Legendary Pokémon

Full Version: Ποιά παιχνίδια Pokemon έχετε;
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
Ποια Pokemon games έχετε και συνεπώς πότε ξεκινήσατε να παίζετε?

Εγώ ξεκίνησα να παίζω από τότε που βγήκε η Yellow edition και έχω τα εξης games:

Yellow
Gold
Silver
Crystal
Ruby
LeafGreen
Emerald
Pearl

και έπεται η Platinum Wink
Yellow
red
Crystal
Saphire
Emerald
Ruby
Diamond/pearl

αυτες.
Ξεκινησα να παιζω απο τα 11 μου.
blue
gold (την εχασα ομως...) Sad
silver (την εχασα ομως...) Sad
sapphire
ruby
fire red
emerald
diamond
platinum (θα την παρω συντομα!!!) Big Grin

αυτες...
και ξεκινησα απ τα 4 μου!!!
(δεν κανω πλακα και τοτε που ημουν 4 μονο νιου γκειμ ηξερα να κανω...)
Ξεκινησα στα 10-11 με την Blue (Ημουν απο τους πρωτους που την πηραν γιατι την ειχα δει το καλοκαιρι πριν βγει απο κατι φιλους που τους την ειχε φερει ο πατερας τους απο την Αμερικη)
Μου εκαναν δωρο την Yellow ενω δεν το περιμενα με τιποτα (ειχα πεισθει οτι δεν θα την παρω ποτε) και ηταν απο τις πιο ωραιες εκπληξεις που θυμαμαι.
Ακολουθησαν Silver
Sapphire
Leaf Green
Emerald
Diamond
Και θα παρω την Platinum.

Επισης μεταξυ Silver και Sapphire νομιζω, ειχα παρει και μια Fake κασετα που λεγοταν Pokemon Jade και ειτε το πιστευετε ειτε οχι ηταν καλο παιχνιδι. Δυστυχως οταν πλησιαζα στο τελος της μηδενιστηκε απο μονη της (κατι παρομοιο με Gold/Silver) και μετα δεν ξαναεκανε Save με τιοτα...

Επισης ειχα τερματισει το Pokemon Trading Card Game στο Game Boy αλλα ηταν ενος φιλου μου.

Στο Game Cube ειχα το Colosseum και στο Wii εχω το PBR.

Επισης ειχα το Pokemon: Pikachu που ηταν σε στυλ Tamagochi (την ασπρομαυρη εκδοση)

Ξεχασα επισης να πω: Pokemon Ranger και Pokemon Mystery Dungeon Blue

*Μετακινησα το Thread στη "ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ" γιατι ταιριαζει καλυτερα εδω.
Χμμμ,ωραιο θεματακι....λοιπον εγω παιζει να εχω την μεγαλυτερη ιστορια

Ξεκινησα με Red(ωωωωω,τ περιεργο?)
Μετα Silver (ειχα παιξει πρωτα στ Gold ενος φιλου)
Ακολουθησε η Yellow (ναι,πρωτα επαιξα Silver μετα Yellow....πειραζει που ειμαι λιγο αναποδος?)
Στη συνεχεια Ruby (και ενας φιλος τ αδερφου μ του εδωσε Saphire)και σχεδον μολις βγηκε,τν Emerald
Επειτα ακολουθησε η Diamond (οχι Pearl δν εχω παιξει)
Και το κορυφαιο,μια μερα ειχα παει σ καταστημα video-games κ βρηκα μεταχειρισμενες παλιες κασετες,αγορασα μια Blue για να θυμηθω τα παλια(τν οποια οταν τερματισα εδωσα στν κολλητο μ,οποτε αγνοειται η τυχη της)
Τωρα πιστευω θα παρω Platinum....και αν ειχα κ αλλες κονσολες της Ninty σιγουρα θα ειχα παιξει και αλλα παιχνιδια.

ΤΕΛΟΣ

Edit: Ξεχασα να αναφερω κ τις Fire Red/Leaf Green...π δν θυμαμαι για πιο λογο,αλλα ενω ειχα Fire Red,τωρα εχω Leaf Green.

ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΤΕΛΟΣ
BTW, τωρα που ειπες για αναμνησεις, ειναι πολυ πιθανο να βγουν Remake Gold/Silver και πιστευω πως καποια στιγμη στο DSi θα μπορουμε να κατεβασουμε Red/Blue (nothing comfirmed, απλα υποθεσεις κανω)
(30-03-2009 12:02 AM)Garam Wrote: [ -> ]Ξεχασα να αναφερω κ τις Fire Red/Leaf Green...π δν θυμαμαι για πιο λογο,αλλα ενω ειχα Fire Red,τωρα εχω Leaf Green.

lol

(30-03-2009 12:11 AM)BLUE Wrote: [ -> ]BTW, τωρα που ειπες για αναμνησεις, ειναι πολυ πιθανο να βγουν Remake Gold/Silver

Μακάρι. Πολύ θα ήθελα να θυμηθώ τις ατελείωτες ώρες που ξόδευα προσπαθώντας να βρω έναν τρόπο να πιάσω στο Celebi.

Εγώ πάλι, άρχισα να παίζω Pokémon από τα 8-9 μου όταν ένα κορίτσι μου χάρισε το Gameboy Pocket της. Ακόμη το έχω. [Image: mt9ksj.png]
Μία μέρα έπειτα πήγα στο Jumbo και αγόρασα την πρώτη μου κασέτα Pokémon, η οποία ήταν η Yellow. <33
Όταν την πρώτο-έπαιξα δεν ήξερα τι να κάνω επειδή ήμουν μικρός. :3 Ο πατέρας μου αργότερα μου αγόρασε το N64 και την Pokemon Stadium, στην οποία δε μπορούσα να νικήσω τη Misty και τα "Supper Effective" τα έκανα στη τύχη. xD Έπειτα από 1 ή 2 χρόνια, την αντάλλαξα(Yellow) για την Silver.
Έπειτα αγόρασα την Ruby και στη συνέχεια την FireRed. Την Emerald την αγόρασα μία κρύα νύχτα του χειμώνα(σοβαρά) στις εννέα η ώρα όταν είπα στην μητέρα μου να με πάει στο Jumbo, για να δω εάν υπήρχε.
Μετά αγόρασα την Diamond όταν πληροφορήθηκα πως είχε είδη κυκλοφορήσει στην Καλαμάτα, και πολλή γρήγορα θα αγοράσω και την Platinum βεβαίως, μαζί με το DSi γιατί αυτό που έχω δεν υποστηρίζει WPA2.
Hmmm...Πρεπει να αρχισα να παιζω απτα 8 περιπου..
Η πρωτη μου κασετα ηταν η Blue !Βασικα εχω :
Blue
Gold
Crystal
Ruby
Emerald
DiamonD
Mystery Dungeron την πρωτη και Mystery dungeon expolers of time !(καπως ετσι πρεπει να λεγεται )
Όλα ξεκίνησαν με την Blue. Σε κάποια φάση ειχα 150 Pokémon στο Dex, και τη μέρα που θα έπαιρνα το Mew από έναν φίλο μου, the save file was gone. Την ξαναξεκίνησα τότε, κυρίως για να στείλω κανα Pokémon στη Silver που είχα πάρει. Στη Silver όλα ήταν καλά κι ωραία, μέχρι που μια μέρα ο ξάδερφός μου μου ζήτησε να του πιάσω τον Mewtwo στην Yellow.
- Ok, δώσε μου τη Yellow, θα τον πιάσω τον Mewtwo το βράδυ και θα στη δώσω αύριο.
- Κι εγώ με τι θα παίζω?
- Εεε, δεν ξέρω, παίξε Super Mario, αύριο θα στη δώσω.
- Όχι, θέλω Pokémon.
- Ε, καλά, πάρε τη Silver, να, πήγαινε κάνε μάχες εκεί να μου πάρεις κανα level.
Ναι, την επόμενη μέρα ο ξάδερφός μου είχε Mewtwo κι εγώ μια Silver να ξαναξεκινήσω από την αρχή.
Μετά ήρθε η Crystal, που σχετικά γρήγορα (κανά εξάμηνο μετά την αγορά της) χάλασε η internal battery. Πλέον αυτή η Crystal δεν υπάρχει, σε κάποια φάση ο Billaros κι εγώ κάναμε πειράματα πάνω της. Ο ίδιος ξάδερφος με πριν, που είχε πάρει και Crystal, είχε βαρεθεί τα Pokémon πια και μου έδωσε την Crystal του, χωρίς να παραλείψει βέβαια να κάνει new game πρώτα, να μην χαλάμε την παράδοση.

