Kai an htan Agiou Vernardou pws 8a thn evgazes?Falaina?
Tespa...egw exw ena tsourmo yates.Palia eixa kamia 20aria.Ta koritsia trelainontan kai tis eferna spiti mou(mia mia enoeitai) kai tis xaidevan.E, kai kapws etsi arxize h fash.Egw apo 3 xronwn ekana parea me gates kai etsi 3erw ta panta gi`aftes.Exw kai ena shmadi apo ta nyxia tou Abra sto dexi mou xeri edw kai 10 xronia twra.Oi gates mou trwne faï apo to meshmeri kai to vradu.An ka8omouna na ta taïzw konservoules twra 8a eixa poulh8ei stis konserves.
λοιπον, μαρεσουν οι σκυλοι γιατι ειναι γαματοι και επισης μαρεσουν τα ερπετα για καποιον λογο που δεν μπορω να εξηγησω. Δεν μαρεσουν οι γατες γτ ειναι ηλιθια ζωα, πραγματικα, οταν ειμουν 7-8 χρονων ταιζα μια γατα που ειχα βρει και οταν πηγαινα να την πιασω την κοπαναγε, και ετσι εγω σταματησα να την ταιζω (βεβαια μετα γυρισε, αλλα ηταν αργα), και φυσικα δεν εχω καποιο ζωο γιατι βαριεμαι να το πηγαινω βολτα και να τον ταιζω, αν και παλια ειχα ενα λυκοσκυλο με το καταπληκτικο ονομα Ρουντο, αλλα φυσικα το δωσαμε γιατι... δεν εχω ιδεα, απλως το δωσαμε.
(07-07-2009 01:34 AM)pokeman Wrote: [ -> ]λοιπον, μαρεσουν οι σκυλοι γιατι ειναι γαματοι
same.
θα ηταν ωραια να ειχαμε εναν σκυλο αλλα οπως και εσυ ποκεανθρωπε θα βαριομουν να το πηγαινω βολτα, να το ταιζω, και να το φροντιζω γενικως τελος παντων. και οι υπολοιποι στην οικογενεια δεν εχουν πολυ ελευθερο χρονο, κριμα. ειναι οπως ενα μωρο παιδι ας πουμε που χρειαζεται φροντιδα, η παρομοιωση δεν ειναι καθολου πρωτοτυπη αλλα ετσι ειναι. επισης, αναρωτιεμαι πως και δεν ανεφερες οτι σου αρεσουν οι χελωνες.
Νταμπλ γιου τι εφφ ΝΜ2,το τρομερο κτηνος ειναι ιδιο με το προηγουμενο κτηνος μας.
Εμενα μου αρεσουν ολα τα ζωα,εκτος απο τους σαλιγκαρους,και τους γυμνοσαλιαγκες,και τις κοτες,οι κοτες μου τη σπαν αφανταστα xD;
Λοιπον.
Οταν γεννη8ηκα εγω,υπηρχαν στο σπιτι 4 σκυλια.(Βσκ 14,αλλα τα 10 ηταν κουταβια,γιατι ειχε γεννησει η θηλυκια)Τα κουταβια τα δωσαμε,κλασσικα,ηταν λιιιιγο πολλα.Μετα,το 2004,βρηκαμε τον Φοιβο,ενα αδεσποτο.Κι αφου ειχαμε κατι φασαριες με την αστυνομια,(ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΝΗΣΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ σε ενα χαζο κοριτσακι,για ονομα πια) τον πατησε αυτοκινητο.
Το 2005,βρηκαμε 3 μωρα γατια,απο τα οποια τα 2 αρσενικα εχουν εξαφανιστει εδω και 3 χρονια.Η θηλυκια ζει κα βασιλευει.Δεν εχω πικς,αλλα ειναι μαυρη με σμαραγδια ματια,και καφε πιτσιλιες,και δεν της αρεσει η γατοτροφη,τρωει μονο γαυρο και rio mare,και τζιτζικια.
