Legendary Pokémon

Full Version: Ποιά ζώα σας αρέσουν και ποιά όχι;Τι κατοικίδιο έχετε;
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
εγώ έχω ένα σκύλο τον fox ράτσας πεκινουά(εξού και το username!). παλιοτερα έμοαιζε με το zigzagoon γι' αυτό όποιο zigzagoon ονόμαζα fox!Toungue
Εγώ έχω ένα σκύλο ο οποίος είναι κυνηγόσκυλο.Τον λένε Σπιρτούλη αλλά δεν τον ονόμασα εγώ έτσι,τον είχαν ήδη ονομάσει πριν τον πάρουμε!
Εγω παλι ειχα ζωολογικο κηπο! xD
Για να παρετε μια ιδεα, απο τα χερια μου εχουν περασει, μαζι με την τελευταια γεννα, 21 hamsters! Τωρα εχω 3 hamsters Roborovsky, τα moroirs οπως τα λεω, την Βικτώρια, μια λευκη παπαγαλλινα και ενα ενυδριο, οπου εχω ονομασει το μεγαλυτερο scoop. Τωρα, η προελευση του ονοματος ειναι πολυ αστεια: το ψαρι αυτο ειναι γλυφτης, οπου ο οποιος ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!!!! Ρουφαει ολεσ τισ βρωμες! Γι' αυτο λοιπον, τον ονομασα scoop ως συντομογραφια της.... σκουπας!!! Lol, huh? ;D
(10-01-2010 01:45 AM)skorp Wrote: [ -> ]Mazi sou[an kai sthn Patra den exoume metro(oute kai prezonia)].Autous pou antipa8oun tis gates tous exw xesmenous.
Prin 7-8 xronia o Hraklhs,ena gerodemeno gati pou eixa,eixe epite8ei se skylo pou oloi ektos apo emena fovountan.
Twra exw isa me kamia 4ara gates(nai,liges einai).Kapoia stigmi 8a postarw foto tou Spirtouli!An 8elete, vazw kai foto tou skylou tou geitona.Kalo skylaki o Rex...

μου εξηγείς γιατί 1ον γραφεις με greeklish
2ον που κολάνε οι εθισμένοι στις ναρκωτικές ουσίες με το μετρό ?
Εχω ενα σκιουρακι τον Σπαρκι και ενα χρυσοψαρο τη Γκολντι.Ειχα και μια γατα τη Σεραφινα αλλα εξαφανιστηκε.Ομως το αγαπημενο μου ζωο δεν ειναι κατοικιδιο.Ειναι ο λυγκας αλλα γενικα μ'αρεσουν τα αιλουροειδη.Γι'αυτο μ'αρεσουν τοσο πολυ τα luxray.
ο σκυουρακι ειναι δικο μου[εφοσον ειναι η αδερφη μου η λουξραι]γιατι αυτη ειχε ενα σκυουρο που δαγγονε και το διοξαμε
χαμστρακια εχω
Mπορει κανεις να μου πει πως μπορω να ποσταροω μια εικονα?Θελω να σας δειξω το ζωακι που θα παρω το Πασχα
πηγαινε στο tinypic.com, κανε upload εκει την εικονα σ και μετα, θα σ εχει ενα url. καν το copy paste εδω, αναμεσα σε αυτα εδω

[img] [/img]
thanx
τα περισσοτερα ειναι γραμμενα στα γερμανικα και δεν ξερω γερμανικα.
Εμενα μου αρεσουν ολα τα αιλουροειδη , δεν μου αρεσουν τα εντομα και εχω ενα σκυλο τον Billy
Μου αρέσουν τα πάντα όλα. Δεν έχω τίποτα αλλά θα ήθελα Ιγκουανα ή λιβελούλη σε μέγεθος αυτοκινήτου.
Oλα ωραια ειναι εγω προς το παρον εχω ενα κινιγοσκυλο(σετερ+ποϊντερ) τον Ρουντι και παλια ειχα διαφορα σκιλια και γατια αλλα τα περισοτερα μας τα διλιτιριασαν αφου να σκευτιτε απο 6 σκιλια στιν γειτονια <<σπιτομενα >> και μια αδεσποτι σκιλιτσα και μετα 3 κουταβακια ο μονοσ σκυλος που εμινε ηταν ο δικοσ μας και απο τις πολες γατες που μονο καλο εκαναν αφου ειμαστε διπλα στο βουνο(πολλα ποντικια) μονο μια της γειτονισας εμινε που εκινες τις μερες την ειχαν κλεισει μεσα για να μην παθει τιποτα(και η δικια μας εφαγε φολα)οπος και πριν απο μερικα χρονια οι γατοι μας ειχαν παθει το ιδιο ελεος πια με τις φολες!!!!!!!
την παρασκευη πηραμε ενα κουνελακι.θα ποσταρο φοτογραφιεσ οταν μπορεσω
Από τα κλασσικά κατοικίδια μ αρέσουν πολύ οι γάτες, κυρίως λόγω του ότι είναι και πολύ πιο καθαρές από τα περισσότερα pets. Kαι πιο ωραίες.

Από την άλλη θα θελα πολύ έναν από κεινους τους κατοικίδιους σκαντζόχοιρους. Αν είναι φιλικοί όπως φαίνονται θα είχε πολύ φάση να έχω έναν σπίτι μου.
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's