Μετά ήρθε μια περίοδος που είχα ψιλοξεκόψει από τα Pokémon γιατί δεν έβρισκα κανέναν να παίξω μαζί του PTCG. Συνάντησα τον Βασίλη λοιπόν στο γυμνάσιο, ανακαλύψαμε ότι παίζαμε και οι 2 Pokémon, και ξεκινήσαμε να παίζουμε TCG πού και πού. Άρχισα κι εγώ να ξαναγουστάρω και πήρα τη Sapphire. Έχοντας εφεύρει (όχι ανακαλύψει, εφεύρει) το Internet πλέον, κι έχοντας δει τι παραπάνω πρόσφερε η Emerald, δεν άντεξα και πήρα αμερικάνικη, καναδυό μήνες πριν έρθει στην Ευρώπη.

Ε, εντάξει, μετά πήρα τη Diamond στην release date της, απορώντας με τον εαυτό μου που δεν πήρα αμερικάνικη πάλι. Και από τότε ζω χαρούμενος σε ένα μικρό αγρόκτημα στην Oklahoma παίζοντας Pokémon και εκτρέφοντας γίδια.

Κάπου σε όλη αυτή την ιστορία μπαίνουν και παιχνίδια όπως Pokémon TCG (για το GB), Pokémon Pinball, τα 2 Ranger, το PBR και το Stadium του Βασίλη.
Εμένα η πρώτη μου επαφή με τα pokemon ήταν όταν είχαν πρωτοβγεί, σε ένα περιοδικό για videogames. Εκείνη την περίοδο, Δεκέμβριος-Χριστούγεννα κοντά είχε μόλις κυκλοφορήσει το αγαπημένο μου και καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών, The Legend of Zelda: Ocarina of Time. Διάβαζα σε ένα περιοδικό το review του Ocarina, οπότε κάποια στιγμή το μάτι μου πέρφτει πάνω σε μια διαφήμιση ενός καταστήματος ηλεκτρονικών παιχνιδιών, στην οποία υπήρχαν και οι δύο εικόνες των Pokemon Red και Blue. Τότε θυμήθηκα που είχα ακούσει για ένα παιχνίδι που θα κυκλοφορούσε στο Gameboy σε δύο κασέτες στις οποίες όμως θα είναι το ίδιο παιχνίδι αλλά με διαφορετικό χαρακτήρα. Τότε μου δημιουργήθηκε η απορία, γιατί κυκλοφόρησαν 2 κασέτες με το ίδιο ακριβώς παιχνίδι, αφού όλοι θα αγοράσουν αυτή την κόκκινη με τον φοβερό κόκκινο δεινόσαυρο-δράκο με φτερά πτεροδάχτυλου και τη φλεγόμενη ουρά και όχι την άλλη με τη παχύσαρκη μπλε χελώνα στο εξώφυλλό της. Μετά κόλλησα με το anime τον πρώτο χρόνο μόνο και γνώρισα το παιχνίδι από τους άλλους που μου το έδειχναν. Αν και ήμουν από τους πρώτους που γνώρισαν τα pokemon στην Ελλάδα δεν έπαθα υστερία μαζί με τους υπόλοιπους τότε ώστε να τις αγοράσω, το θεωρούσα απλά ένα καλό παιχνίδι για το Gameboy, προτιμούσα να ασχολούμαι με το N64 που τότε ήταν στα καλύτερά του και δεν το μετάνιωσα. Παρακολουθούσα από απόσταση τη σειρά στις 3 πρώτες της γενιές παίζοντας τις κασέτες άλλων μέχρι τους E4 (Red, Yellow, Gold, Sapphire, Stadium), επειδή είναι franchise της Nintendo. Μέχρι που βγήκε η Emerald στην Αμερική και προσπαθούσα μάταια να περάσω το Battle Frontier σε emulator στο PC όπου ανακάλυψα το metagame, breeding,IVs κλπ. Τώρα έχω μόνο Emerald, Diamond, Platinum, Colosseum, Battle Revolution αλλά έχω τερματίσει τις:
Red
Yellow
Pokemon Snap
Pokemon Puzzle League Challenge
Pokemon Stadium
Gold
Pokemon Stadium 2
Ruby
Sapphire
Emerald
FireRed
LeafGreen
Pokemon Colosseum
Pokemon Pinball 2
Mystery Dungeon Red Rescue Team
Diamond
Platinum
Pokemon Ranger
Pokemon Ranger 2 Shadows of Almia
Pokemon Battle Revolution
