Legendary Pokémon

Full Version: Δυνάμεις από το παρελθόν
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ
Η ιστορία διαδραματίζεται στην Καβάλα στις 14-11-2008.
Αφιέρωση στους: The Torch Man, bill95kamael, Lugia, Pokemon Trainer Silver, mirka.
Πρωταγωνιστούν: ΕΓΩ, bill95kamael και άλλα πολλά μέλη του LP

Είναι μια ηλιόλουστη μέρα στο 6ο Γυμνάσιο Καβάλας, όλα δείχνουν τέλεια μέσα στο ιστορικό Β3 καθώς ο Bills έχει γενέθλια μαζί με μια φίλη του (που τον περνάει 30’
λεπτά). Το τραγούδι «Να ζήσεις…» αντηχεί σε όλους τους διαδρόμους. Μετά από μια κουραστική αλλά και ευχάριστη ημέρα τα παιδιά γυρίζουν σπίτι τους. Καθώς μιλούν για τις περιπέτειες τους και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν ένας ξένος ζητιάνος, που έμοιαζε τρελός, έρχεται και με περίεργο ύφος λέει δυνατά
-Η καταστροφή του κόσμου έφτασε, οι αρχαίες δυνάμεις θα βγουν στην επιφάνεια και θα κυριαρχήσουν το σύμπαν!!!!!
Απομακρυνθήκαμε χωρίς να δώσουμε σημασία στα λόγια του ζητιάνου. Μετά από 20 λεπτά καθώς προχωρούσαμε είδαμε μια περίεργη λάμψη στον ουρανό, αντικρίσαμε την θάλασσα που αγρίευε, ταρακουνηθήκαμε από ένα σχετικά αδύναμο σεισμό.
Bills: Λες να είχε δίκιο ο ζητιάνος, λες πράγματι να καταστρέφετε ο κόσμος από αρχαίες δυνάμεις;
Κατερίνα(φίλη μου): Τι να σου πω, εγώ αυτή τη στιγμή όμως τρέμω από το φόβο μου και το μόνο που θέλω είναι να πάω σπίτι μου…
Εκείνη τη στιγμή ένας μετεωρίτης έπεσε στη γη κάνοντας μας να πέσουμε κάτω. Τα πουλιά έφευγαν μακριά χωρισμένα λες και έχασαν τον προσανατολισμό τους.
Bills (σκέφτεται): Λες, λες να είναι τα Pokémon, λες ο ζητιάνος να ήξερε τι πλάσματα είναι αυτές οι αρχαίες δυνάμεις;
Καθώς όλα αυτά τα προβλήματα βασάνιζαν το μυαλό του, μια τρομερή έκρηξη έγινε και κατέστρεψε μια ολόκληρη παιδική χαρά.
Ο Βασίλης(εγώ το καταλάβατε) τρέχει προς το σπίτι του προσπαθώντας να καθησυχάσει τους φίλους του. Γρήγορα με αστραπιαία ταχύτητα άνοιξε το laptop και συνδέθηκε στο internet. Ευτυχώς στο Legendarypokemon.net ήταν online τα περισσότερα μέλη και όλοι οι διαχειριστές. Έστειλε pm στον Arty2 για να του εξηγήσει τι είχε συμβεί και να τον ρωτήσει αν κατάλαβε και αυτός τίποτα. Η απάντηση ήρθε αμέσως ο Arty2 είχε καταλάβει ότι κάτι περίεργο γινόταν και έτσι συγκάλεσε συνέλευση στο IRC channel του lp. Πράγματι κάτι περίεργο συνέβαινε, όλα τα παιδιά είχαν δει τα ίδια. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΕΡΟΣ!!!
ου ωραίο, αν είμαι κι εγώ μέσα και είχαμε pokemon θα ήθελα να έχω μία Froslass!
ωραιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! συνεχισε το!!!!!!!!!!!!!!!
Eυχαριστω για την αφιερωση,και ειναι πραγματι πολυ ωραιο!
Περιγραφεις λεπτομερως το περιβαλλον,μας βοηθας να καταλαβουμε τι γινεται ^^ (φιλολογος face)
θα βάλω τους περισσότερους ευχαριστώ θα το συνεχίσω
χωρίς να πολυλογούμε, ποιος θέλει να πολυλογούμε, είναι πολύ αγενές να πολυλογούμε, γιατί οι άλλοι τι εντύπωση θα δημιουργήσουν για εμάς......γκουχ γκουχ ναι....
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΚΟ!!!!
θα μπορουσα κι εγώ να βάλω ενα τετοιο topic αλλα φοβάμαι οτι θα μου το κλείσουν οπως όλα μου τα topics ΤΕΣΠΑ είνα τέλειο συνέχισε έτσι...
δεν αναφερομαι πουθενα, 3/10 και καλα ειναι
και καλά κάνει που δεν σε αναφέρει πουθενά.
an 8es na se valw tote
(17-11-2008 08:47 PM)Johan Wrote: [ -> ]και καλά κάνει που δεν σε αναφέρει πουθενά.

