Eisai sovaros?Egw etuxe pou pernaga me to ama3i me thn oikogenoia mou kai 3afnika peftoume se mia trupa miso metro.E katalavaineis twra poia htan h antidrash.Bip! tò diaolo!
H trupa uparxei.Mhn akouw trela.Afou pesame 4 atoma mesa.O dhmos ftaiei pantws giati den kanei kanena ergo kai mas phre kai mas shkwse[3erete poios(anaferw parapanw)]
ΕΤΣΙ ΛΕΓΑΝΕ, ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ!!!
Απ' ό,τι νομίζω ο γαλαξίας Ανδρομέδα πλησιαζει τον δικό μας.Θα περάσεουν πολύ κοντά ο ένας από τον άλλον.Τότε ο ήλιος μας θα μετακινηθεί και,ως γνωστόν,ζωή στη γη δεν υπάρχει χωρίς ήλιο.Βέβαια,έχουμα ακόμη εκατομμύρια χρόνια μπροστά μας.
Αυτά έχω ακούσει κάπου.Σε ένα ντοκιμαντέρ νομίζω.
Επίσης,αν ρίξει ο ήλιος μια Supernova...Καλά,δε θα τη ρίξει και στα καλά των καθουμένων.
Υ.Γ.:Μπορεί να λέω βλακείες
pistevo 8a gini otan ta panta sto simpan apomakrin8oun metaksi tous kai tote 8a ginoun ola erima kai kria.........
defteri ekdoxi na megalosi toso poli to simpan pou 8a aniksi sxismi sta tixomata tou kai 8a diali8oun ola metaksi tous.......
ola afta ta exo di se dokimanter sto descovery !!!!!!!!!!!
ένα θα πω θυμηθείτε τα λόγια του aragorn μπροστά απο την black gate πριν την τελευταία μάχη.
η ελπίδα πεθαίνει τελευταία
λοιπον , η ποτε η με την δευτερα παρουσια. (οπως την περιγραφουν οι χριστιανοι ορθοδοξοι) Και εγω πιστευω πως αν ειναι να γινει θα γινει: ποτε αρχησε να υπαρχει ο ανθροπος? Τοτε θα ειναι και οι χρονολογια αλλα μετα χριστου αντι για προ χριστου. Επεισεις πιστευω πως αν ειναι να γινει θα γινει μονο για εμας , οπως εγινε για τους δυνοσαυρους. Ισως μετα να συνεχιστει η ζωη.
Το τέλος του κόσμου....τόσο καννίβαλοι που είμαστε εμείς οι άνθρωποι δεν αποκλείεται να αρχίσει ένας ωραίος πυρηνικός πόλεμος και να τα τινάξουμε στην κυριολεξία όλοι χωρίς να καταλάβουμε τι ήταν εκείνη η λάμψη. Από την άλλη, αν ο ανθρώπινος πληθυσμός συνεχίσει να αυξάνεται με τον ρυθμό του 20ου αιώνα σε λίγες εκατοντάδες χρόνια η βιομάζα που θα απαιτούμε για το σώμα και την τροφή μας θα είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που μπορεί να παρέχει η Γη. Αν το ξεπεράσουμε κι αυτό το θέμα, τα καύσιμα του ήλιου κάποτε θα τελειώσουν και εκείνος θα αρχίσει μια άλλη διαδικασία στο εσωτερικό του που θα τον κάνει τεράστιο και θα καταπιεί στην κυριολεξία τους κοντινούς σε αυτόν πλανήτες, μαζί και τον δικό μας. Ακόμα και αν πάμε σε άλλα ηλιακά συστήματα, ισχύει σε ολόκληρο το σύμπαν μας ένας φυσικός νόμος που μας καταδικάζει, αυτός της εντροπίας. Με απλά λόγια, λέει πώς η ενέργεια στο σύμπαν ποτέ δεν χάνεται αλλά η ποιότητα της συνεχώς μειώνεται. Οπότε κάποτε όλο το σύμπαν θα γεμίσει ενέργεια χαμηλής ποιότητας, που θα γίνεται συνεχώς πιο δύσκολο να την εκμεταλευτούμε. Θα μείνει η πλάση από καύσιμα με άλλα λόγια.
Αλλά όλα αυτά είναι πολύ μακροπρόθεσμα. Αν είμαστε τυχεροί μπορεί να σκάσει κάνα σουπερνόβα κοντά μας και να γίνουμε τηγανητοί από την ακτινοβολία ή να αρχίσει να πλησιάζει καμιά μαύρη τρύπα κοντά στον γαλαξία μας και να τον ρουφήξει ολόκληρο. Ή να συναντηθεί η τροχιά της Γηςμε αυτήν κανενός μετεωρίτη κοντά στο μέγεθος Πάγκαλου (μεγαλύτερο είναι φυσικά αδύνατο) και να γίνει ο μισός πλανήτης χαλίκια. Ή....
Όπως καταλάβατε υπάρχουν πολλά σενάρια καταστροφής και δεν χρειάζεται να τα βάλω τώρα όλα. Τα περισσότερα βασίζονται στην τύχη αν και άλλα έχουν σχέση με την ανθρώπινη φύση. Πάντως καταλαβαίνουμε ότι γενικώς είναι φυσική τάση όλων των πραγμάτων να υποβαθμίζονται ώσπου να καταστραφούν σταδιακά οπότε ο κόσμος μας δεν αποτελεί εξαίρεση. Ούτε ο γαλαξίας, ούτε το σύμπαν. Τώρα για πιο πέρα δεν ξέρω.
(03-01-2012 06:10 PM)Kingnothing412 Wrote: [ -> ]λοιπον , η ποτε η με την δευτερα παρουσια. (οπως την περιγραφουν οι χριστιανοι ορθοδοξοι) Και εγω πιστευω πως αν ειναι να γινει θα γινει: ποτε αρχησε να υπαρχει ο ανθροπος? Τοτε θα ειναι και οι χρονολογια αλλα μετα χριστου αντι για προ χριστου. Επεισεις πιστευω πως αν ειναι να γινει θα γινει μονο για εμας , οπως εγινε για τους δυνοσαυρους. Ισως μετα να συνεχιστει η ζωη.
μόνο που αν γίνει τα επόμενα όντα (που 8α είναι πιο έξυπνα από εμάς λογικά) θα βρουν έναν κατεστραμενο πλανήτη xD