Legendary Pokémon

Full Version: Θα παιζατε μαχες με καποιον που κανει hack;
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6
Ποτέ!Δεν θα έπαιζα ούτε θα παίξω με κάποιον που κάνει hack.Δεν θα είναι δίκαια η μάχη,αυτός μπορεί να έχει πόσα 100άρια arces (λέμε τώρα) και όχι μόνο γιατί θα με νικούσε αλλά κι επειδή δεν μου αρέσουν και πολύ τέτοια πράγματα...AngryAngryAngryAngryAngry
Έχω παίξει με τον ξάδερφό μου που είχε Wonder Guard Sableye 4 φορές.
Την 1η φορά δεν ήξερα τι ήταν αυτός ο συνδυασμός,οπότε έχασα.
Την 2η φορά είχα Rampardos με Mold Breaker και Darkrai με Nightmare και Dark Void και νίκησα.
Τις άλλες 2 φορές έχασα,γιατί είχε καταφέρει να μου νικήσει το Rampardos και το Darkrai.

Οπότε δεν έχω κάποιο πρόβλημα.Άσε που αν νικήσω ενώ ο άλλος χρησιμοποιεί hacks αποδεικνύει ότι είμαι πολύ καλύτερος από αυτόν.
Όχι βέβαια! Καταρχάς είναι άδικο επειδή ο αντίπαλος μπορεί να έχει όποιο πόκεμον θέλει lvl 100 με τέλειες iv ένω εγώ παλεύω για να αποκτήσω ένα τέτειο πόκεμον. Είμαι κατα του hacking και το θεωρώ κλεψιά ακόμα και όταν γίνεται σε λογικά πλαίσια.
Κάνεις λάθος.
Μπορείς να έχεις όποιο Pokemon θες 100στάρι με κάθε iv 31 με νόμιμους τρόπους.
Για να έχεις όποιο Pokemon θες μπορείς να ανταλλάξεις με κάποια δική σου κασέτα και 2ο DS και να πιάσεις όποιο Pokemon θες (εννοείται απ'αυτά που μπορείς να πιάσεις) κάνοντας RNG abusing και μετά εκπαιδεύοντάς το.
Το hacking είναι κυρίως στις Abilities (Sableye ή Spiritomb με Wonder Guard) και στα EV's [επιτρεπτό σύνολο=510 αλλά οι hackers τα βάζουν όλα στο maximum,το 255]
Επίσης συνήθως μπορείς να συμπεράνεις αν ένα Pokemon είναι legitmately Shiny ή hacked.
Παράδειγμα:
Μόνο τα Ιαπωνικά Mew της Emerald μπορούν να είναι legit διότι το event για Old Sea map υπήρχε μόνο εκεί.

ΥΓ:Στο παρελθόν έχω χρησιμοποιήσει hacks αλλά δεν έχω πιάσει πολλά Pokemon με αυτά,γιατί η Action Replay μου (και οι 2 που είχα) μου χάλασαν σε 1 μέρα.Και τα Pokemon που έπιασα δεν έχουν υψηλά IVs και EVs.
Pages: 1 2 3 4 5 6
Reference URL's