Λοιπόν τα περισότερα θρυλικά Πόκεμον δεν είναι ούτε αρσενικά ούτε θυλικά , αρά λοιπόν κάποια άτομα στηριζόμενοι πάνω σε αυτό λένε πως όσα είναι αρσενικά ή θυλικά δεν είναι θρυλικά...
Σε ένα βίντεο στο You tube λοιπόν λέει ότι το Lucario και το Riolu είναι θρυλικά ενω το Rotom όχι. (Ξέρω ότι το βίντεο δεν είναι απ'τη Nitendo)... Επίσης η Cresselia είναι θρυλικό ή όχι ; (γιατί η μουσική όταν τη συναντάς είναι κανονική!) Και για το Heatran την πρώτη φορά που το συνάντησα ήταν Αρσενικό τη δεύτερη(το νίκησα και έκλεισα το DS) ήταν θυλικό μετά ήταν ξανά αρσενικό (έκανα το ίδιο πράγμα) τελικά αυτά τα ποόκεμον είναι θρυλικά ή όχι;
(Πιστεύω ότι αξίζει να είναι μόνο του το ποστ κι όχι στις ερωτήσεις αν πιστεύει κάποιος ανώτερος το αντίθετο ας το κλειδώσει
)
1 το λουκαριο ΔΕΝ ειναι θρυλικο
2 το χιτραν και το κρεσσελια ειναι θρυλικα,ανεξαρτητα απ το φυλο τους
Το Rotom και το Lucario οπως εχω μαθει δεν ειναι οντως θρυλικο
Eνω το Cresselia και το Heatran ειναι και ας εχει το Heatran και αρσενικο τυπο και θηλυκο τυπο...
Ναι αλλά όταν πας στην τηλεόραση του Rotom ακούγεται η μουσική τν θρυλικών!
Μπορει επειδη το πιανεις μια φορα...ε και?
Σωστή η άποψη αλλά...η Cresselia ; Την πιάνεις πιο πολλές φορές; Ε; Γιατί δεν έχει μουσική θρυλικού; Πιστεύω πως είναι απλά πολύ πολύ σπάνια....
Σιγά το πράγμα. Αφού μπορείς να πιάσεις μόνο ένα Cresselia και μόνο ένα Rotom, lογικό είναι να έχει μουσική θρυλικού. ο/ Αλλά αυτό το κρίνεις από την όψη των Pokemon... δεν είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσεις ότι το Rotom και το Lucario δεν είναι θρυλικά αλλά το Cresselia και το Heatran είναι...
Μια ακομη αποψη ειναι οτι το Cresselia το συναντας ως wild pokemon στα χορτα...
Και το Lucario από τη στιγμή που έχει και μικρή μορφή δεν πιστεύω πως μπορεί να είναι θρυλικό.Το Rotom πάλι κάνει αυγά αν δεν κάνω λάθος,και από τα θρυλικά μόνο το Manaphy κάνει αυγό μόνο με Ditto,και βγαίνει Phione.Η Cresselia και το Heatran θρυλικά είναι ασχέτως τη μουσική παίζουν.Της Cresselia είναι για να σε πιάσει στον ύπνο.
Χμ....σωστά! Το Heatran έχει θρυλικότατη μουσική........αλλά γιατί τη μια φορά ήταν αρσενικό και την άλλη φορά θυληκό;;;;;;
(29-11-2008 04:24 PM)Charizard the Dark Wrote: [ -> ]Χμ....σωστά! Το Heatran έχει θρυλικότατη μουσική........αλλά γιατί τη μια φορά ήταν αρσενικό και την άλλη φορά θυληκό;;;;;;
Που να ξερουμε Charizard....δεν ειμαστε οι κατασκευαστες εμεις!!!!Καποιο λογο θα ειχαν....
(29-11-2008 04:31 PM)Lugia Wrote: [ -> ] (29-11-2008 04:24 PM)Charizard the Dark Wrote: [ -> ]Χμ....σωστά! Το Heatran έχει θρυλικότατη μουσική........αλλά γιατί τη μια φορά ήταν αρσενικό και την άλλη φορά θυληκό;;;;;;
Που να ξερουμε Charizard....δεν ειμαστε οι κατασκευαστες εμεις!!!!Καποιο λογο θα ειχαν....
Πιστεύω ότι κάπου υπάρχει κι άλλο Heatran....αλλά τι λέω τώρα....Εγώ πάντως έπιασα το θυληκό με Masterball....
κοίτα λίγο
εδώ και θα δείς οτι δεν ηπάρχει άλλο Heatran
Αυτο με την μουσικη τι το λετε και το ξαναλετε?Απτην μουσικη κρινουμε αν ειναι θρυλικο καποιο και απτο αν το βρισκουμε στα χορτα?ελεος...
Και το λατιος/λατιας στα χορτα τα βρισκουμε.τι σημαινει αυτο?
Εγω ξερω οτι το λουκαριο και το ροτομ δεν ειναι θρυλικα ενω το κρισελια και το χιτραν ειναι
Nαι το Lucario όντως δεν είναι (στην ταινία Lucario and the mystery of Mew πεθαίνει
) Πίστευα όμως πως το Ρότομ είναι! Για τα χόρτα δεν είπα κάτι εγώ το Mesprit , έχει αυτή τη μουσική που έχουν όλα τα θρυληκά!
Α θέλω να ρωτήσω κάτι για το Regigigas που στις Diamond and Pearl το συναντάς 70 level. Στο μέρος όπου κάνεις αντάλαγες με Wi-Fi Connection(συγνώμη αλλά δεν θυμάμαι το όνομα του) όσοι το ζητούν (το Regigigas) το ζητούν από 9 level και κάτω....Τελικά τι γίνεται με αυτό το Πόκεμον ;