Μετα αρχισαν να πεθαινουν ενα ενα τα υπολοιπα σκυλια,ολα απο καρκινο.(Η δυο θυληκες στη μητρα,η αλλη στον θυροειδη και το αρσενικο απο επιληψια+ογκο στον εγκεφαλο)
Επισης απο τα χερια μας/μου εχουν περασει 5 καναρινια,2 παπαγαλακια,3 χρυσοψαρα,1 ιγκουανα (Ο ΤΡΑΝΟΣ ΤΑΣΟΣ)μια καρδερινα και 1 σπουργιτι.Ολα ψοφησαν,ευτυχως απο τα χρονια,εκτος απο το σπουργιτι,αυτο το αφησαμε ελευθερο.Και την καρδερινα την εφαγε γερακι.
ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ.
ΕΝΑΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΣΚΥΛΟ,τον ladiesman,τον σκυλο που τρωει φρυγανιες και ψωμι με βουτυρο και μαρμελαδα,τον σκυλο που την πεφτει σε καρεκλες,ποδια ανθρωπων,σκυλια,γατια,και ψαρια,ΤΟΝ ΝΤΑΝΗ.
Ειναι κολει και θα σας την πεσει στο επομενο λεπτο.
ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΛΟΝΗ,την ακομα πιο καταπληκτικη γατα του 2005,που τον χειμωνα της αρεσει να καθεται στο καλοριφερ.
αυτα.
(07-07-2009 09:16 AM)Mirka Wrote: [ -> ]Εμενα μου αρεσουν ολα τα ζωα,εκτος απο τους σαλιγκαρους,και τους γυμνοσαλιαγκες,και τις κοτες,οι κοτες μου τη σπαν αφανταστα xD;
Λοιπον.
Gtfo of my house.-
Ok, εδώ ήμαστε γενικά ηλιθίως φιλόζωοι, οπότε κατά καιρούς καταφέρνουμε να "υιοθετήσουμε" και κάποιο ζώο :Ρ Το μέλλον του είναι πάντα αβέβαιο στη συνέχεια. :Ρ
Τώρα έχουμε δυο σκυλιά, επειδή όπως είπε ο Ποκεμαν, είναι γαμάτα, τον σερΡινγκο και τη Shira(Shiranui), γενικά στα ονόματα έχουμε εμπνεύσεις. Έχουμε 5 καναρίνια, τα 4/5 αρσενικά, γιατί κατα διαολικό τρόπο και τα 3 μωρά βγήκαν τραγουδιστές, ονόματα δεν έχουν, τους δίνουμε ένα και μετά όλοι το ξεχνάμε, γι αυτό τα προσφωνούμε όλα μαζί "Γεια σου πουλάκι, τσίου". Νο κομμεντς πλοξ κθξμπαη.
Έχουμε και 5 κότες, γιατί ήμαστε χωριό ρε. Είχες και στο χωριό σου εσύ
εναν Λάσσυ Δήμητρα!? Α, επίσης είμαι περίεργη, γι αυτό μεγαλώνω χρυσόμυγες του δυόσμου και πασχαλίτσες από προνύμφες σε βάζα. Εντομα = δε μπεστ πετ.-
Τεσπα, αυτά όσον αφορά τα υπάρχοντα κατοικίδια, γιατί έχει περάσει πλήθος άλλων που έχει χαριστεί/'αποθάνει'/χαθεί/σκοτωθεί(από μένα, γκουχχρυσόψαραγκουχ)/φαγωθεί(για τα κουνέλια λέω περίεργοι). Πάντως ποτέ μα ποτέ, δε θα αφήσουμε ένα δικό μας στο δρόμο, ή αβοήθητο γενικά. Άμα δε μπορείς να το κρατήσεις ή έστω να το δώσεις κάπου μην το πάρεις το σκυλί ρε φίλε φφς.
Τώρα από άγρια ζώα, γατόπαρδος (δε λέγεται τσίτα γαμώτο, μου τη σπάει το 'τσίτα'), λύκος, όρκες και κάτι άλλα που δε θυμάμαι τώρα γιατί είναι πρωι και νυστάζω.