Εγώ ξεκίνησα όταν πήγα Αγρίνιο για να πάρω ένα καινούριο PSone(το παλιό είχε καεί μυστηριωδώς όταν το είχαμε ανοιχτό επί 2 μέρες(με μερικά διαλείματα).Λίγο καιρό πριν είχα δει ένα παιδί που έπαιζε στην παιδική χαρά και πωρώθηκα, και δανείστηκα και το gameboy του και μαζί με τον αδερφό μ του εξελίξαμε ένα Weedle σε Beedrill και πωρωθήκαμε με το Furry Attack(έζευε) και του πήραμε το 3ο έμβλημα(μόλις έβαλε τα κλάματα η Whitney έφυγε ο άλλος χωρίς να πάρει το έμβλημα.Πίσω στο αγρίνιο,πήγαμε Jumbo και πήραμε ένα PSone,ένα CD Digimon World,ένα Color,και την Silver.Μετά πήγαμε στο σπίτι του κουμπάρου όπου αρχίσαμε να παίζουμε με τον αδερφό μου και εξελίξαμε και το Cyndaquil,ενώ τον κοκκινομάλη τον ονομάσαμε ???,γιατί έτσι μας συστήθηκε.Αυτά έγιναν στην 3η δημοτικού τα Χριστούγεννα.Μετά από λίγο καιρό μ κλέψανε το GameBoy και η κασέτα εξαφανίστηκε αργότερα.Απέκτησα μια Gold ως αντάλλαγμα για 3 κάρτες Yu-Gi-Oh και την πούλησε ο αδερφός μου 10 ευρώ.Μετά στην 4η δημοτικού πήρα το SP σε κόκκινο χρώμα,που δεν πίστευα ότι υπάρχει όταν μου το είπε μια κοπέλα,μαζί με την Ruby και άλλη μια κασέτα(LotR 3).Στην 5η πήρα την LG,επειδή ένας φίλος μ είχε FR να έχουμε διαφορετικές,και στην 6η την Emerald.Μετά στην 2η γυμνασίου περίπου χάλασε ο φορτιστής μ,δεν έβρισκα άλλο και οι υπάλληλοι στον γερμανό δεν ήξεραν ότι είναι ίδιος με του DS.Έτσι το πούλησα.Μετά δανείστηκα για 1 χρόνο περίπου ένα Advance,μέχρι που έμαθα τι είναι EV Training και πήρα DS+Diamond για να το παίζω μάγκας στους φίλους μου.¨Εχω άλλη μια Gold χαλασμένη από μπαταρία κλασσικά που πήρα για να πάρω σε ένα παιδί τα 7 πρώτα εμβλήματα μιας LG/FR.Πολλά έγραψα...Και έχω τερματίσει και τις υπόλοιπες κασέτες τις περισσότερες..Προσοχή:Μην μ δανεισετε Game Link.Ένα το έχασα(δανεικό).Ένα άλλο αφού το κράτησα 4-5 χρόνια το πέταξε η μάνα μου.Και το πιο πρόσφατο το έχω στο συρτάρι μου εδώ και μερικούς μήνες...
Χμμ, η πρωτη ενασχοληση μου με Pokemon, ηταν με τις ταπες, βωλους, μεταλλικα κερματα κτλ, τα οποια ειχα αποκτησει τουλαχιστον ενα απο το καθενα. Αυτα στο δημοτικο. Μετα στο γυμνασιο, ειχαν παθει οι περισσοτεροι παρακρουση και επαιζαν Pokemon στο GB. Αρχισα κι εγω σιγα σιγα να παιζω καποιες φορες στο GB φιλων μου. Μετα ετυχε να πεσει ενα περιοδικο καθαρα για Pokemon στα χερια μου (η τυχη του αγνοειται) και ειχε αφιερωμα πανω στις κασσετες R/B/Y. Επαθα πορωση με αυτα που εβλεπα και επεισα τον αδερφο μου να πουμε στους γονεις να μας παρουν απο ενα GBC και μια κασσετα. Μας πηραν (εγω πηρα την Red) κι ετσι αρχισα να ασχολουμαι full με τα Pokemon.Λιγο μετα, πηρα και την Yellow γιατι ηθελα να δω τι διαφορετικο ειχε, περα απο ενα ποντικι στο υψος του πρωταγωνιστη που ετρεχε απο πισω του. Και υστερα πηρα και την Pinball. Επειτα, βγηκαν οι G/S/C. Ξαναεπεισα τον αδερφο μου να παρουμε παλι απο μια κι ετσι απεκτησα την Gold. Την Crystal την πηρα πιο μετα γιατι μου αρεσε ο Suicune. Περασε καμποσος καιρος, βγηκαν οι Ruby και Sapphire και πηρα την Ruby. Τοτε δεν ηξερα για το site μεχρι που μου ειπε γι' αυτο ο BLUE. Μπηκα, εμαθα για τα Effort Points, IVs, Natures και το ρολο που παιζει το καθε ενα απο αυτα και πορωθηκα ακομα πιο πολυ. Μετα ακολουθησε η Fire Red τη λιστα με τα παιχνιδια, γιατι ηθελα να θυμηθω την πλοκη της Red αλλα με καποια extra quests και Pokemon. Επιπλεον, πηρα και την Mystery Dungeon: Blue Rescue Team, γιατι ηταν κατι διαφορετικο και ηθελα να το δοκιμασω. Τελος, κατεληξα να εχω και την Diamond ελαχιστες μερες μετα αφοτου βγηκε.

