Legendary Pokémon

Full Version: Chaos714:η ιστορια του πιο χαοτικου εκπαιδευτη ποκεμον
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
κεφαλαιο 1
η γεννηση ενος χαοτικου εκπαιδευτη
πρωταγωνιστουν:εγω,τα μελη του φορουμ,ο αδερφος μου,chaosmaster78(ψευτικος ηρωας και ο αντιπαλλος μου στην ιστορια)

μια φορα και εναν καιρο,εγω ειχα γυρισει απ το σχολειο μετα απο μια κουραστικη μερα.οταν αφησα την πραματια μου,πηγα να δω πως τα πηγαινε ο αδερφος μου και οπως παντα,επαιζε με το gallade του.βλεπετε,ο αδερφος μου ηταν ενας ποκεμον μαστερ και ειχε κερδισει σε καθε τουρνουα ποκεμον και ως ποκεμον μαστερ,εκτος απ το gallade του,ειχε κι αλλα ποκεμον.ηθελα κι εγω να γινω ενας ποκεμον μαστερ καποια μερα,μεχρι που κατι αλλαξε τελειως τη ζωη μου.

το απογευμα,ενω επαιζα μπασκετ με τα αλλα μελη,ακουσα ξαφνικα κατι να βογγα και να κλαιει.τοτε πηγα να δω τι ηταν.ηταν ενα μωρο sneasel που ηταν αρρωστο και εγκαταλελειμενο.ετσι,αφησα τους υπολοιπους και πηγα το αρρωστο ποκεμον στο σπιτι μου.το φροντησα οσο πιο πολυ μπορουσα και στο τελος εγινε περδικι.απο τοτε,γιναμε οι καλυτεροι φιλοι και απεκτησα το πρωτο μου ποκεμον.

την αλλη μερα,πηγα εγω και το νεο μου ποκεμον μια βολτα,μεχρι που ξαφνικα,συναντησα τον μεγαλυτερο νταη του σχολειου μας.τον ελεγαν chaosmaster78.ηταν 24 ετων (εχασε χρονιες στο σχολειο) και επαιζε μαχες με μικρα παιδια,για να τους παιρνει τα ποκεμον τους στο τελος (επειδη παντα τα νικουσε).

ετσι λοιπον,μου λεει:

-βρε καλως το το νιαναρο.ωστε εχεις κι εσυ ενα ποκεμον εεε???φαινεται καλο για τη συλλογη μου.
λεει με πολυ θρασος.

-ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΚΕΜΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΟ ΔΩΣΩ ΠΟΤΕ!!!!!
απαντω δυναμικα.

-ωστε μου το παιζεις μαγκας εεε??λοιπον.τι λες να κανουμε μια μαχη ποκεμον και αν χασεις,θα μου δωσεις το sneasel,αλλα ετσι κι αλλιως θα νικησω!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!
λεει ο χαοσμαστερ78

-ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΠΑΛΙΟΧΟΝΤΡΕ!!!!!
απαντω

συνεχιζεται...........
σαν κακογραμμενη εκθεση παιδιου του δημοτικου ειναι, και παρομοιο style με την αλυσιδα των ~6 τελευταιων fanfic που εχουν ακολουθησει μετα του pokeman.

2/10
ελα!!!!!!! τουλαχιστον αυτος εγραψε κατι.Αν εξερεσεις τις βρισιες και μαγκες γιατι δεν ειναι του τυπου μου θα ηταν καλυτερο ομως οχι και ολες θελω να πω οτι ειναι υπερβολικα ΄΄μαγκικο΄΄
(18-11-2008 01:00 AM)Xara-lampos Wrote: [ -> ]σαν κακογραμμενη εκθεση παιδιου του δημοτικου ειναι, και παρομοιο style με την αλυσιδα των ~6 τελευταιων fanfic που εχουν ακολουθησει μετα του pokeman.

2/10

ΤΙ ΚΑΚΟΓΡΑΜΜΕΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΡΕ???!!!ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ!!!!τελικα δεν εχεις γουστο απο ιστοριες της προκοπης
Επειδη εσυ δεν εχεις μαθει γραμματικη στο σχολειο εγω φταιω, ναι, εγω εκρινα ειλικρινα το φανφικ σου, αλλα αφου το θες, ενταξυ, την επομενη φορα θα σου πω ψεματα για να χαιρεσαι.
ρε γαμωτο, τι εχετε παθει ολοι με τα φαν φικ? σοβαρα, μεσα σε 2 εβδομαδες εχουν γραφθει 7, και να ταν τπτ το σπουδαιο παει στο διαολο, αλλα πανω κατω ολα τα ιδια ειναι ακομα και στους τιτλους
παραδειγμα:
George:Οι περιπέτειες ενός μελλοντικού Pokemon Master
Η ιστορια ενος μελλοντικου Pokemonmaster
(...)
και ολα δεν εχουν κατι το σπουδαιο να δειξουν, γτ νομιζεται οτι σταματησα το δικο μου? γτ δεν ειχα εμπνευση, δεν το αρχισα επειδη φτιαξαν ολοι, το αρχισα επειδη μου ηρθε οταν επινα μπυρες, ffs, σαν γιδια κανετε στο κατω κατω

οχι δεν αναφερομαι μονο σε αυτην την ιστορια, αναφερομαι σε ολες αυτες που αρχισαν τωρα προσφατα (επειδη δεν τις εχω διαβασει ολες μπορει καμμια απο αυτες να ειναι διαμαντακι, θα δουμε, αν και νομιζω οτι δεν)
αν θες να μαθεις αλλοι εχουν διαφορετικοι αποψη απο εσενα π.χ.εγω και σχετικα με τον τιτλο δεν εχει και μεγαλη σημασια θα μπορουσα να το βαλω η ιστορια του torch ή οτι αλο θα μου κατεβαινε στο κεφαλι και.......κατι ακομα γιατι δεν προσβαλες μονο την δικια μου αλα και των φιλων μου..........

ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ
ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΕΝΟΣ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΒΑΡΕΤΟ ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ
Και συνεχιζω αν εσυ εισαι χαοτικος εκπαιδευτς εγω θα παω να πεσω απο ουρανοξυστη 100 οροφων.

π.ς βασιλη τα ποστς δεν μετρανε εδω
(19-11-2008 09:25 AM)pokeman Wrote: [ -> ]ρε γαμωτο, τι εχετε παθει ολοι με τα φαν φικ? σοβαρα, μεσα σε 2 εβδομαδες εχουν γραφθει 7, και να ταν τπτ το σπουδαιο παει στο διαολο, αλλα πανω κατω ολα τα ιδια ειναι ακομα και στους τιτλους
παραδειγμα:
George:Οι περιπέτειες ενός μελλοντικού Pokemon Master
Η ιστορια ενος μελλοντικου Pokemonmaster
(...)
και ολα δεν εχουν κατι το σπουδαιο να δειξουν, γτ νομιζεται οτι σταματησα το δικο μου? γτ δεν ειχα εμπνευση, δεν το αρχισα επειδη φτιαξαν ολοι, το αρχισα επειδη μου ηρθε οταν επινα μπυρες, ffs, σαν γιδια κανετε στο κατω κατω

οχι δεν αναφερομαι μονο σε αυτην την ιστορια, αναφερομαι σε ολες αυτες που αρχισαν τωρα προσφατα (επειδη δεν τις εχω διαβασει ολες μπορει καμμια απο αυτες να ειναι διαμαντακι, θα δουμε, αν και νομιζω οτι δεν)

(19-11-2008 04:36 PM)The Human Torch Wrote: [ -> ]αν θες να μαθεις αλλοι εχουν διαφορετικοι αποψη απο εσενα

καλά μην παίρνεις και όρκο.Ο γιώργος έχει τεράστια απόλυτο δίκιο...
okay Billaros!εγω ειπα την αποψη μου για αυτο που ειπε απο εκει και περα ο καθενας εχει δικια του αποψη παντος εγω οτι ηταν να το πω το ειπα
κεφαλαιο 2
η πρωτη μου μαχη ποκεμον

-sealeo,βγες εξω!!!!!!!!!!!!!!!!
λεει ο χαοσμαστερ78
-sneasel,βγες κι εσυ εξω!!!!!!!!!!!!
λεω κι εγω
-sealeo,ακτινα παγου!!!
-sneasel,αποφυγε το και χρησιμοποιησε μετα σπασιμο τουβλων!!!
το sneasel κανει σπασιμο τουβλων,ομως ξαφνικα
-sealeo,διπλη ομαδα!!!!!!!!!!
το sealeo κανει διπλη ομαδα,με αποτελεσμα να αστοχησει το σπασιμο τουβλων.δεν ηξερα τοτε τι να κανω,μεχρι που τοτε
-sneasel,κανε ακτινα παγου μεχρι να βρεις το σωστο sealeo και μετα κανε μπουνια του παγου!!!!!!
τοτε το sneasel,οταν βρισκει το σωστο sealeo,επιτηθεται με μπουνια του παγου,αλλα το sealeo ειχε αλλα σχεδια.....
-sealeo,προστασια!!!!!!!
το sealeo κανει προστασια,με αποτελεσμα να αντεξει το χτυπημα του sneasel.τοτε,το sealeo αρχιζει να επιτηθεται
-sealeο,ακτινα παγου με ολη σου τη δυναμη!!!!!!!!!!!!
το sneasel προσπαθησε να αποφυγει την επιθεση,αλλα η επιθεση του sealeo βρισκει στοχο.ετσι,ανυμπορο το ποκεμον μου πλεον να αμυνθει,αποφασησα να χρησιμοποιησω το μυστικο μου οπλο.
-sneasel,ΧΡΗΣΙΜΠΟΠΟΙΗΣΕ EAGLE PUNCH ΜΕ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!​(LOOOOL!!!!)
το sneasel κανει eagle punch στο sealeo.επισης,επειδη το eagle punch του sneasel ειναι one hit ko κινηση,αυτο ειχε ως αποτελεσμα το sealeo να ηττηθει.ετσι,νικησα τον χαοσμαστερ78!!!!!!
-μπορει να με νικησες χαος,αλλα την αλλη φορα που θα ξανασυναντηθουμε,θα μαι ανελαιητος!ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!
ειπε φευγοντας.....

συνεχιζεται.......
αρκετα καλη Chaos...αλλα νομιζω πως ηθελε κατι παραπανω.....
soz Που έπρεπε να το κάνω αυτό αλλά υπήρχε λόγος xD
(20-11-2008 12:09 AM)Billaros Wrote: [ -> ]soz Που έπρεπε να το κάνω αυτό αλλά υπήρχε λόγος xD

ΡΕ ΣΥ!!!!!!!!ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΒΓΑΛΕΣ ΤΟ ΦΑΛΚΟΝ ΠΑΝΤΣ!!!!?????
ωραια ιστορια σνεχισε την!
Pages: 1 2 3
Reference URL's