Ti entoma?????Syxainomai ta entoma.Merika ta fovamai kiolas.Oso gia tous skulous,nai einai polu gamatoi.Ki egw eixa skulo.Alla ti ginetai otan psofane?Stenoxwries,klamata ktl.Gi afto ki egw den 8elw megala zwa.Kai nai,kotes eixa ki egw(kamia 30ria),alla prin kati xronia mou tis efagan oi lukoi.Ki ekei stenoxwria.Enw me tis gates einai alliws.Tis afhnw elef8eres ston khpo,knhgane kai kana pontikaki,kai mou to fernoun dorw prwi prwi e3w apo thn porta,sto xalaki.E loipon den einai teloies;;;;;;;
(07-07-2009 12:22 PM)skorp Wrote: [ -> ]Ti entoma?????Syxainomai ta entoma.Merika ta fovamai kiolas.Oso gia tous skulous,nai einai polu gamatoi.Ki egw eixa skulo.Alla ti ginetai otan psofane?Stenoxwries,klamata ktl.Gi afto ki egw den 8elw megala zwa.Kai nai,kotes eixa ki egw(kamia 30ria),alla prin kati xronia mou tis efagan oi lukoi.Ki ekei stenoxwria.Enw me tis gates einai alliws.Tis afhnw elef8eres ston khpo,knhgane kai kana pontikaki,kai mou to fernoun dorw prwi prwi e3w apo thn porta,sto xalaki.E loipon den einai teloies;;;;;;;
Eλεος πια με τα σκυλια ολοι λες και σας εκαναν κατι οι γατουλες.μια χαρα ειναι,να σου καθαριζουν τον κηπο απο ποντικια και εντομα μπλιαχ.μισω τα σκυλια για τους εξης 3 λογους 1:πρεπει να τον βγαζεις βολτα να χεζει καθε μερα 2:οταν ημουν μικρη ειδα ενα σκυλο να πνιγει μια γατα 3:οταν πιγα να διοξω κατι μυγες απο το αυτι του σκυλους της θειας μου εκεινο με δαγκωσε.αμα δω κανενα γλυκουλικο σκυλακι οκ να το χαιδεψω αμα ομως με ρωτησεις για σκυλους γενικα θα πω τα μισω οχι τα συχενομαι απλα τα αντιπαθω.αυτα ξερω οτι κανενας δεν συμφωνει με τη γνωμη μου αλλα ετσι το σκεφτομαι και το ξεκαθαριζω.
(07-07-2009 12:22 PM)skorp Wrote: [ -> ]Enw me tis gates einai alliws.Tis afhnw elef8eres kai mou to fernoun dorw prwi prwi e3w apo thn porta,sto xalaki.
http://i26.tinypic.com/vrsbw5.jpg
nuff said ;p
A και μ'αρέσουν τα γατιά, απλά ίσως όχι όσο τα σκυλιά. Όταν πας να διώξεις κάτι μύγες πάνω απο το αυτί ενός σκυλιού που δε σε ξέρει, επόμενο είναι να το θεωρήσει απειλη και να σε δαγκώσει. Επίσης εγώ έχω δει γάτα να επιτήθεται στο σκύλο μου, θα έπρεπε να μισήσω τις γάτες για αυτό;
I'm getting a kitty this fall~
(07-07-2009 12:49 PM)Celesi Wrote: [ -> ] (07-07-2009 12:22 PM)skorp Wrote: [ -> ]Enw me tis gates einai alliws.Tis afhnw elef8eres kai mou to fernoun dorw prwi prwi e3w apo thn porta,sto xalaki.
http://i26.tinypic.com/vrsbw5.jpg
nuff said ;p
A και μ'αρέσουν τα γατιά, απλά ίσως όχι όσο τα σκυλιά. Όταν πας να διώξεις κάτι μύγες πάνω απο το αυτί ενός σκυλιού που δε σε ξέρει, επόμενο είναι να το θεωρήσει απειλη και να σε δαγκώσει. Επίσης εγώ έχω δει γάτα να επιτήθεται στο σκύλο μου, θα έπρεπε να μισήσω τις γάτες για αυτό;
I'm getting a kitty this fall~
do whatever you want love them or hate them.δεν φταιω εγω αμα ο σκυλος τις αφηνει να τον πλησιασουν.εγω θα τους γαβγιζα
(07-07-2009 12:22 PM)skorp Wrote: [ -> ]Oso gia tous skulous,nai einai polu gamatoi.Ki egw eixa skulo.Alla ti ginetai otan psofane?Stenoxwries,klamata ktl.Gi afto ki egw den 8elw megala zwa.
Αυτο βασικα ειναι μια εντελως λανθασμενη αντιληψη κατ' εμε. Στεναχωριες και κλαματα δεν αντιμετωπιζεις μονο στις περιπτωσεις των μεγαλων ζωων, αλλα με οτιδηποτε δενεσαι συναισθηματικα. Προσωπικα, ειχα σκασει απο την στεναχωρια μου οταν πεθανε το καναρινι μου. Το ειχα απο πολυ μικρη και ειχα δεθει πολυ μαζι του.
