16-06-2009, 11:06 AM
Λοιπόν. Ξεκινάω λέγοντας ότι δεν συμπαθώ ιδιαίτερα το Smogon όπως ξέρετε. Αλλά αυτή τη στιγμή είστε λίγο άδικοι με τα μέλη του. Μέλη που χακάρουν Pokémon υπάρχουν σε κάθε forum. Αν ξέρω 'γω μου τη δώσει εμένα κι αρχίσω το AR σημαίνει ότι το LP είναι γεμάτο hackers? Όχι βέβαια. Αν το Smogon έχει ας πούμε 100 μέλη και χακάρουν τα 10, δεν τους κάνει όλους κλέφτες, μην το γενικεύουμε. Ας αναγνωρίζουμε τη σκληρή δουλειά όταν γίνεται, υπάρχουν μέλη του Smogon που σέβομαι αρκετά που βασίζονται στη γνώση τους και στην εμπειρία τους για να νικήσουν.
Αν παρατηρήσεις, οι κωδικοί που χρησιμοποίησε για το Garchomp του είναι για να ελέγξει τα IVs, όχι για να τα σετάρει. Αν βεβαίως λέει την αλήθεια κι αυτός.
Με αρκετά μεγάλη ευκολία. Όταν κάποιος hackάρει για να πάει σε τουρνουά, το κάνει προσεκτικά.
Και τελοσπάντων, μην είστε και τόοοοσο προκατειλλημένοι ότι ένα Pokémon με 31 IVs σε 3 stats είναι hacked. Ναι μεν παίρνει ώρα να φτιαχτεί, αλλά φτιάχνεται. Εγώ προσωπικά όταν θέλω να φτιάξω καινούριο Pokémon χτυπάω σχεδόν πάντα 31 σε 2 stats και 22+ στο τρίτο stat που με νοιάζει. Ναι μεν είμαι αρκετά επιφυλακτικός όταν βλέπω Pokémon με 5-6 31 IVs (γι' αυτό κι έχω σταματήσει να ανταλλάζω για EV'd Pokémon εκτός ελαχίστων περιπτώσεων, είμαι της άποψης "ο καθένας τα δικά του"), ωστόσο η μόνη περίπτωση στην οποία θα έκραζα κάποιον άλλο για hack είναι τα legendaries που τρέχουν δώθε κείθε (Cresselia, Suicune, κλπ), όταν πιάνονται Bold με 4 31 ξέρω 'γω.
(15-06-2009 12:02 PM)odisseas Wrote: [ -> ]Επειδή γίνεται αναφορά στην χρησιμοποίηση hacked pokemon σε τουρνουά πρέπει να παρουσιάσω ένα άλλο στοιχείο.
http://www.smogon.com/forums/showthread.php?t=54847
Αν παρατηρήσεις, οι κωδικοί που χρησιμοποίησε για το Garchomp του είναι για να ελέγξει τα IVs, όχι για να τα σετάρει. Αν βεβαίως λέει την αλήθεια κι αυτός.
(15-06-2009 12:02 PM)odisseas Wrote: [ -> ]οι περισσότεροι έμπειροι παίκτες που ΄παίρνουν μέρος στο VGC σκέφτονται πως θα περάσουν τα hack tests.
Με αρκετά μεγάλη ευκολία. Όταν κάποιος hackάρει για να πάει σε τουρνουά, το κάνει προσεκτικά.
Και τελοσπάντων, μην είστε και τόοοοσο προκατειλλημένοι ότι ένα Pokémon με 31 IVs σε 3 stats είναι hacked. Ναι μεν παίρνει ώρα να φτιαχτεί, αλλά φτιάχνεται. Εγώ προσωπικά όταν θέλω να φτιάξω καινούριο Pokémon χτυπάω σχεδόν πάντα 31 σε 2 stats και 22+ στο τρίτο stat που με νοιάζει. Ναι μεν είμαι αρκετά επιφυλακτικός όταν βλέπω Pokémon με 5-6 31 IVs (γι' αυτό κι έχω σταματήσει να ανταλλάζω για EV'd Pokémon εκτός ελαχίστων περιπτώσεων, είμαι της άποψης "ο καθένας τα δικά του"), ωστόσο η μόνη περίπτωση στην οποία θα έκραζα κάποιον άλλο για hack είναι τα legendaries που τρέχουν δώθε κείθε (Cresselia, Suicune, κλπ), όταν πιάνονται Bold με 4 31 ξέρω 'γω.