Legendary Pokémon

Full Version: Το τέλος του κόσμου: Πότε και πως πιστεύτε ότι θα γίνει;
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
(03-07-2009 12:10 AM)Adk Wrote: [ -> ]Λογικο αφου και η 4η διασταση υπαρχει στο χωρο,ο χρονος.

Δεν νομίζω ότι είναι αποδεκτό από όλους ότι η τέταρτη διάσταση είναι ο χρόνος. Παραθέτω κι άλλο άρθρο από Wikipedia:
http://en.wikipedia.org/wiki/Fourth_dimension
Και συγκεκριμένα αυτό το κομμάτι:

Wikipedia Wrote:In 1908, Hermann Minkowski presented a paper introducing the idea of time being the fourth dimension of spacetime, the basis for Einstein's theories of Special and General Relativity. This association of the fourth dimension with time rather than space has become the popular understanding of the term, even though it is applicable only to Einstein's theories of relativity. Nevertheless, mathematicians today continue to study the rich geometry of four-dimensional space regarding the fourth dimension as a spatial, and not temporal, dimension.

Απλώς έχουμε τον Minkowski να προτείνει (ή να υποθέτει) ότι ο χρόνος είναι η τέταρτη διάσταση. Παρόλα αυτά, δεν το αποδέχονται όλοι, γι' αυτό κι ακόμα μελετάται και το γεγονός η τέταρτη διάσταση να είναι χωρική και όχι χρονική. Minkowski space vs Euclidean space. x-1 διαστάσεις χώρου και χρόνος ή x διαστάσεις χώρου.

Αλλά και πάλι. Το τέλος του κόσμου σε καμία περίπτωση δεν θα το προκαλέσει ούτε ο Minkowski ούτε ο Ευκλείδης. Anyway.

EDIT:

(03-07-2009 01:12 AM)XaralaBoss Wrote: [ -> ]Το κιτρινο ειναι απλα δυο τρισδιαστατα σχηματα το ενα διπλα στο αλλο. Δεν ειναι καινουργια διασταση. Και ο hypercube ειναι ενας κυβος μεσα στον αλλον, καμια διαφορετικη διασταση. Μηπως δε τα βλεπω σωστα?

Είναι απλώς σχηματική αναπαράσταση της τέταρτης διάστασης σε επιφάνεια ούτε καν τριών, αλλά δύο διαστάσεων (χαρτί, οθόνη, whatever). Σκέψου τι θα χρειαζόταν να κάνεις για να ενώσεις 2 κύβους. Δεν μπορείς να το κάνεις στις τρεις διαστάσεις. Αναγκαστηκά ανεβαίνεις μια διάσταση. Check this. Όπως είπα:

(14-06-2009 03:42 PM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]You basically double any elements you had in the previous shape, plus, "extend" them. By extending them, I mean that every vertex becomes an edge, every edge becomes a face, every face becomes a cell, etc.

Σκέψου τώρα τις 6 έδρες του κύβου να γίνονται 6 στερεά λόγω του "extension" (δεν μπορώ να σκεφτώ αντίστοιχη ελληνική λέξη τώρα, η "επιμήκυνση" δεν κάνει) που γίνεται. Απλά δεν μπορείς να έχεις έτσι διατεταγμένα τα 6 στερεά σε τρεις διαστάσεις.
Hypersphere

The set of points in Euclidean 4-space having the same distance R from a fixed point P0 forms a hypersurface known as a 3-sphere. The hyper-volume of the enclosed space is:

This is part of the Robertson-Walker metric in General relativity where R is substituted by function R(t) with t meaning the cosmological age of the universe. Growing or shrinking R with time means expanding or collapsing universe, depending on the mass density inside.[8]

:O καινούρια ταινία θάνο ;
Εγω αυτα τα του τελους του κοσμου και της δευτερας παρουσιας δεν τα πολυπιστευω γιατι απειρες φορες εχουν πει βλακειες κλπ.
Αν και αυτην την φορα που ειπαν για το 2012 με τραβηξε λιγο.γιατι?Ειναι μια αρχαια φυλη,οι maya οι οποιοι εχουν προβλεψει παρα πολλα σε ενα βιβλιο τους και ολα βγηκαν αληθινα.Το βιβλιο τους τελειωνει εδω στο 2012 οτι και καλα ερχεται η δευτερα παρουσια και το τελος του κοσμου.Δεν ξερω αν το πολυπιστευω ξαναλεω απλα αυτην την φορα μου εκανε λιγο παραπανω κλικ απτις αλλες..
^

ωραια θεωρια ντραγκαρ, αν και δεν ειναι σιγουρη, γιατι οπως και η θεωρια του δαρβινου, ετσι κι αυτη εδω δεν ειναι σιγουρη. λογικα, θα πρεπει να περιμενουμε να μας ερθει το μακρινο μελλον, για να δουμε τι θα "δειξει" τοτε....
(04-07-2009 08:11 AM)Dragar Wrote: [ -> ]Εγω αυτα τα του τελους του κοσμου και της δευτερας παρουσιας δεν τα πολυπιστευω γιατι απειρες φορες εχουν πει βλακειες κλπ.
Αν και αυτην την φορα που ειπαν για το 2012 με τραβηξε λιγο.γιατι?Ειναι μια αρχαια φυλη,οι naya οι οποιοι εχουν προβλεψει παρα πολλα σε ενα βιβλιο τους και ολα βγηκαν αληθινα.Το βιβλιο τους τελειωνει εδω στο 2012 οτι και καλα ερχεται η δευτερα παρουσια και το τελος του κοσμου.Δεν ξερω αν το πολυπιστευω ξαναλεω απλα αυτην την φορα μου εκανε λιγο παραπανω κλικ απτις αλλες..