τυρι

(17-11-2008 08:55 PM)Bills Wrote: [ -> ]an 8es na se valw tote

φυσικα, βεβαια θελω να παιζω πρωταγωνιστικο ρολο, ειναι σιγουρη επιτυχια (βλ. δικο μου, χαραλαμπου)
δν ξέρω αν θα γίνεις και πρωταγωνιστής αλλά θα σε βάλω τι πόκεμον θες να έχεις
Μέρος 2ο

Αφού συζήτησαν το θέμα, τα μέλη αποφάσισαν να συγκεντρωθούν. Ο καθένας ξεκινούσε από την πόλη-χωριό του και πήγαινε στην Αθήνα κάνοντας στάση σε κάθε πόλη που έμενε και άλλο μέλος για να είναι ομάδα και να αντιμετωπίσουν μαζί τις δυσκολίες. Έτσι το μεγάλο ταξίδι ξεκινά. Ο Torch Man(Ιάκωβος έτσι θα τον αναφέρω πια) ξεκίνησε από την Ξάνθη για την Καβάλα όπου για πρώτη φορά θα συναντούσε τον Βασίλη. Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε ήταν πολλές, από τα πρώτα κι όλας χιλιόμετρα η φύση έδειξε ότι δεν είναι με το μέρος μας. Για φαντάσου 15/11 (αλλάξαμε μέρα) να χιονίζει τη μία και να έχει αμμοθύελλα! Κάποια στιγμή το λεωφορείο σταμάτησε γιατί 3(νόμος των τριών) επιβάτες ήθελαν να ουρήσουν και τους περιμένανε. Εκείνη τη στιγμή ένας πολύ δυνατός τυφώνας παρέσυρε το λεωφορείο και τους άλλου 3 από έξω κατά τα σύνορα με την Βουλγαρία. Εκεί σταμάτησαν αλλά ο Ιάκωβος βρισκόταν μακριά από την Καβάλα, άσε που είχε πρόβλημα με τους υπαλλήλους εκεί. Για καλή του τύχη ένας νταλικέρης προσφέρθηκε να τον πάει κάπου έξω από την Καβάλα, αλλά μετά θα συνέχιζε μόνος με τα πόδια. Όμως η καλή του τύχη τον βοήθησε και έτσι δεν έχασε το κινητό του οπότε εύκολα θα μπορούσε να καλέσει τον Βασίλη να τον πάρει από κει και να μην χάνουν τσάμπα χρόνο. Ο Βασίλης συμφώνησε αμέσως και ξεκίνησε κατά το μέρος που είχαν συνεννοηθεί να βρεθούν. Καθώς ο νταλικέρης άκουγε σκυλάδικα στο ράδιο ο Ιάκωβος είχε καταπορωθεί με το MeBoy στο κινητό όπου είχε το rom της gold.
Ο Βασίλης συναντιέται με τον Ιάκωβο και γνωρίζονται από κοντά. Πηγαίνουν γρήγορα στην Καβάλα στα ΚΤΕΛ και βγάζουν εισιτήριο για την Αθήνα. Καθώς το λεωφορείο φεύγει κατά τις 15.00 οι δύο φίλοι αποφασίζουν να κάνουν μια βόλτα στην Καβάλα, ο Βασίλης προσφέρεται να ξεναγήσει τον Ιάκωβο. Η ώρα είναι 14.55 αλλά οι φίλοι μας δεν είναι στο λεωφορείο διότι εντελώς ξαφνικά ξεκίνησε μια χιονοθύελλα και δεν έλεγε να τελειώσει. Για καλή τους τύχη εμφανίστηκε ο ζητιάνος και τους οδήγησε σε μια μαγική πύλη από πού θα έβγαιναν κατευθείαν στα ΚΤΕΛ. Αφού ευχαρίστησαν τον ζητιάνο ο οποίος εξαφανίστηκε επιβιβάστηκαν στο λεωφορείο. ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ ΣΤΟ 3Ο ΜΕΡΟΣ

Υ.Σ. Αυτό το μέρος είναι μικρό γιατόί δεν έχω πολύ χρόνο
πολυ ωραιο ως εδω! ελπιζω στο επομενο να εμφανιστουν και ποκεμον! Α, και ShinyVaporeon, γραψε κ εσυ την δικια σου ιστορια, μην φοβασαι!! Smile
Θα κάνουν και αυτά την εμφάνιση τους αλλά λογικά όταν πρεπει μπορεί και στο επόμενο
καλό ήταν, αλλα πιστεύω οτι το πρώτο ήταν καλύτερο αλλα εύτεγε το time pressure που ανάφερες κι εσύ. ανυπομωνώ για το τρίτο μέρος!
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's