Legendary Pokémon

Full Version: Looking for new chars (teams)for my comic!help!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
με εκανες πολυ κοντουλη και τα εκανες τα μαλλια, λες και δεν εχουν στυλ!!
LOL ! Εγω ειμαι ο τυπας με το electivire ; Ωραιος ειμαι , αλλα που ειναι το μουσι μου ; Και plz βαλε μου πουκαμισο ( μαυρο ), τζιν ( μαυρο ) και κανε με πιο χοντρουλη.

Παντως βλεπω οτι ασχολεισαι πολυ με το θεμα και μου αρεσει! Συνεχισε πλζ!
Λολ καλή δουλειά!!!Να μαντέψω είμαι εγώ με το Ditto?Με έκανες πολύ όμορφο από ότι είμαιToungue
Τέσπα μπράβο σου!ζωγραφίζεις τέλεια.
αυτός στο Magnezone είμαι εγώ? το καϊμένο! πάντος φοβερή ζωγραφιά!
@rene: ελεγες οτι οταν κανεις τις ομαδες, τους χαρακτηρες κτλ, θα κανεις μ αυτους 1 κομικ. ποτε θα ναι ετοιμο?
Υπεροχο! παρα πολυ οραιο! μου αρεσει παρα πολυ!Wink
εκανα οτι μπορουσα και οτι γνωριζα!χερομε που αρεσει σε καποιους ακτι δεν το εκανα με πενακι για το λογο με τα λαθη.chaos και stefoserpent μην ανησυχητε θα το διορθοσω εξαλου ειναι απλος η αρχη και η προσπαθια ακομα για οσους δεν ξερουν τα chibi δεν εχουν λεπτομερια ουτε αισθηση υψους!ειναι χαρακτηρες σε μικρι χαριτομενη μορφη που συνηθος εινα ισε γλυκιτατες και αστειες ποζες.αυτα λοιπον το διορθωνω!
Εμεινα ...α...ακας!
Φοβερή δουλεια....!
Εχεις σκεφτεί κάποιο σενάριο για την προσπάθεια σου?

Επειδη έχεις καποιο ταλέντο και κανει μπαμ προσπάθησε να κάνεις χαρακτήρες που να μη σχετιζονται με ποκεμον ουτε με οτιδηποτε συγκεκριμενο, βαλε την φαντασια σου να λειτουργησει, μελλοντικα ισως σε βοηθήσει αρκετα.
Εμεινα ...α...ακας!
Φοβερή δουλεια....!
Εχεις σκεφτεί κάποιο σενάριο για την προσπάθεια σου?

Επειδη έχεις καποιο ταλέντο και κανει μπαμ προσπάθησε να κάνεις χαρακτήρες που να μη σχετιζονται με ποκεμον ουτε με οτιδηποτε συγκεκριμενο, βαλε την φαντασια σου να λειτουργησει, μελλοντικα ισως σε βοηθήσει αρκετα.
Πραγματικα ΠΑΡΑ πολυ καλη δουλεια,ολα σου τα σχεδια ειναι φοβερα! Smile
ευχαριστω πολυ βρε παιδια μου δινετε θαρος να συνεχισω Blush και απο τωρα θα εχω και συνεργασια με την celesi!!!
αυτο ειναι ενα αστιο μινι κομικ με τον mewth το meowth και το μικρουλικο azuril τον azurl!τα καημενα meowth ειναι παντα τοσο γκαντεμικα...[Image: 00041-1.jpg]
ωραιο κομικ!! μ αρεσε το σημειο με το rayquaza!!! ηταν πολυ λολ!! Big Grin
το διορθοσα λιγακι....[Image: 0001.jpg]
Χαχαχα ! Τωρα με πετυχες διανα! Εξαισιο!

Υπαρχει περιπτωση να το δουμε και χρωματισμενο ;
(01-07-2009 02:11 PM)Stefoserpent Wrote: [ -> ]Υπαρχει περιπτωση να το δουμε και χρωματισμενο ;

ναι υπαρχει!αμα συγουρευτω για καποιους χαρακτηρες γτ ο charizarg the dark o cristoz και o georgeslayer δεν μου εχουν πει αν τους αρεσει ο char τους
hmm, τώρα π κοίταξα λίγο καλύτερα είδα πως έχω μανίκια! και στην περιγρσφή είχα πεί οτι δεν φοράω αμάνικες μπλούζες... αν μπορείς άλλαξε το, ok?
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
Reference URL's