Legendary Pokémon

Full Version: Αλλάζουν τα συναισθήματά σας για τα Pokémon με την πάροδο του χρόνου;
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
Είμαι σίγουρος πως όλοι έχουν κάτι να πουν εδώ. Δεν είναι ανάγκη να γράψετε μία ξερή χρονική στιγμή, π.χ. "Θα παίζω για έναν μήνα ακόμα (yes, +1 post!)." γιατί αυτό ναι μεν είναι απάντηση, αλλά δεν μπορεί να συζητηθεί εάν δεν έχει κάτι παραπάνω σαν αιτιολόγιση. Επίσης, λίγο άσχετο με το θέμα του τίτλου, αλλά εάν θέλετε μπορείτε να μιλήσετε και για τα ηλεκτρονικά παιχνίδια γενικά (τότε μάλλον θα αλλάξω τον τίτλο). Για να δώσω "τροφή" στο θέμα, αρχίζω με την αποψή μου:

Τα Pokemon, το κάψημο του αιώνα... Πρώτη μου κασέτα ήταν η Silver. Είχα καεί κυριολεκτικά. Όταν έπιανα το GameBoy μπορούσα να κάτσω από πάνω για... έξι ώρες; και δεν χόρτενα Toungue ! Τώρα, μόνο που παίζω Diamond 1 ώρα, βαριέμαι... Όσο περνάει ο καιρός, το ενδιαφέρον μου όλο και μειώνεται. Δεν λέω ότι σε λίγο καιρό δεν θα παίζω καθόλου, αλλά στο μακρινό μέλλον, ίσως ελάχιστο. Κάτι παρόμοιο έχω να πώ και για τα video games, αν και σ' αυτό υπάρχουν εξαιρέσεις (όπως το Super Mario Galaxy, η Super Smash Bros. Brawl ή το Mario Cart Wii). Άλλο να είσαι 14 και άλλο 20+. Στην πρώτη περίπτωση, όλα καλά, αλλά στην δεύτερη, δεν ξέρω, δεν μπορώ να με φανταστώ π.χ. στα 30 να παίζω Pokemon Toungue . Σίγουρα, η γνώμη των μεγαλύτερων μπορεί να μας κάνει να δούμε τα πράγματα από μια άλλη πλευρά, διαφορετική από αυτή που βλέπω εγώ...

*EDIT*
Μου ήρθε μια καλύτερη ιδέα για τον τίτλο και έτσι τον άλλαξα. Ο νέος τίτλος έχει περισσότερο ενδιαφέρον, γιατί σχεδόν όλοι λέγατε τα ίδια πιο πριν.
Λοιπον.. Θα παιζω για εναν μηνα ακομα (yes, +1 post!) Toungue. Οκ, σκαω.

Seriously, για να πω την αληθεια κι εμενα εχει αρχισει να με κουραζει το ολο θεμα. Δεν ξερω για ποσο ακριβως θα παιζω ακομα. Η αληθεια ειναι πως οσο μεγαλωνουμε εχουμε ολο και λιγοτερο χρονο να ασχοληθουμε με κατι τετοιο. Και σε πολλους σταματαει να εχει σημασια κιολας. Το metagame εχει σταματησει καπως να με ενδιαφερει, μιας και δεν εχω καποιο σεβαστο χρονο για να ασχοληθω με την ολη διαδικασια. Οσον αφορα το υπολοιπο παιχνιδι, το παιζω που και που απλα για να θυμαμαι τα παλια και να διασκεδαζω. Σαν παιχνιδι γενικοτερα, δεν θα παψω να του δινω μια ευκαιρια οποτε βγαινει κατι καινουριο. Αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα συνεχισω να παιζω... Ισως μεχρι να με απορροφησουν εντελως αλλες ασχολιες και να σταματησω να παιζω παιχνιδια γενικοτερα. Ισως και μεχρι να βγει κατι το οποιο απο πρωτες αποψεις, δεν θα με εντυπωσιαζει και τοσο πολυ..
Εγώ θα παίζω Pokemon για πάντα. Μέχρι να τα βαρεθώ. Αφού μου αρέσουν, θα συνεχίζω απλά να τα παίζω, κι ας έχουν οι άλλοι αντίθετη γνώμη. Το ότι είναι Pokemon δε τα κάνει διαφορετικά από τα άλλα παιχνίδια. Απλά το στυλ είναι διαφορετικό. Βέβαια, όταν μεγαλώσω, θα βρω άλλα πράγματα να κάνω, και τα Pokemon α αποκτήσουν δευτερεύοντα ρόλο, καθώς επίσης και τα υπόλοιπα παιχνίδια.

tl;dr: Το θέμα είναι πως θα παίζω Pokemon ανεξαρτήτως της ηλικίας μου.

