^
Δεν νομίζω να είναι hackers, έχω την εντύπωση ότι δεν μπαίνουν hacked Pokémon στο random matchup. Με RNG πρέπει τα έχουνε κάνει και γι αυτό είναι όλα shiny (και έχουν 31 IVs παντού πιθανόν).
Εγώ δεν θα είχα πρόβλημα, αρκεί αν μην μου ξεφούρνιζε κάνα mew με 99999 σε όλα τα stats. Μέσα στα πλαίσια του παιχνιδιού δεν με πειράζει καθόλου.
Εχουν φιλε Divided By Zer0 γιατι μια φορα ειχα terrakion, μαζι με weavile(Beat up+ Terrakion=, Terrakion+6 attack). Και ειχε ενα charizard shiny, που οχι μονο δεν σκοτωθηκε(+6ATK!!),αλλα σκοτωσε το τερρακιον με ενα flamethrower!!!Κατι που ειναι απιθανο!!
(13-10-2011 02:59 PM)andrreaskal13 Wrote: [ -> ]Εχουν φιλε Divided By Zer0 γιατι μια φορα ειχα terrakion, μαζι με weavile(Beat up+ Terrakion=, Terrakion+6 attack). Και ειχε ενα charizard shiny, που οχι μονο δεν σκοτωθηκε(+6ATK!!),αλλα σκοτωσε το τερρακιον με ενα flamethrower!!!Κατι που ειναι απιθανο!!
Ενα τετοιο Charizard σιγουρα δεν μπορει να μπει στο Random Match Ups και γενικα οτι ποκεμον δεν εχει λογικα στατς δεν μπορει να μπει.
Η δικια μου αποψη ειναι η εξης:
Ειμαι κατα των hacks και ποτε δεν θα τα χρησιμοποιουσα σε μια μαχη.Ωστοσο αν ο αντιπαλος μου χρησιμοποιει legal hacks δεν θα ειχα ιδιετερο προβλημα να κανω μαχη μαζι του αν και ουτε αυτα τα υποστιριζω.
Παλια μπορουσε, αυτο ειχε γινει πριν 3 μηνες, γιατι ειχε δοκιμασει ενας φιλος μου να μπει με hacked garchomp και μπηκ. τωρα... επειδη εχω και 2μηνες να μπω... δεν ηξερα οτι εκανε κατι τετοιο η nintendo
μισω την axon re play! επησα ακομα και εναν φιλο μου που ειχε 2 κιολας να τις δυαλισει και τις 2
Οχι,τα οφθαλμοφανες hacked(999 stats κτλ.) δεν μπορουσαν να μπουν απο τοτε που ξεκινησε το Random Match up.Τωρα αν το Garchomp εχει legal στατς και γενικα δεν εχει τιποτα αρκετα περιεργο τοτε λογικο ηταν που μπηκε xD
Οποτε βασικα και να ειναι hacks θα ειναι legal ολα στο random maτchup.Δλδ ποτε δεν ειναι αδικο γιατι δεν σε πειραζει τι εκανε ο ξενος.
Απο την αλλη τωρα.........Εχω την ισια αποψη με τον Γιωργο.Το βρισκω λιγο αδικο και δεν χρισιμοποιω hacks αλλα αν ο αντιπαλος εχει λογικα πκμν που υπαρχουν κανονικα θα δεχτω.Δεν με πειραζει
Εεε δεν εννοω garchomp με 999 stats,αλλα το συγκκεκριμενο γarchomp ειχε 543 Attack!!
(13-10-2011 08:30 PM)andrreaskal13 Wrote: [ -> ]Εεε δεν εννοω garchomp με 999 stats,αλλα το συγκκεκριμενο γarchomp ειχε 543 Attack!!
Δεν γινεται αυτο.........εισε σιγουρος πως ηταν πανω απο 394?
(btw ωρεο avatar
)
100%!!! αλλα σου λεω οτι ηταν οταν ειχε πρωτο βγει το random matchup και μπορει να μην ειχαν hacked pokemon detector!!
Συγκεκριμενα 3 μερες αφου βγηκε.
Προσωπικα θεωρω πως hack-αροντας μεσα σε λογικα πλαισια ειναι ο τροπος πολλων να τελεσουν μακροχρονιες διαδικασιες οπως : Level up with EVs, εξοικονομηση χρηματων, εντοπισμος ενος shiny κ.α.