Και θα τσακιστω να παρω και την Platinum εννοειται. Big Grin Κι αν κερδισω κανενα Τζοκερ, θα παρω και τις Pokemon Ranger και την καινουρια Mystery Dungeon.
Εγω εφαγα κολλημα με τα Pokemon εξαιτιας του anime. Τοτε θυμαμαι πηγαινα πρωτη δημοτικου και δεν ηξερα καθολου σχετικα με τα παιχνιδια. Αργοτερα, ενας φιλος ειχε αγορασει την Yellow και ετσι πορωθηκα πολυ, θυμαμαι. Επαιζα το game στο GBC του και συνεχως ειχα τα Pokemon στο μυαλο μου. Τα Χριστουγεννα της ιδιας χρονιας πηρα ενα GBC και εγω και την Blue. Ουτε save δεν ηξερα να κανω!!!!!! Τελος παντων, επαιζα με μανια την Blue, ωσπου ενας αλλος φιλος μου εδειξε την Silver του. Ξαναπορωθηκα με τη σειρα και το καλοκαιρι απο δευτερα προς τριτη δημοτικου αγορασα την Gold. Αργοτερα αγορασα και την Crystal, λογω Suicune. Απο την 3η γενια αγορασα την Sapphire αρχικα, υστερα αγορασα τη FireRed και αργοτερα, καλοκαιρι εκτης δημοτικου, πια, προς πρωτη γυμνασιου, την Emerald. Τα περασμενα Χριστουγεννα αγορασα ενα DS Lite και την Diamond. Και φυσικα οταν ημουν ακομη στο δημοτικο, μαζευομουν με τα παιδια της γειτονιας για αμετρητες μαχες, ειδικα με τη Blue. Αφου τελειωσουν οι ενδοσχολικες εξετασεις, θα αγορασω Platinum.

Αχ!!! Τι ωραιες εποχες! Οποτε με ρωτησουν τα μικροτερα παιδια της γειτονιας που μεγαλωνουν με τα DS Pokemon Games ποιο ειναι το αγαπημενο μου Pokemon, περιφανος απαντω, Charizard (ηταν και must have για 6αδα μαχων με καλωδιο στην 1η και 2η γενια).

Τα games που εχω απο τη σειρα ειναι: Blue, Gold, Crystal, Sapphire, Emerald, FireRed, Diamond (σωστα ειδατε, μονο απο τα RPG εχω).
Ξεκίνησα να παίζω από τα 10 μου. Τώρα είμαι 14.
Blue
Blue Rescue Team
Crystal
Diamond
Dungeon Explorers Of Darkness
Dungeon Explorers Of Time
Emerald
Fire Red
Gold
Green
Leaf Green
Dash
Pinball
Pinball_Ruby_and_Sapphire
Perl
Platinum
Ranger
Ranger Shadows of Almia
Red
Red Rescue Team
Ruby
Sapphire
Silver
Yellow
λοιπόν δεν είναι πολές αλλα δεν πειράζει!

Saphire
Blue Rescue Team
Diamond
Pokemon Ranger SoA
& Platinum...

αυτά!
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's