Legendary Pokémon

Full Version: Το τριό καρό...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
Επεισόδιο 1 (ΜΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΡΟΗ ΤΟΥ STORY)

ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΠΡΩΙΝΟ…..ΠΟΥ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ ΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ…..ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ…

Χ:Καλημέρα σας παίδες….

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ…….ΠΟΛΛΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ.

Ι:Καλημέρα…

Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ….Ο ΠΟΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΑΛΛΑ ΩΡΕΣ,ΩΡΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ.

Α:Τι κάνεις Χρήστο?

ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ….Ο ΠΟΙΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΑΦΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.

Χ:Καλα ρε παιδιά…εδώ τρεχάματα…
Ι:Γιατι ρε?Τι συμβαίνει πάλι?
Χ:Πολλα έξοδα για τα καινούργια μηχανήματα…είναι και η οικονομική κρίση αυτό το καιρό….όλα χάλια!
Α:Καλα ρε χαλάρωσε…θα σε βοηθήσω εγώ!
Χ:Καλα …τώρα σώθηκα…
Α:Γιατι το λες αυτό?
Ι:Κατι θα ξέρει για να το λεει ρε Αλεξ…
Η:Καλημερα παιδιά τι θα πάρετε?

Η ΗΡΩ Η ‘ΜΟΙΡΑΙΑ’ ΤΗΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ ΑΦΟΥ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ…

Χ:Καλημερα Ηρώ…θα μας φέρεις τα συνηθισμένα που πέρνουμε πάντα….
Η:ΟΚ!
Α:Τι θα κάνουμε σήμερα μιας και είναι Σάββατο?
Ι:Ξερω και εγω?
Χ:Εγω παντος τιποτα εχω διαφορα τρεξηματα σημερα όπως σας ειπα,θα το ήθελα πολύ να έρθω μαζί σας αλλά δεν πειραζει αυριο θα ειμαι ελευθερος για να παμε οπου θελετε!
Η:Οριστε τα καφεδάκια σας…
Α:Ευχαριστουμε Ηρώ!
Η:Τιποτα ρε παιδια άλλωστε το εχουμε πει ότι ότι θελήσετε εγώ θα τρέξω να το κανω…..
Χ:Για αυτό σε αγαπαμε!
Δ:Αντε παλι καθυστερησα να ερθω…

ΝΑ ΚΑΙ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ Η ‘ΤΡΕΛΗ’ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΑΦΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΚΟΜΗ…

Ι:Αντε ρε !!!Επιτελους μας θυμήθηκες…
Δ:Τι να κανω ρε παιδια?Παλι αργησε να με πάρει ο σοφέρ…
Χ:Ελεος ρε παιδί μου και εσυ…με τον σοφερ σου…..παψε πια να μας αποδεικνύεις ότι εισαι πλούσια…
Δ:Δεν εχω φέρει πολλά χρήματα μαζί μου σημερα,μην ανησυχείτε…
Ι:Ευτυχως…
Δ:Μονο 800 Ε….τιποτα άλλο…
Χ:Ευτυχως που ειχες φερει λιγα…καλα τέλος πάντων…δεν το διαλύουμε τωρα γιατι έχουμε και δουλειές?
Ι:Ναι…
Α:Οκ..τα λεμε αυριο…
Δ:Αφου τωρα ηρθα……καλα..
Η:Γεια σας παιδια τα λεμε συντομα!

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ…..
αυτος Wrote:ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ…..

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...
Tι εννοεις xaralampe με το συνεχιζουμε?Καντο πιο λιανα...
Τιποτα, απλα απαντησα σε αυτο που ειπες κι εσυ. "Συνεχιζετε". Πιο λιανα? Δευτερο προσωπο πληθυντικου αριθμου ενεργητικης φωνης του "συνεχιζω". (πως τα λεω ετσι?)
Καλό είναι για αρχή , για να δούμε και τη συνέχεια.....
Καλα αστο...με τη γνωση που κατεχεις αδικησε εσυ!!!Πρεπει να γινεις φιλολογος....
πολυ καλο για αρχη και Xaralambe κοφτο spamming στο thread του φιλου μου!
Ποιος κατέχει γνώση; Ο Χαράλαμπος;
οκ μια απαντηση του εδωσα και τελειωσε το θεμα ΕΔΩ.....
Οχι αστους να το ξεχειλωσουν, καταλαβαινω οτι δεν εχουν ζωη και το σεβομαι, δεν ειναι ντροπη.
Mα εγώ μια ερώτηση έκανα....ποιος....καλά ας λήξει εδώ το θέμα...
Απαντωντας ειρωνικα δεν θα προκαλεσει την ληξη του θεματος, ισα ισα που θα φας ταπιδι.
(24-01-2009 10:34 PM)Dittofan Wrote: [ -> ]και Xaralambe κοφτο spamming στο thread του φιλου μου!

βασικα,απλα εκανε μια διευκρινηση με ισως λιγο λαθος τροπο....τεσπα για να μην το παρατρβαω,το σωστο ηταν "ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ"

Δευτερον,θα διαβασω και τα επομενα επεισοδια για να εχω πληρη εικονα(γιατι απο το 1ο επεισοδιο δυσκολα καταλαβαινεις την υποθεση)....απλα για αρχη εχει πολλα κοινα με μια σειρα το "Παρα 5"(η πλουσια που δεν εχει αισθηση του χρηματος κτλ)
μετά τον Στρατο και τους 12 πατσάδες όλα τα αλλά μου φαίνονται μετριοτες, ακόμα και ο Όμηρος είναι κατώτερος από το αριστούργημα του Χαράλαμπου και του Γιώργου, τέλος.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
Reference URL's