημερωσει πως μπορω να το πιασω σ @υτες τις κ@σετες χωρις action replay ktl....
(07-01-2010 12:29 PM)giannhs Wrote: [ -> ]an mporei kaποιος ας με ενημερωσει πως μπορω να το πιασω σ @υτες τις κ@σετες χωρις action replay ktl....

Δεν μπορείς. Toungue
Wait for HeartGold/SoulSilver.
Ψήφισα για τις silver/gold επειδή έχουν το μεγαλύτερο gameplay σε κασέτες pokemon και επειδή είχε πολλά ωραία κτίρια !!!
(07-01-2010 12:29 PM)giannhs Wrote: [ -> ]an mporei kaποιος ας με ενημερωσει πως μπορω να το πιασω σ @υτες τις κ@σετες χωρις action replay ktl....

νομιζω οτι μπορει αμα ψαξει σε τιποτα chat για κανενα event lugia απο migrate
Αν και θεωρω τις gold\silver τις πιο αρτιες κασσετες για την εποχη τους δεν μπορω να ''προδωσω'' τη blue!
εγω ψηφισα για την emerald αν και ξεκινησα να παιζω σε 1 φιλο μου που ειχε την silver .η πρωτη δικια μου ηταν η ruby μετα ακολουθησε η sapphire και η fire red .παντως η emerald θα μου μινει αξεχαστη την ειχα παρει μολις ειχε πρωτοβγει και εχω απο τοτε ριξει απιστευτο καψιμο ειδικα στο battle frontier.
Αν και η τρέλα ξεκίνησε με την Blue,η αγάπη μου για τα Pokemon απογειώθηκε με την Silver!Ξημεροβραδιαζόμουν για να πιάσω το Lugia..Είχα φτάσει σε σημείο να παρατήσω τους φίλους μου!Το GB είχε γίνει προέκταση του χεριού μου Toungue
εγω οταν επριζα τον πατερα μου να μου αγορασει gameboy τοτε ηδη ειχαν βγει οι silver και η gold και με το gameboy Μολις εγκριθικε γιατι το πειρε με δοσεις με κατι αλλα πραγματα ή τουλαχιστον οπως μου ειχε πει τοτε ο πατερας μου Toungue tespa μολις πηγαμε να το παρουμε μου λεει αυτη εκει οτι εχει και δωρο μια κασετα διαλεξε πια θες και εγω δεν ηξερα καν οτι υπηρχε η silver και η gold Και ειδα εκει στις κασετες οτι ειχε κατι καινουργιες και πειρα μια απο αυτες και πειρα την gold! και ετσι αρχισα!!!και μου αρεσε παρα πολυ! και μετα μολις αγορασα και την red για να παρω τα παλια ποκεμον δεν μου αρεσε καθολου γιατι ειχα συνιθησει με τα καλα γραφικα της gold και η Red ηταν τελιως βλακια αλλα τι να κανουμε επεξα αναγκαστικα για να παρω ποκεμον που ειχα και χρειαζομουν!
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's