Legendary Pokémon

Full Version: Επιτελους....
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
Επιτελους μαγκες. Ειναι η ωρα που δεν θα χρειαστει να περιμενουμε αλλα 5 χρονια για events οπως του darkrai, shaymin και arceus. http://www.serebii.net/platinum/wifievents.shtml Οπως βλεπετε εδω θα μπορεσουμε να παραλαβουμε αυτα που τοσο περιμεναμε. Και btw λυπαμαι αυτους που δεν εχουν wifi connection Toungue
μα αυτα τα ηβεντς ησχυουν για την πλατινουμ.....
Μάλλον δεν είναι ικανοποιημένοι από τις πωλήσεις wi-fi usb connector πως το λένε και θέλουν να μας πάρουνε και άλλα λεφτά για Pokemon όχι μόνο με το Ranger...
(21-01-2009 07:07 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]μα αυτα τα ηβεντς ησχυουν για την πλατινουμ.....

Ε και σιγα. Πες μου τωρα οτι δεν θα επαιρνες πλατινουμ. Ελεος μονο απο τα previews η πλατινουμ αποδικνυει πως υπερισχυει των εκδοσεων d/p.

Και στοιχημα αγαπτε σφαχτη πως μερικοι θα επαιρναν την πλατινουμ μονο για αυτο.
Αυτό είπα και εγώ..Εδώ πείρανε τη Ranger...
Καλα το SoA ηταν τεραστια αποτυχια δηλαδη εντελως μαπα.
Επίσης υπάρχει δωρεάν WiFi σε όλα τα καταστήματα Starbucks για όσους έχουν Nintendo DS~
starbucks δεν ειναι αυτες οι καφετεριες?
1 καφετεριες ειναι
2 σ αυτες πηγαινει και ο αδερφος μου με τα φιλαρακια του
3 δεν ηξερα οτι τα σταρμπαξ εχουν wifi connection!!!O_o
1 δεν ημουν σιγουρος αν ειναι καφετεριες αν και υπαρχει ενα καταστημα κοντα στα inforama που btw εχει us version of d/p και συντομα platinum
Πότε όμως θα γίνουν; Πιστεύω ότι από Σεπτέμβριο και μετά......

Και δε θα γίνεται με D/P να τα κάνουμε; Sad
(22-01-2009 05:04 PM)George7 Wrote: [ -> ]1 δεν ημουν σιγουρος αν ειναι καφετεριες αν και υπαρχει ενα καταστημα κοντα στα inforama που btw εχει us version of d/p και συντομα platinum

ποτε ειναι αυτο το ''συντομα''???
Προφανέστατα όταν κυκλοφορήσει η Platinum στην Αμερική... Όσο για τα events, εγώ το κόβω να γίνονται τέλη 2009. Σκεφτείτε το, η Platinum θα σκάσει Ευρώπη κατά το καλοκαίρι του 2009, ε, δεν λέει να μας δώσουν τα items για Darkrai και Shaymin αμέσως, λογικά θα μας αφήσουν να παίξουμε το παιχνίδι (I LOST) κανένα εξάμηνο και μετά.
(22-01-2009 08:44 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]
(22-01-2009 05:04 PM)George7 Wrote: [ -> ]1 δεν ημουν σιγουρος αν ειναι καφετεριες αν και υπαρχει ενα καταστημα κοντα στα inforama που btw εχει us version of d/p και συντομα platinum

ποτε ειναι αυτο το ''συντομα''???

Μαλλον 30 μαρτιου και μετα.
Πιστευω πως θα τα αφησουν σε κυκλοφορια μολις βγει η platimun στην ευρωπη. Δηλαδη επειδη στην Ελλαδα θα βγει αργοτερα μαλλον θα ειναι ηδη σε κυκλοφορια
Εχεί γίνει ήβεντ για τις D/P
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
Reference URL's