Legendary Pokémon

Full Version: Looking for new chars (teams)for my comic!help!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
(01-07-2009 09:08 PM)Johan Wrote: [ -> ]hmm, τώρα π κοίταξα λίγο καλύτερα είδα πως έχω μανίκια! και στην περιγρσφή είχα πεί οτι δεν φοράω αμάνικες μπλούζες... αν μπορείς άλλαξε το, ok?

δεν ειναι μανικια ειναι σχεδια Toungue
ειδα τις ζωγραφιες σου και εχω να πω οτι ειναι παρα πολυ καλες, και φυσικα ειχα την περιεργεια να δω πως θα ζωγραφιζες και μια δικη μου ομαδα, φυσικα δεν σου λεω να αρχισεις απο το μηδεν, so παρε μερικα προχειρα μου σχεδια

[Image: Pokemanteam1.jpg]
εδω εγω μαζι με το σταρτερ μου
λοιπον, ο ποκεμαν ειναι ενας 20χρνος (15 ειμαι, αλλα 15 και τετοιο μουσι δεν παιζει απλα) που ασχολειτε με τα ποκεμον απο τοτε που θυμαται τον εαυτο του, παιζει κιθαρα, ειναι 1.93 και πινει μπυρες
ο τσαριζαρντ ειναι μαζι με τον ποκεμαν απο τοτε που εγινε 5 χρονων, ηταν δωρο των γονιων του, εγιναν αμεσως φιλοι και μαζι κατεκτησαν το καντο

[Image: Pokemanteam2.jpg]
εδω το αεροντακτηλ, ο ποκεμαν τον βρηκε σε μια αρχαια σπηλια οταν ηταν περιπου 15, ηταν ενα πειραμα ενους που ειχε βρει το απολιθομα του και ηθελε να το φερει πισω στην ζωη, πριν 100 χρονια και γιαυτο εχει και το σημαδι στην κοιλια του. ολα αυτα τα χρονια μονο του κλεισμενο στην σπηλια εγινε αποτομος και αποκοσμος, οταν το βρηκε στην αρχη ο ποκεμαν αυτο του επιτεθηκε γρηγορα και βαναυσα αλλα μολις ειδα την καλη καρδια και το μπουκαλι με την μπυρα που ειχε στα χερια του ο ποκεμαν (γνωστος αλκοολικος ο αεροντακτιλ) τον αφησε να τον πιασει.
(οταν τον σχεδιασα μου θυμισε το τσαριζαρντ, ασχετο βεβαια)

αυτα, για το τζολτεον δεν ειμαι σιγουρος....
ετοιμο το κομικ με τον πρωτο χαρακτηρα τον stefoserpent(οι ιστοριες στην αρχη θα ειναι με μια ματια πισο στο παρελθον σε καθε χαρακτηρα για να γινει αυτο χρειαζετε να εχω επικινονια μεσο msn h skype με καθε ιδιοκτητη το καθε χαρακτηρα ετσι ωστε να μου πει τι θελει να κανει και γενικα πλιροφοριες ιδιες κ.α)οι χαρακτηρες θα παρουσιαζομτε με τη σειρα που γραφτηκα μετα σειρα εχει ο johan!ελπιζω να σας αρεσει μου πηρε πολυ ωρα να το κανω...[Image: 0006-1.jpg]
Μπορεί να σου πήρε πολλή ώρα αλλά το αποτέλεσμα είναι τέλειο.Έχεις πραγματικό ταλέντο και όχι μόνο στην ζωγραφική...η ιστορία σου εχει κάποιες πρωτότυπες ιδέες μέσα και αυτό μου άρεσε.
Όσο για την ζωγραφιά κανένα σχόλιο....είναι τέλεια.... πρέπει να σκεφτείς για το αν γίνεις ζωγράφος!έχεις πραγματικό ταλέντο.
@ρενε: ποτε θα με βαλεις στο κομικ σ?
Όταν έρθει η σειρά σου(Duh)
(02-07-2009 06:30 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]@ρενε: ποτε θα με βαλεις στο κομικ σ?

εισαι πεμτος στη σειρα αλλα μπορει να γινεις τεταρτος γτ δεν εχω επικοινονια με τον charizard the dark
XAXAXAXAXAXAXAXA! Φοβερο! Ειδικα το σημειωμα στο τελος ηταν σκετη τρελα! Μπαβο , εισαι απλα υπεροχη!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Εχω και πορτατιφ Τορτσικ! χαχα
Απαντω λιγο καθυστεριμενα....sorry αλλα θερινα μαθηματα ειναι αυτα!!!...Μου αρεσει παρα πολυ ο χαρακτηρας μου και γενικως ολη αυτη η καλη δουλεια που κανεις!!!Σου αξιζουν ΠΑΡΑ πολλα μπραβο!!!!

Ακομη

Torterra:Miracle Seed
Hoondoom:Expert Belt
Garchomp:Dragon Fang
Luxray:Magnet
Togekiss:Leftovers
Celebi:Pecha Berry

Ανυπομονω να δω το αποτελεσμα!!!
επιτελους το τελειωσα^^ελπιζω να σας αρεσουν τα χρωματα δεν εχω εξικιοθει πολυ με το photoshop....
[Image: crazyteanpaintad.jpg]
γιατι το yanmega ειναι τοσο τελειο και το θελω παρα πολυ?
(05-07-2009 02:19 PM)XaralaBoss Wrote: [ -> ]γιατι το yanmega ειναι τοσο τελειο και το θελω παρα πολυ?

πολλα θες φιλαρακο. αυτο το yanmega που εχω στην πλατινουμ, αλλα και στο κομικ της ρενε, εχει 31 IVs σε speed & sp atk και εχουν 252 EVs το καθενα. μ εδωσε παρα πολλες αξιολογες νικες και δεν θα το αποχωριστω. αφου ειναι το πιο αγαπημενο μ ποκεμον που υπαρχει. αρα, φοργκετ ιτ.

@ρενε: τα μαλλια μ τα εκανες καφε, ενω ειναι μαυρα. Blank
(05-07-2009 04:55 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]@ρενε: τα μαλλια μ τα εκανες καφε, ενω ειναι μαυρα. Blank

Γιατί, ποιες νομίζεις ότι είναι οι πιθανότητες τα μαλλιά του GS να είναι όντως μωβ; Ζωγραφιά σε στυλ manga είναι, ό,τι χρώματα θέλει είναι τα πάντα.
(05-07-2009 04:55 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]πολλα θες φιλαρακο. αυτο το yanmega που εχω στην πλατινουμ, αλλα και στο κομικ της ρενε, εχει 31 IVs σε speed & sp atk και εχουν 252 EVs το καθενα. μ εδωσε παρα πολλες αξιολογες νικες και δεν θα το αποχωριστω. αφου ειναι το πιο αγαπημενο μ ποκεμον που υπαρχει. αρα, φοργκετ ιτ.

εγω την εικονα εννοουσα, απο ιν-γκεημ δεν συγκρινεται με τιποτα η λιβελουλαρα.

@ρενε: τα μαλλια μ τα εκανες καφε, ενω ειναι μαυρα. Blank
[/quote]

τι να πει ο human torch που ειναι ολος σαν φωτια?XD
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
Reference URL's