Legendary Pokémon

Full Version: Looking for new chars (teams)for my comic!help!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
Whoah! Αυτο ειναι εξαισιο ! Πραγματικα εκπληκτικο ! Heart
ουαου!! ειναι τελειο!! ειναι οτι καλυτερο!! Big Grin
χερομαι!και εμενα μου αρεσε οταν το εφτιαχνα ^^ Big Grin οτι αλλο θες πες μου!
λοιπον μιας και το ειχα ετοιμο το σαρωσα και το ανεβασα ..ειναι ι δικια μου ομαδα και εγω(προσπαθησα να με κανω σαν to ανιμε αλλα το αν με πετυχα δυο ατομα μπορουν να μου πουν αν μιαζω ο stefoserpent και o chaos714)[Image: 0014.jpg]
σου μοιαζει πολυ, αλλα που κολλανε τα γατισια αφτακια?? Toungue
το ηξερα πως θα το πεις λοιπον εχω ποροση με τις γατες και μιας και εχω βαλει αξεσουαρ σε ολα μου τα ποκεμον γτ να μην βαλω και σε μενα? Big Grin
δεν κολαει αλλα θα μπορουσε να ειναι ενα περιεργο πνευμα κατι σαν ποκεμον μου αρεσει βγηκε γλυκουλικο XD[Image: 0015.jpg]
λοιπων, ιδου και τα σχεδια: ελπιζω να βγηκαν αρκετα ικανοποιητικα!

[Image: attachment.php?aid=478]
πολυ ημω την εκανες την ομαδα σ! Big Grin
ε, 500 χρωνων ειναι, δεν ειναι και στο ανθως της νιωτης τους! λολ Smile

αν και θα την χαρακτηριζα περισωτερο Gothic...
ετοιμος και ο Manuelf με την ομαδα του!ευχαριστω που ποσταρισεις τη ζωγραφια σου ειναι παρα πολυ ορεα και με βοηθησε να καταλαβω τι ακριβος μου ζητουσες.εχεις πολυ φαντασια!!!εδωσες πολυ μεγαλη ιδιετεροτητα και στην εμφανιση και στην ιστορια τους!λοιπον εδω ειναι πες μου αν σου αρεσει...τα ρουχαλακια του τα εμπνεφστηκα απο την trainer card σου![Image: 0016.jpg]
Τρομερο! Δεν εχω αλλα λογια! Μεγαλουργησες!

Btw, τα συμβολα στο αλακαζαμ τα εμπνευστηκα απο το επισοδιο με το γιγαντιο γκενγκαρ και αλακαζαμ!
α ναι το θυμαμε απο παλια ειχε και ενα μεγαλο jiglipaff απο οτι θυμαμε ειχαν περισσοτερα συμβολα σε ολο το σωμα φοβερα ηταν!χερομε που σου αρεσει να φανταστεις ηταν το πρωτο πραγμα που εκανα οταν ξυπνησα! Big Grin
λοιπον μιας και εχουν μαζεφτει πολλες ομαδες ας αρχισω!φυσικα χριαζομε βοιθεια γτ δεν ειμαι καλη στα σεναρια!τι θα μου προτηνατε για προτο επισοδιο????πειτε διαφορα καπιοα θα ενοθουν αλλα θα μπουν αργοτερα αναλογα με τη διαθεσι μου!επειδι θελω να κανω σωστη και καλοφτιαγμενη δουλεια θα το ανεβαζω οταν ειμαι σηγουρη οτι ειναι καλο!απλα μην μου κανετε τουσ χαρακτιρες ανωρημους οχι πολλες βλακιτσες,ενοω εξοιπνω περιεχομενο!μποριτε να προτινετε ιδιες και για αλλους εκτος δικουσα ς χαρακτιρες θα μπουν αν φισικα με αφισει ο ιδιοκτιτης του char!αυτα για να δω σεναριογραφους εδω!!!!! Big GrinBig GrinBig Grin*(δεν θα μου περνει πολυ να το ανεβασω dont worry) Smile
λυπων: μια καλη ιδεα θα ηταν να εδειχνες μια μικρη σχηνη απο την καθημερινη ζωη ολων των εκπαιδευτων, και μετα, με καποιων τροπο, να υπαρχει κατι που να τους συνδεει ολους! ετσι, να αρχησει η ιστορια με μια μικρη περιπετειουλα του καθ'ενα, μεχρη να συναντιθουν ολοι για εναν κοινο στοχo. ορεο θα ηταν επισης να συναντηθουν σε μικρες ομαδες, οι οποιες πιο υστερα θα μεγαλωνουν με καινουρια μελοι! επιπλεων, θα ηταν καλο να προσθετες ενα διαφορετηκο κηνητρο στον καθε ενα για την επιτευγξη του στοχου. τελος, καλη ιδεα φαινετε και η προσθηκη ενος tricky plot με πχ μια ομαδα προδοτων (οι οποιοι θα ηταν ορεο να ηταν σε σημειο κλειδι, οποτε να προκαλεσουν σημαντικη απολεια)! τελος να κανεις και μια μιξη πραγματικων και φανταστηκων χαρακτηρων στο πλοτ!
λοιπον εκανα οτι μπορουσα γτ καποιοι δεν περιεγραπσαν τον εαυτο τους χαχαχα εχουν πλακα παντος σαν chars chibi!!! Big GrinBig GrinBig Grin[Image: 0019.jpg]
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
Reference URL's