(20-05-2009 09:26 PM)ShadowSlideZ Wrote: [ -> ]"Θα παίζω για έναν μήνα ακόμα (yes, +1 post!)."

Μπα, θα γίνει από κάποιον. (σε στυλ c-c-combo breaker)

(20-05-2009 09:26 PM)ShadowSlideZ Wrote: [ -> ]Άλλο να είσαι 14 και άλλο 20+. Στην πρώτη περίπτωση, όλα καλά, αλλά στην δεύτερη, δεν ξέρω, δεν μπορώ να με φανταστώ π.χ. στα 30 να παίζω Pokemon

Εγώ είχα δει παππού να ρωτάει για Pokemon. Τέλος πάντων, όπως είπε και η Charizard2005, ίσως παίζουν Pokemon, αλλά θα έχουν αποκτήσει διαφορετικό ρόλο, διαφορετικό νόημα, διαφορετική προτεραιότητα.

(20-05-2009 09:26 PM)ShadowSlideZ Wrote: [ -> ]Σίγουρα, η γνώμη των μεγαλύτερων μπορεί να μας κάνει να δούμε τα πράγματα από μια άλλη πλευρά, διαφορετική από αυτή που βλέπω εγώ...

Γνώμη μεγαλύτερων; Που «κολλάνε» αυτοί; Η δική σου γνώμη μεταβάλλεται ανάλογα με τις γνώμες των άλλων; Τότε αυτά που θα έλεγες δεν θα τα έλεγες εσύ, αλλά ένας άλλος. :/ Απλά παίζε Pokemon και μη κοιτάς τι κάνουν οι μεγαλύτεροι. Θα βρεις την απάντηση μόλις φτάσεις στην ηλικία τους.
Εγω δεν νομιζω για πολυ ακομη αλλα μπορει...υπαρχει πιθανοτητα.Αν εχω ελευθερο χρονο (ειδικα στο μελλον που ο χρονος μου θα ειναι περιορισμενος με διαφορες υποχρεωσεις).Δεν νομιζω πως θα παιζω για πολυ ακομη.Ισως και με τον καιρο καθως μεγαλωνω να εχω να ασχοληθω με κατι αλλο εκτος απο τα pokemon.
Δεν ξερω...ειδικα τωρα εχει λιγους μηνες δεν παιζω τοσο οσο επαιζα παλια γιατι εχω αλλες υποχρεωσεις που προηγουνται φυσικα απο τα Pokemon.
Ισως να μην σταματησω να παιζω(τελειως) ποτε.Δεν ξερω ακριβως.
Παντος το σιγουρο ειναι πως δεν θα τα αντικαταστησω με αλλο game.Αν εχω free time τα ποκεμον θα ειναι απο τα πρωτα games με τα οποια θα ασχοληθω.
Όταν βαρεθώ και δεν το βλέπω σύντομα.Βασικά δεν είναι τόσο ότι παίζω πολύ,αλλά γουστάρω την όλη υπόθεση να φτιάχνεις μια καλή εξάδα(δν το έχω κάνει ακόμα Toungue ) και να το ψάχνεις το πράγμα,να μπορείς να χρησιμοποιείς όποιο Pokemon και να σου αρέσει με ικανοποιητικά αποτελέσματα,κάτι πολύ δύσκολο,αλλά σημαντικό.Οπότε δν το βλέπω σύντομα Toungue .Αν και είχα κάνει βασικά και διάλειμα για αρκετό καιρό,και την Diamond άργησα λόγω αυτού ένα χρόνο να την πάρω...
Και ενω τα εικοσι ειναι κατι μηνες μακρια, δε νομιζω να βαρεθω συντομα. Γενικως μου αρεσουν τα Pokeomon και χαιρομαι που παιζω ακομα γιατι αυτο ηθελα απο μικρος. Επειδη επισης αχολουμαι γενικως με το θεμα video games ειναι δυσκολο να μην παρω καποια επομενη κασετα Pokeomn που θα βγει γιατι ας μην ξεχναμε πως τα Pokemon ειναι ενα παρα πολυ καλο video game. Ξερω ενα ατομο στα τριαντα που πριν μερικα χρονια τουλαχιτον ασχολιοταν παρα πολυ παραπανω απο μενα. Ακομα και να βαρεθω να παιζω, νομιζω πως θα συνεχισω να παρακολουθω τις εξελιξεις εστω και απο αποσταση.
Εγω ηδη εχω σταματησει να παιζω...αστειευομαι,οπως καταλαβατε.Δεν ειμαι σιγουρος αν θα σταματησω ποτε,μπορει να εχω παιδια,εγγονια κτλ και να παιζω μαζι τους.Παντως σιγουρα τα Pokemon(και γενικα τα video games)δεν ειναι η πρωτεραιοτητα μου,οπως και των περισσοτερων ατομων στην ηλικια μου.Αυτη την στιγμη εχω κατι μηνες να παιξω,με εξαιρεση λιγο το τουρνουα και λιγο LG(κανα μισαωρο την μερα max).Αυτο οχι επειδη βαρεθηκα το παιχνιδι απλα σπουδες,προσωπικη ζωη κτλ "τρωνε" σχεδον ολο μου τον χρονο.Παντα ομως οταν εχω διακοπες θα κατσω να παιξω,και ειδικα το καλοκαιρι εχω σκοπο να γεμισω αλλο ενα box με IV breeded,EV trained κτλ Pokemon.Οποτε συνοψιζοντας,θα παιζω Pokemon μεχρι να σταματησουν να βγαινουν η να καταστραφει η Γη,η κατι παρομοιο τελος παντων Toungue ,τωρα ο χρονος που θα τους αφιερωνω μπορει να ειναι ελαχιστος αλλα εστω αυτο το λιγο θα ασχολουμαι.
(20-05-2009 10:08 PM)fr3quency Wrote: [ -> ]Γνώμη μεγαλύτερων; Που «κολλάνε» αυτοί;