Παραδεχομαι πως εγω ο ιδιος χρησιμοποιησα ποκεμον των οποιων τα EVs ηταν απο φτερα "κλεψιμεϊκα" χαρη σε AR.Τιποτα περισσοτερο η λιγοτερο.Σωστα, το ξερω, ειναι αδικο προς ολους οσους ανεβαζουν τα EVs με τον ιδρωτα τους, μπορει να θεωρηθει μεχρι και κενη μια νικη με τετοια ποκεμον εναντια σε εναν δικαιο παικτη αλλα μεχρι εκει.Πιστευω πως το να συγχεει καποιος καποιον που απλα δεν εχει χρονο η ορεξη να νικαει 510 low level για EV με καποιον που σου βγαζει Shiny Archeops και Terrakion, και τα δυο πιασμενα με Master Ball ειναι λιγο αδικο.Δεν λεω και δεν θα πιστεψω ποτε πως ο ενας η ο αλλος ειναι "αγιος" η αξιος του ιδιου θαυμασμου με καποιον που εχει φτυσει αιμα να κανει μια καλη ομαδα, απλα υποστηριζω πως καθε αμαρτια, εγκλημα και λαθος εχουν τα δικα τους αντιποινα.
(Ξερω πως τωρα επεσα στην εκτιμιση πολλων αλλα θεωρησα σωστο να το πω πριν το μαθαινε κανεις μονος του.)
^
Ντάξει είναι, εμένα δεν με πειράζει καθόλου που κάποιοι χρησιμοποιούν AR για να γλιτώνουν χρόνο. Μπορεί όντως να τον χρειάζονται για κάτι άλλο. Εγώ απλώς δεν χρησιμοποιώ AR γιατί δεν το θεωρώ σωστό για εμένα, πιστεύω ότι μπορώ να τα καταφέρω και χωρίς αυτό (πχ με power items, xp share για διπλό training και vitamins το EV training δεν παίρνει καθόλου). Επίσης, νιώθω ότι απολαμβάνω πραγματικά ένα οποιοδήποτε παιχνίδι όταν το παίζω όπως έχει σχεδιαστεί να παίζεται, δηλαδή χωρίς χρήση cheats κτλπ (άλλο το mechanics abuse σαν το RNG). Και επίσης ούτε έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με όσους προτιμάνε το RNG γιατί ξέρω ότι ακόμα και το καλύτερο Terrakion είναι απλώς Pokémon με λίγα παραπάνω stats, όχι μηχανή που σκοτώνει. Κάθε φορά που νικάω με ομάδα που έχω ξοδέψει τόσες ώρες να εκπαιδεύσω σωστά είναι πολύ πιο ωραία, γιατί καταλαβαίνω ότι οι κόποι μου δεν πήγαν στο διάολο.
Και στο τέλος, παιχνίδι είναι, για να περάσουμε καλά φτιάχτηκε (όχι για να βγάλει λεφτά η Nintendo
) οπότε όπως ο καθένας γουστάρει παίζει.
(19-10-2011 10:05 PM)Divided by Zer0 Wrote: [ -> ]^
Ντάξει είναι, εμένα δεν με πειράζει καθόλου που κάποιοι χρησιμοποιούν AR για να γλιτώνουν χρόνο. Μπορεί όντως να τον χρειάζονται για κάτι άλλο. Εγώ απλώς δεν χρησιμοποιώ AR γιατί δεν το θεωρώ σωστό για εμένα, πιστεύω ότι μπορώ να τα καταφέρω και χωρίς αυτό (πχ με power items, xp share για διπλό training και vitamins το EV training δεν παίρνει καθόλου). Επίσης, νιώθω ότι απολαμβάνω πραγματικά ένα οποιοδήποτε παιχνίδι όταν το παίζω όπως έχει σχεδιαστεί να παίζεται, δηλαδή χωρίς χρήση cheats κτλπ (άλλο το mechanics abuse σαν το RNG). Και επίσης ούτε έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με όσους προτιμάνε το RNG γιατί ξέρω ότι ακόμα και το καλύτερο Terrakion είναι απλώς Pokémon με λίγα παραπάνω stats, όχι μηχανή που σκοτώνει. Κάθε φορά που νικάω με ομάδα που έχω ξοδέψει τόσες ώρες να εκπαιδεύσω σωστά είναι πολύ πιο ωραία, γιατί καταλαβαίνω ότι οι κόποι μου δεν πήγαν στο διάολο.
Και στο τέλος, παιχνίδι είναι, για να περάσουμε καλά φτιάχτηκε (όχι για να βγάλει λεφτά η Nintendo ) οπότε όπως ο καθένας γουστάρει παίζει.
Οπως θελει ο καθενας να παιζει αλλα να μην το χαλαει για τους αλους.........ειναι συμαντικο να το πεις αυτο.
^
Ακόμα πιο προ:
Όπως θέλει ο καθένας παίζει και να μην χαλιέται απ' τους άλλους.