2012=Ηλιακη καταιγίδα
Κοινώς όλα τα ληλεκτρονικά καπούτ
Πείτε ό,τι θέλετε τώρα

(04-07-2009 09:49 AM)Chaos714 Wrote: [ -> ]^

ωραια θεωρια ντραγκαρ, αν και δεν ειναι σιγουρη, γιατι οπως και η θεωρια του δαρβινου, ετσι κι αυτη εδω δεν ειναι σιγουρη. λογικα, θα πρεπει να περιμενουμε να μας ερθει το μακρινο μελλον, για να δουμε τι θα "δειξει" τοτε....

Εμ βέβαια.Θα πεθάνουμε κι αν είναι θα το μάθουμε,ειδάλλως κλάην.
Εγώ δεν το πιστεύω αυτό.Και για το 2000 έλεγαν αλλά δυστηχως ο παλιόκοσμος δεν καταστράφηκε........Και δεν το πιστεύω γιατί;διότι εκτός από το 2000 το είχαν πεί και άλλες άπειρες φορές....
2012=Ηλιακη καταιγίδα

Say what??
(10-07-2009 07:58 PM)Con Wrote: [ -> ]2012=Ηλιακη καταιγίδα

Say what??

Ναί λένε πως θα γίνουν κάποιες εκρήξεις στον ήλιο και μάλλον είναι δυνατόν να φτάσουν ως την γή και αν φτάσουν και αυτές οι εκρήξεις ΑΝ και μόνο ΑΝ φτάσουν στην γή το λιγότερο που θα κάνουν είναι να καταστρέψουν την επηφάνεια της.Αλλά όπως έλεγα μπορεί και να κάνουν λάθος διότι το έχουν πεί και στο παρελθόν και νομίζω πως εντάξει περίμενα την καταστροφή του κόσμου σύντομα άλλα όχι και τόσο.
Τέσπα ο χρόνος θα δείξει αν και δεν το πολυπιστεύω ότι θα γίνει αυτό το γεγονός..
To 2012 είναι το τελευταίο έτος στο ημερολόγιο των μάγια , επειδή δεν μπορούσαν να προχωρήσουν άλλο. Αν έρθει το τέλος μας....κρίμα. αλλά μην τα πιστεύετε αυτά ρεεε.

Το τέλος είναι το 2100 ή το 2222. άλλα τότε θα πάμε για άλλους πλανήτες.
(11-07-2009 10:49 AM)Charizard the Dark Wrote: [ -> ]To 2012 είναι το τελευταίο έτος στο ημερολόγιο των μάγια , επειδή δεν μπορούσαν να προχωρήσουν άλλο. Αν έρθει το τέλος μας....κρίμα. αλλά μην τα πιστεύετε αυτά ρεεε.

Το τέλος είναι το 2100 ή το 2222. άλλα τότε θα πάμε για άλλους πλανήτες.

Βασικά όλες αυτές είναι θεωρίες και ειλικρινά δεν πιστεύω ότι θα πάμε σε άλλους πλανήτες τόσο σύντομα.Είναι αδύνατον.Ποιός άλλος πλανήτης που ξέρουμε έχει οξυγόνο;
Εγώ είχα ακούσει μόνο ότι ο Άρης έχει άλλα περιορίσμενο όπου δεν είναι αρκετό για την ανθρωπότητα...και εξάλλου αν αυτοί η φυλή των Μάγια είχαν δίκιο όλα αυτά δεν θα έχουν καμία σημασία γιατί αν γίνουν οι εκρήξεις ή ότι άλλο γίνει στον ήλιο θα πεθάνουμε όλοι!μαζί και οι άλλοι πλανήτες επίσης.Αλλά εγώ θέλω να πιστεύω πως οι Μάγια ήταν μούφες γιατί το 2012 δεν θέλω να πεθάνω 17 χρονών...Αλλά πιστεύω πως δεν είναι αλήθεια αυτό αλλά αυτό θα το δούμε το 2012.
Οπως λεει το ημερολογιο των Μαγια το 2012.....αλλα ειναι απλα μια φημη!
Ναι το ειπα αυτο νομιζω ^ ^
Μια αλλη θεωρια που για μενα εχει πιο πολυ βαση ειναι οτι το τελος του κοσμου και η και καλα δευρερα παρουσια ή σε αλλες θρησκειες,^η μαχη του καλου και του κακου^ θα ερθει μολις σπασουν οι 7 σφραγιδες.Νομιζω τωρα ειμαστε η στην 5η η στην 6η ( το λιωσιμο των παγων).Δεν ξερω πολλα λεγονται .Αμα ειναι ομως να κοιταμε το ποτε θα πεθανουμε κ το ποτε θα τελειωσει ο κοσμος μαμησε τα Toungue
Gi afto gia kalo kai gia kako to 2012 otan fevgete apo to spiti,ypologistes kai Playstation na ta vgazete apo tis prizes.

Egw lew h oti oi Amerikanoi 8a ri3oun atomikh vomva kai kapout ola h oti se POOLA xronia pou 8a svhsei o hlios mas opws olloi.
Το 2006 λένε οτί άνοιξε μια τρύπα στη Γη και από μέσα βγήκε ο Διάολος ή Αντίχρηστος whatever
Garbish.....αηδίες είναι όλα.Ότι και αν λένε δεν είναι αλήθεια ρε, μην τα μασάτε.Ένα από τα πολλά παραδείγματα είναι αυτό που ανέφερε ο Con αλλά βασικά και πριν το 2006 ποιό κοροίδο θα το πίστευε;Τι έγινε την έδειξαν αυτήν την τρύπα;(lol).
Guess not γιατί δεν άνοιξε τίποτα.
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's