Και ερωτώ λοιπόν:Αν δεν ήσασταν άνθρωποι τι θα θέλατε να είσασταν;Εγώ προσωπικά θα ήθελα να ήμουν κάτι που πετάει στους ουρανούς ή κάνας σκύλαρος;P:<
Όχι ότι δεν μου αρέσει ότι είμαι άνθρωπος απλός κουβέντα να γίνεται.
εγώ απο πραγματικά όντα, θα ήθελα ν ήμουν ή φίδη ή καρχαρίας, τα λατρεύω αυτά τ ζώα και απο εξω πραγματικά φυσικά δράκος!
εγω αν γινομουν ζωο, θα προτιμουσα να ημουν λιονταρι, αετος ή καρχαριας, γιατι ειναι τα 3 πιο αγαπημενα μ ζωα (μη κατοικηδια). απο εξωπραγματικα, δρακος.....
εγω απο πραγματηκα η λεοπαρδαλη του χιονιου γτ λατρεβω το κρυο το κρεας και τις γατες φισικα η και λυνχας.επιδι ομος θα ηθελα να πεταω θα μoυ αρεσε να ειμουν γερακι.απο εξοπραγματηκα εχω μπολικα αλλα καποια ειναι δικα μου πλασματα της φαντασιας πες δρακος μονοκερος και πολυμορφος(δικο μου ον ειναι γυναικες με φτερα αγγελου κινοδοντες πολυυυ μακρια μαλλια ξωτικισια αυτια και σωμα νυμφης,ειναι οντα που επιβιονουν απο σωμα σε σωμα σαν μετενσαρκοση μονο που δεν ξεχνουν τιποτα και ειναι αθανατες)
Ζώα είστε από τώρα αφού
Τώρα από υπερφυσικό ον τις τελευταιές δυο μέρες έχει αρχίσει να μου αρέσει η ιδέα του Soul Reaver(δλδ ο Raziel από το Legacy of Cain).Και οι λυκάνθρωποι καλοί είναι.Τώρα από ζώα δεν με τρελαίνει κάποιο άλλο.
(01-07-2009 09:41 PM)Espeon Rene Wrote: [ -> ]λυνχας
στα ελληνικα ο lynx ειναι λυγκας.
On Topic: Ο rambo
(01-07-2009 10:27 PM)GeorgeSlayer Wrote: [ -> ]Ζώα είστε από τώρα αφού
ωραίος G.S. σε αυτό έχεις δίκιο, οπότε πιστεύω το thread πρέπει να ξαναονομαστεί σε "Τι Άλλο ζώο θα θέλατε να είστε? Και αν εξωπραγματικό, ποιό?"
εχει δικιο ο g.s. αφου πριν στα προιστορικα χρονια, οι ανθρωποι ηταν πιθηκοι/μαιμουδες. αρα, προερχομαστε απ αυτα τα ζωα, που σημαινει οτι ειμαστε πραγματι ζωα.
(02-07-2009 09:54 AM)Chaos714 Wrote: [ -> ]εχει δικιο ο g.s. αφου πριν στα προιστορικα χρονια, οι ανθρωποι ηταν πιθηκοι/μαιμουδες. αρα, προερχομαστε απ αυτα τα ζωα, που σημαινει οτι ειμαστε πραγματι ζωα.
Αυτό είναι μια θεωρία που δεν έχει επιβεβαιωθεί
(02-07-2009 10:09 AM)Billaros Wrote: [ -> ] (02-07-2009 09:54 AM)Chaos714 Wrote: [ -> ]εχει δικιο ο g.s. αφου πριν στα προιστορικα χρονια, οι ανθρωποι ηταν πιθηκοι/μαιμουδες. αρα, προερχομαστε απ αυτα τα ζωα, που σημαινει οτι ειμαστε πραγματι ζωα.
Αυτό είναι μια θεωρία που δεν έχει επιβεβαιωθεί
Ακριβώς. Εγώ προσωπικά πάντως δε θα ήθελα να λέγομαι ζώο, πόσο μάλλον να ήμουν κάποιο. Αν και λατρεύω τα ζώα μια χαρά είμαι σαν άνθρωπος.
Από εξωπραγματικά πάλι κάτι σαν half-daemon όπως ο Dante από το Devil May Cry δε θα με χάλαγε
Υπάρχει η θεωρία του δαρβίνου που λέει αυτό που είπε και χάος,αλλά όπως είπα είναι ΘΕΩΡΙΑ,κι ας είναι λανθασμένα δεδομένη.Διότι ο άνθρωπος αυτός δεν ήξερε,άλλωστε πως να ξέρει,τί συνέβηκε εκατομμύρια χρόνια στο παρελθόν;!;!;
Υπάρχουν πάμπολες θεωρίες όλες με τα θετικά τους και τα αρνητικά τους
Ειναι καλο που αμφισβητουμε τις αυθεντιες κι εχουμε κριτικη σκεψη (τι σου κανει η εκθεση και καλα
) αλλα οσων αφορα τη θεωρια του Δαρβινου,για να θεωρειται ακομα και μεχρι σημερα συζητησιμη δεν πιστευω οτι βγηκε στην τυχη η οτι ο Δαρβινος δεν ηξερε τι του γινοταν οταν την εγραφε...πιθανοτατα να θελει λιγο ψαξιμο το θεμα για να μπορουμε να μιλησουμε.Το πως να ξερει τι συνεβη πριν απο εκατομμυρια χρονια...μαλλον υποθεσεις εκανε πανω σε στοιχεια και καποιες με τη λογικη θα ισχυουν...(ελπιζω να μην ειναι λανθασμενα δεδομενη,απλα να υπαρχει και να μπορει ο καθενας να σκεφτει και με βαση αυτη.)
Παντως ειμαστε θηλαστικα,αναπαραγωμαστε,σκεφτομαστε,εχουμε ενστικτο...ζωα δηλαδη ειμαστε...απλα εξελιγμενα ειδη.Εχουμε τη δυνατοτητα να σκεφτουμε και να λειτουργησουμε και με βαση αλλους παραγοντες εκτος του ενστικτου της επιβιωσης. Θαλεγα λογω...ψυχης η κατι τετοιο.Συναισθηματων γενικοτερα.
Το ότι είμαστε ζώα το είπα επειδή είμαστε καταταγμένοι στα ζώα και όχι λόγω της θεωρίας της εξέλιξης.Γιατί δεν τον ήξερα και από χτες τον Δαρβίνο να είμαι σίγουρος ότι έχει δίκιο
.
EDIT:G.S. ,κεφαλαία,όποτε θυμάστε βάζετε caps lock...
(02-07-2009 05:06 PM)GeorgeSlayer Wrote: [ -> ]Γιατί δεν τον ήξερα και από χτες τον Δαρβίνο να είμαι σίγουρος ότι έχει δίκιο .
Καλα σιγουρα,απλα δεν βρισκω λογο να μην τον πιστεψω η να τον κρινω