(07-07-2009 12:41 PM)Espeon Rene Wrote: [ -> ]Eλεος πια με τα σκυλια ολοι λες και σας εκαναν κατι οι γατουλες.μια χαρα ειναι,να σου καθαριζουν τον κηπο απο ποντικια και εντομα μπλιαχ.
Προσωπικα, δεν εχω κατι εναντιον της γατας, απλα δεν μου αρεσει τοσο οσο ο σκυλος. Αυτα τα κανει κι ο σκυλος μου. Δεν περναει μερα που να μην βρισκω γυρω στις 3 σκοτωμενες κατσαριδες. Ποντικια δεν εχουμε.
(07-07-2009 12:41 PM)Espeon Rene Wrote: [ -> ]μισω τα σκυλια για τους εξης 3 λογους 1:πρεπει να τον βγαζεις βολτα να χεζει καθε μερα 2:οταν ημουν μικρη ειδα ενα σκυλο να πνιγει μια γατα 3:οταν πιγα να διοξω κατι μυγες απο το αυτι του σκυλους της θειας μου εκεινο με δαγκωσε.
1. Γιατι η γατα δεν χεζει καθε μερα? Κι αν ειναι η κυριολεκτικη σημασια της σπιτογατας, τι γινεται μετα? Τις σκατουλες τις μαζευεις ειτε απο την αυλη ειτε απο την βεραντα. Λιγοτερο με κουραζει το να βγαλω ενα σκυλι βολτα. Και περισσοτερο με διασκεδαζει.
2. Εγω δεν ειδα ακριβως αυτο. Ειδα το σκυλο μου να πιανει μια γατα, να την χτυπαει σαν χταποδι και να την πεταει στη θαλασσα. Παραδοξως, ενω στην αρχη νομισα οτι η γατα τα τιναξε, μετα απο μια ωρα την ειδα να περπαταει εξω μουσκεμα. Αυτο θα πει εφταψυχη. Αλλα anyway, ως γνωστον, ο δυνατος υπερισχυει του αδυναμου, το μεγαλο τρωει το μικρο κτλ. Βαση της τροφικης αλυσιδας. Με την ιδια λογικη, ενας που λατρευει τα καναρινια θα επρεπε να μισει τις γατες επειδη τα τρωνε.
3. Hah, what Celesi said. Αλλα κι εγω ετσι θα αντιδρουσα.
καλα ας λετε οτι θελετε εγω αγαπαω το γατι μου γτ ειναι πατατα
(08-07-2009 12:24 AM)Espeon Rene Wrote: [ -> ]καλα ας λετε οτι θελετε εγω αγαπαω το γατι μου γτ ειναι πατατα
lolpic.
Τώρα για το χέσιμο το γατιών, ναι βρομάει.Όπως και των ανθρώπων και όλων των ζωντανών.
Αλλά βασικά και όλα τα ζώα χρειάζονται φροντίδα και πρέπει να προσέχεις που κάνουν την ανάγκη τους και τέτοια και αν επιχειρήσεις να πάρεις γάτα, σκύλο και ότιδήποτε πρέπει να προσέχεις και αυτό να τα ταίζεις και ειδικά τα σκυλιά αν είναι στο σπίτι σίγουρα χρειάζονται και βόλτα..
Για αυτό Chaos δεν σου παίρνουν οι γονείς σου κατηκοίδιο(ΔΕΝΑΝΟΙΓΩWORDΓΙΑΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ) γιατί ξέρουν πως ίσως να μην το φροντίσεις καλά διότι θέλει και τις απαραίτητες φροντίδες.
πηρα ενα χαμστερακι τον αλεξη!
Λοιπον εγω εχω πολλα ζωα και εντος και εκτος του σπιτιου μου(και πολλα αλλα που ειναι dead).So εχω 1 σκυλο,4 γατες,2 παπαγαλακια,3 χελωνες,3 παππιες.Παρακατω 2 φωτος απο τα κατοικιδια μου.....
Η Τζουλια
Και η Κούτση(Η' Βλαστάρη γιατι συνεχως ειναι μεσ'στα φυτα!)