Legendary Pokémon

Full Version: Θα παιζατε μαχες με καποιον που κανει hack;
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6
Λοιπόν. Ξεκινάω λέγοντας ότι δεν συμπαθώ ιδιαίτερα το Smogon όπως ξέρετε. Αλλά αυτή τη στιγμή είστε λίγο άδικοι με τα μέλη του. Μέλη που χακάρουν Pokémon υπάρχουν σε κάθε forum. Αν ξέρω 'γω μου τη δώσει εμένα κι αρχίσω το AR σημαίνει ότι το LP είναι γεμάτο hackers? Όχι βέβαια. Αν το Smogon έχει ας πούμε 100 μέλη και χακάρουν τα 10, δεν τους κάνει όλους κλέφτες, μην το γενικεύουμε. Ας αναγνωρίζουμε τη σκληρή δουλειά όταν γίνεται, υπάρχουν μέλη του Smogon που σέβομαι αρκετά που βασίζονται στη γνώση τους και στην εμπειρία τους για να νικήσουν.

(15-06-2009 12:02 PM)odisseas Wrote: [ -> ]Επειδή γίνεται αναφορά στην χρησιμοποίηση hacked pokemon σε τουρνουά πρέπει να παρουσιάσω ένα άλλο στοιχείο.
http://www.smogon.com/forums/showthread.php?t=54847

Αν παρατηρήσεις, οι κωδικοί που χρησιμοποίησε για το Garchomp του είναι για να ελέγξει τα IVs, όχι για να τα σετάρει. Αν βεβαίως λέει την αλήθεια κι αυτός.

(15-06-2009 12:02 PM)odisseas Wrote: [ -> ]οι περισσότεροι έμπειροι παίκτες που ΄παίρνουν μέρος στο VGC σκέφτονται πως θα περάσουν τα hack tests.

Με αρκετά μεγάλη ευκολία. Όταν κάποιος hackάρει για να πάει σε τουρνουά, το κάνει προσεκτικά.

Και τελοσπάντων, μην είστε και τόοοοσο προκατειλλημένοι ότι ένα Pokémon με 31 IVs σε 3 stats είναι hacked. Ναι μεν παίρνει ώρα να φτιαχτεί, αλλά φτιάχνεται. Εγώ προσωπικά όταν θέλω να φτιάξω καινούριο Pokémon χτυπάω σχεδόν πάντα 31 σε 2 stats και 22+ στο τρίτο stat που με νοιάζει. Ναι μεν είμαι αρκετά επιφυλακτικός όταν βλέπω Pokémon με 5-6 31 IVs (γι' αυτό κι έχω σταματήσει να ανταλλάζω για EV'd Pokémon εκτός ελαχίστων περιπτώσεων, είμαι της άποψης "ο καθένας τα δικά του"), ωστόσο η μόνη περίπτωση στην οποία θα έκραζα κάποιον άλλο για hack είναι τα legendaries που τρέχουν δώθε κείθε (Cresselia, Suicune, κλπ), όταν πιάνονται Bold με 4 31 ξέρω 'γω.
"Οχι , πιστευω οτι ειναι αδικο."

