Legendary Pokémon

Full Version: Looking for new chars (teams)for my comic!help!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
yanmega: focus sash
tyranitar: life orb
blissey: leftovers
dusknoir: leftovers
azelf: focus sash
milotic: leftovers
μαλλον θα κανω ενα milotc kαι ενα blissey με ενα φαγομενο μηλαρακι στο κεφαλι (αστιευομαι)ΧD focus sash δεν θυμαμε πως ειναι και τι κανειι θα το ελενξω thnks chaos!
το focus sash το χρησιμοποιεις, ετσι ωστε οταν ο αντιπαλος παει να σ κανει OHKO, τοτε το focus sash ενεργοποιειται, ετσι ωστε να σ μεινει 1 hp.
Ditto:quick law
Milotic:Lum berry
Snorlax focus band
Chansey choice band
Blaziken Carcoal
Umbreon leftovers
Κανενας δεν σχολιαζει το ταλεντο τις κοπελας ; Που ειναι οι τροποι σας ;

Τα σχεδια ειναι καταπληκτικα και τα χρωματα σου αποτυπωνουν υπεροχα σκιασεις και φωτισμους. Στα στερεα αντικειμενα ( οπως το Metagross ) που εχουν την εννοια του πολυγωνου , ισως ηθελε λιγο " συμμαζεμα " , αλλα αυτο δεν μετριαζει καθολου τα σκιτσα σου. Ευγε!

Για τα items :
Gyarados : Life Orb
Milotic : Leftovers( αν και το mystic water που εβαλες λεει περισσοτερο )
Dusknoir: Leftovers
Electivire : Expert Belt
Metagross : Occa Berry
Heatran : Focus Sash

Περιμενω να δω περισσοτερα σκιτσα απο εσενα WinkBig Grin
Ρε τι γινεται εδω? Εχασα επεισοδια παλι ε? Ωραιες ζωγραφιες.
(Ε ΑΔΚ ΔΕ ΚΡΑΤΙΩΜΟΥΝ).
ok τα εβαλα τα items που ειπες stefo αν και βασικα εβαλα αυτα που εδιχναν ορεα οποσ focus shash και expert belt i hope you like them^^[Image: 00031.jpg]
Salamence:(Male)Το βρήκε όταν ήταν στην περιοχή Hoenn(Ash style) και δεν έχασε την ευκαιρία να το πιάσει ως Bagon.Καταφεύγει σε αυτό όταν αρχίσει να δυσκολεύεται επικίνδυνα.-Yache Berry

Infernape(Male,Shiny):Το πήρε ως Chimchar από τον προφέσορα Rowan.Γρήγορο και ικανό να διαλύσει τον αντίπαλο πριν καταλάβει τι γίνεται.-Life Orb

Scizor:(Male):Το έπιασε ως Scyther και το εξέλλιξε.Πολύ καλό επιθετικά κ' αμυντικά.-Occa Berry

Lucario:(Male,Shiny):Του το έδωσε ένας περίεργος τύπος,ικανό να νικήσει πολλά διαφορετικά Pokemon.-Life Orb

Swampert:(Male)Δώρο του καθηγητή Birch.Βοηθάει στην άμυνα της ομάδας και στο κολύμπι.-Leftovers

Darkrai:Το συνάντησε μια νύχτα και από τότε είμαι μαζί.Δεν το χρησιμοποιεί σε μάχες εκτός αν βαριέται.Δεν θέλετε να το δείτε να θυμώνει.-Chople Berry.
ορεα λοιπον θα την ποσταρω αυριο τωρα τελειωνω του chaos σαρωση και το ανεβαζω!!!
ετοιμη και η ομαδα του chaos714^^[Image: 00041.jpg]
καλη δουλεια ρενε!! ειναι τελεια!! Big Grin
συμφωνώ με όλους!Εσύ είσαι καλλιτέχνης.....ανυπομονό και για την δικία μου ομάδα.
ετοιμη και η δικια σου!^^[Image: 0008.jpg]
:oooooooooo

Ty.Πολύ ωραία τα ζωγράφισες και με αρκετή λεπτομέρεια(rofl@Snorlax).
ty hume torch!!!τωρα κανω του georgeslayer και περιμενω τον cr1sstozz και τον charizard the dark να μου πουν τι αντικειμενα κρατανε τα δικα τους ποκεμον!επισεις περιμενω και αλλες καινουριες ομαδουλες!
καλα ε αυτη η ομαδα νομιζω μου βγηκε φοβερη!η ομαδα του georgeslayer![Image: 0009.jpg]
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
Reference URL's