Κολλάνε. Η γνώμη των μεγαλύτερων σε όλα τα θέματα έχει μεγάλη βαρύτητα, γιατί έχουν μεγαλύτερη "πείρα" στη ζωή, από έναν μικρότερό τους.

(20-05-2009 10:08 PM)fr3quency Wrote: [ -> ]Η δική σου γνώμη μεταβάλλεται ανάλογα με τις γνώμες των άλλων;

Η αποψή μου για ένα θέμα μεταβάλλεται αναλόγως την περίπτωση. Να μία περίπτωση στην οποία θα μεταβληθεί:

Πηγαίνεις στο γιατρό και ενώ καπνίζεις ακούς για πρώτη φορά πως το τσιγάρο προκαλεί καρκίνο.

Εδώ αλλάζεις άποψη, σε τέτοιο βαθμό ώστε να αλλάξουν οι συνήθειες σου.


(20-05-2009 10:08 PM)fr3quency Wrote: [ -> ]Τότε αυτά που θα έλεγες δεν θα τα έλεγες εσύ, αλλά ένας άλλος. :/

Η άποψη μου είναι ανάμηξη προσωπικών συναισθημάτων και γνώσεων. Είναι ελάχιστες οι φορές που γράφω αυτούσια αυτά που είπε κάποιος άλλος. Μπορεί να τα υιοθετήσω, αλλά δεν τα "αντιγράφω".


(20-05-2009 10:08 PM)fr3quency Wrote: [ -> ]Απλά παίζε Pokemon και μη κοιτάς τι κάνουν οι μεγαλύτεροι. Θα βρεις την απάντηση μόλις φτάσεις στην ηλικία τους.

Εδώ δεν μπορώ να περιμένω μία μέρα να βγεί η Platinum και μου ζητάς να περιμενω δέκα χρόνια; Toungue
(21-05-2009 01:37 PM)ShadowSlideZ Wrote: [ -> ]Πηγαίνεις στο γιατρό και ενώ καπνίζεις ακούς για πρώτη φορά πως το τσιγάρο προκαλεί καρκίνο.

και μετα σε παν και απο τον οφθαλμιατρο επειδη ουτε τα μεγαλα μαυρα γραμματα στο πακετο δε διακρινεις. 1-0


Απαντηση στο θεμα τωρα, βασικα αισθανομουν οταν επαιζα παιχνιδια μονο οταν ημουν μικρος. Νταξ εχει πλακα, αλλα σε πολυ λιγα παιχνιδια τον τελευταιο χρονο εχω νιωσει.
(21-05-2009 02:08 PM)Xara-lampos Wrote: [ -> ]
(21-05-2009 01:37 PM)ShadowSlideZ Wrote: [ -> ]Πηγαίνεις στο γιατρό και ενώ καπνίζεις ακούς για πρώτη φορά πως το τσιγάρο προκαλεί καρκίνο.

και μετα σε παν και απο τον οφθαλμιατρο επειδη ουτε τα μεγαλα μαυρα γραμματα στο πακετο δε διακρινεις. 1-0

κανεναν οδοντιατρο παιζει?? Toungue

btw, οταν προκειται για ποκεμον, γινομαι τοσο καμενος, που μπορω να παιζω, ματιαζοντας την οθωνη για 7 ωρες. επισης, μιας και η πλατινουμ θα κυκλοφορησει αυριο, οταν την παιξω, θα παιζω μαζι της για 15 ωρες!!!! αυτο κι αν θα ναι καψιμο!!!! Cool
Quote:Κολλάνε. Η γνώμη των μεγαλύτερων σε όλα τα θέματα έχει μεγάλη βαρύτητα, γιατί έχουν μεγαλύτερη "πείρα" στη ζωή, από έναν μικρότερό τους.