Εν μερει πιστευω πως ειναι αδικο,ειμαι κατα του Hack οποιασδηποτε μορφης οσων αφορα τις μαχες.
Πιστευω δηλαδη πως ειναι αδικο καποιος να αφιερωνει πολυ ωρα για να κανει breeding και ev training ενω ο αλλος απλα δεν δουλεψε και ηρθε σαν τον εξυπνο να νικησει με 31 IVs σε ολα τα stats.Η σκληρη δουλεια ειναι δικαιο να επιβραβευεται...
Απο την αλλη,αν καποιος ειχε παρει μια ιαπωνικη κασσετα και βρηκε το Darkrai μεσω του glitch,αυτο το θεωρω semi-legit,οπως και την κλωνοποιηση στην Emerald,την εχω χρησιμοποιησει πολλες φορες για ευκολια. Toungue
Αλλα για να καταληξω καπου,δεν εγκρινω τα hacked stats μονο.Οποιαδηποτε αλλη χρηση δεν με πειραζει...για παραδειγμα,ας ερθει καποιος με Wondertomb η με Arceus,no prob. Απο τη στιγμη που παιζουμε και χαιρομαστε και οι δυο ειναι ok. Και αν καταφερω και τον πεισω μεσω της μαχης οτι ειναι καλυτερα να μη χρησιμοποιεις hacks,ακομα καλυτερα,αλλα το καλυτερο ειναι απλα να διασκεδασουμε και οι δυο...γιατι ειναι παιχνιδι μην ξεχνιομαστε Smile
Ναι εγω θα επαιζα.Οχι οτι το θεωρω σωστο η τιποτα τετοιο.Απλα θα ηθελα να αποδειξω και σ'αυτον και στον εαυτο μου οτι μπορω να του την πω και να ειμαι καλυτερος και χωρις haCked pkmn.
Edit: Την επομενη φορα που θα πεις κατι αναλογο μπορει και να γινεις Ban.
Blue
Egw proswpika den exw provlhma.An 3erw oti 8a xrhsimopoihsei hacks,8a to kanw ki egw kai tote 8a to metanoiosei.Kai kati allo...to Wondertomb pa8ainei zhmia apo arketes epi8eseis opws fire fang ktl. gia agnwstous logous.Exw nikhsei(kai exw) gi auto to lew.Ta psaxnw egw kati tetoia.To kalutero vevaia einai na pai3oume me Legits.
Ναι αν το hack του μπορω να το κανω και εγω μεσα στο παιχνιδι γιατι να με πειραζε;
Ναι,εκτος κι αν ηταν υπερβολικα Hacks,οπως 999 σε ολα τα στατιστικα.Αν ομως αυτο που εκανε ηταν π.χ. να εχει Arceus,Darkrai,κ.λ.π. τοτε,γιατι οχι;
Φιλαράκια γιατί να είναι άδικο αν έχεις εμπηρία τότε... Γέμισε το Πόκεμον σου με Carbos,Zincs και τέτοια.... Βάλε καλές επιθέσεις και αστών να ψάχνετε έχω νικήσει 4 hackers και έχω χάσει από 1.mustaine2
Guyz θέλω friend codes pm me...!
Αναλογως:Αν παιξω κι εγω με hack πιστευω πως ειναι ο.κ.
εγω ειμαι ο μονος στη παρεα μου που ξερει τι ειναι hack στα pokemon αλλα δεν τους το λεω γτ θα γεμισουν κωδικους τα παιχνιδια τους. Δεν εχω prob να κανω μαχη με hacked pkmn αλλα μονο και μονο αν ο εκπαιδευτης κανει fairly hack
Ψήφησα αυτό:
Ναι , εφοσον ομως γινεται σε λογικα πλαισια ( Fairly Hack )

Αν και μου την έχει δώσει , με όποιον κάνω μάχη χρησιμοποιεί μόνο θρηλικά 100στάρια , Hacked , full stats , Shiny(καλά δεν εχει σημασία αυτό) και όλοι έχουν AR. Γενικά οι μικροί κάτω των 10(αλλά και μερικοί άνω) έχουν μία και άμα υπάρχει ένας χωρίς θρηλικά που ζητάει μάχη με πόκες χωρίς χαξ , τον λένε άσχετο. Λοιπόν αυτοί είναι πάρα πολοί στην χώρα μας και τους έχω βαρεθεί. Γιατί απλούστατα είτε είναι powerfull skunks είτε uselless brats.....
μπα με τη καμια δε θα παιζα
οι περισσοτεροι κανουν hack στα IV's και αυτο φαινεται στα θρυλικα(που τα πιανεις μονο μια φορα σε καθε κασετα)και ειδικα αυτα που κανουν roam οποτε ειναι αδυνατο να το βρεις με το καταλληλο nature και 31 IV's σε ολα του τα stats (το ξερω το ειπε και πιο πανω ο ΝΜ2 αλλα δεν πειραζει)
αν ειχα επιλογη δεν θα εκανα μαχη με αντιπαλο που χρησιμοποιει hacked pokemon ακομα και fairly hacked γιατι εμενα να μου βγαινει ο πατος οπως και σε ολους για να βρω το pokemon που θελω με 31 IV's στα stats που θελω ενω αυτος να τα εχει ετοιμα
λεω "αν ειχα επιλογη" γιατι οι περισσοτεροι σημερα εχουν AR ή R4(για οσους δεν ξερουν ειναι σαν κασετα DS που παιρνει memory stick και αποθηκευεις παιχνιδια μεσα και βαζεις κωδικους χωρις την βοηθεια AR)ετσι δεν εχεις επιλογη να μην κανεις μαχη γιατι τοτε θα εκανες μαχη μια φορα στο τοσο.αν υπηρχαν ελαχιστοι που κανουν hack και που θα εκαναν fairly hack δεν θα εκανα μαχη μαζι τους γιατι δεν παυει να ειναι hack!!!!!!!
εγω θα εκανα μαχη με εναν σε λογικα πλαισια. δεν θα μπορουσα αν ειχε περασει τα stats, δηλαδη να εχει pokemon με υπερβολικα μεγαλα stats.δεν με ενοχλει ομως οτι pokemon και να εχει(και arceus να εχει).
ego psifisa to fairly hack giati apo tin stigmi pou ta stats tou adipalou ine se logika plesia 8a ine ali mia proklisi gia emena, afti ine i gnomi mou.
Big GrinBig GrinBig Grin
Pages: 1 2 3 4 5 6
Reference URL's