Το θέμα είναι σε ποιούς τομείς έχουν πείρα, και σε ποιούς τομείς μπορούμε να βλέπουμε καθαρότερα τις αλλαγές που επιφέρει το παρόν στη ζωή μας...
Ναι , δυστυχώς ή ευτυχώς αυτή τη στιγμή δεν με πολυνιάζει , ωστώσω τώρα που βγήκε η Platinum σε 1 μήνα θα λίωσω. Καιρούς που δεν έχω να κάνω τίποτα , είναι μια καλή συντροφιά όλη την ημέρα(10+ώρες). Άλλα ως εκεί.
Οταν ημουν μικρη,ημουν κολλημενη με τα ποκεμον,αλλα οχι με τα παιχνιδια.Με το anime και τις καρτες και ολα τα μπιχλιμπιδια που εδινε η κιντερ-εκπληξη-που-παντα-σου-δινει-το-παιχνιδι-που-δε-θες.Γι'αυτο και αναγκαστηκα να πεταξω πολλες μινιατουριτσες πικατσου.lol.

Βασικα τωρα το θεμα 'ποκεμον' δε μ'αγγιζει οπως παλια.Ειρωνικο,αλλα τεσπα.Παντως δεν ειναι επειδη ολοι κατακρινουν τα ποκεμον επειδη κατα τη γνωμη τους ειναι για 'παιδια',ουτε επειδη 'ΤΑ ΠΟΚΕΜΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ μπλαμπλαμπλα' (ναι το εχω ακουσει κι αυτο,οτι του φανει του λωλοστεφανη δλδ,ελεος πια).Ουτως η αλλως οι 'υπερασπιστες των' ποκεμον στην ταξη ημαστε 3,οποτε..

Θεωρω ακομα τα ποκεμον μια ωραια και πρωτοτυπη ιδεα.Και ειναι φυσικο να αλλαζουν τα συναισθηματα μου για τα ποκεμον με την παροδο του χρονου,γιατι δεν αχολουμαι xD η μαλλον δεν μπορω να ασχοληθω,γιατι εχω χασει το ντι-ες και βαριεμαι να κατσω να ψαξω που στο καλο ειναι.

i suck

b'awwwwwww
Νταξ σίγουρα ο μεγάλος μου ενθουσιασμός και ενδιαφέρον ήταν όταν άρχισα να παίζω πόκεμον με την Blue. Τι χαρά που ένιωθα τότε! Όμως πέρασε ο καιρός και για να πω την αλήθεια στις πρώτες 2 τάξεις του γυμνασίου δεν είχα ασχοληθεί καθόλου (ίσως αυτή η μετάβαση από το δημοτικό στο γυμνάσιο επηρέασε τα συναισθήματα μου). Τώρα το ενδιαφέρον μου συντηρείται μόνο από την ενασχόληση μου με το competitive battling(είμαι σχεδόν κάθε μέρα στο shoddy). Ίσως αυτό είναι κακό γιατί η αληθινή μαγεία των πόκεμον πρέπει να είναι η περιπέτεια και η pokeball που πετάς για να πιάσεις πόκεμον. Σίγουρα έχω βαρεθεί να κάνω αμέτρητα eggs για να βγάλω τουλάχιστον υποφερτά ivs. Αλλά το metagame και ο στόχος να γίνεις καλύτερος με συναρπάζει για αυτό και παίζω ακόμα πόκεμον. Δηλαδή τώρα δεν πετάω από την χαρά μου για τα πόκεμον ούε ευχαριστιέμαι τρελά αλλά γενικά μου αρέσει να κάνω στρατηγικές πάνω στο παιχνίδι. Πάντως τώρα που έχω την Platinum ελπίζω να ευχαριστηθώ δράση και minigames πέρα από το ανταγωνιστικό κομμάτι. Όσον αφορά το μέλλον ειλικρινά δεν με βλέπω να σταματάω τα πόκεμον. Πάντα υπάρχει χρόνος άλλωστε.
Ναι... αυτή η αλλαγή απ' το δημοτικό στο γυμνάσιο, κι εμένα με επηρέασε. Ίσως και γιατί την εποχή που ήμουν στο δημοτικό, δεν έμπενα σχεδόν ποτέ στο διαδύκτιο. Έψαχνα για τα πάντα μονος μου, υπήρχε το στοιχείο της εξερεύνησης. Ενώ τώρα, η μόνη εξερεύνηση είναι να μπώ στο Serebii ή εδώ για να δω τα στατιστικά, τα Natures και τα λοιπά. Το παιχνίδι έτσι χάνει μέρος της μαγείας του...
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's