ελεος ρε φιλε!! με τοσα ζωα που εχεις, θα μπορουσες να εκανες ζωλογικο κηπο!!
anyway, σκεφτομουν να παρω 1 χρυσοψαρο, αλλα δεν ειμαι και τοσο σιγουρος γι αυτο......
(17-07-2009 08:05 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]ελεος ρε φιλε!! με τοσα ζωα που εχεις, θα μπορουσες να εκανες ζωλογικο κηπο!!
Μην το γελας,πιο παλια ειχα πιο πολλα ζωα και ολοι αυτο μου ελεγαν.Ειχα αρχισει να το σκεφτομουν κιολας:Ρ
Παλια μεγαλια!
μου αρεσουν ολλα τα ζωα, αλλα πιο ιδιετερα: κυοειδη (σκυλοι, λυκοι κτλ), χελωνες, ελεφαντες, φιδια, αιλουροειδη (γατες, λιονταρια, τηγρεις), Αρκτιδια (αρκουδες, παντα κτλ), σκαθαρια, Ιερακόμορφα (Αετος, γυπας), ... τεσπα, μπηκατε στο νοημα!
Εγώ είχα έναν σκύλο,τον οποίο άφησα στον θείο μου.Δυστυχώς δεν επιτρεπόταν να τον πάρω μαζί στο αεροπλάνο (λογικό) και μάλλον θα είχε πρόβλημα με το κλίμα εδώ (μπορεί και να πέθαινε).Γενικά μου αρέσουν τα <<άγρια>> ζώα,όπως ο πάνθηρας,το τζάγκουαρ κλπ.Βέβαια αν δω γάτα υπάρχει 99% πιθανότητα να της κάνω δωρο ένα αεροπορικό ταξίδι με την κλωτσιά που θα της χώσω.Πλάκα κάνω.Αλλά δεν τις πάω καθόλου.
emena mou aresoun ola ta zoa ektos apo ta poulia......spiti mou exo kamposa skilia kai ena enidrio.
Mu aresun i tigris. Kai gia katikidio exo tarantula.
εγω ειχα εναν σκυλο---τον πατρικ![αλα τον δοσαμε γιατι ηταν εντελως ηλιθιος!!!]
τωρα εχω ενα κουνελι τον μπομπ και ενα καναρινι τον ριρικο!!
(15-11-2009 09:04 PM)Tassaras7 Wrote: [ -> ]εγω ειχα εναν σκυλο---τον πατρικ![αλα τον δοσαμε γιατι ηταν εντελως ηλιθιος!!!]
τωρα εχω ενα κουνελι τον μπομπ και ενα καναρινι τον ριρικο!!
spongebob fan right?εμενα μου αρεσουν τα αιλουροειδη γενικα εκτος απο τις γατες....τα κυοειδη αν το γραφω σωστα(το εξηγησε ο Manuelf πιο πριν)αν και τωρα δεν εχω κατοικιδιο
παλια ειχα ενα χρυσοψαρο αλλα απεβιωσε λογω του οτι ο ξαδ μου το κυνηγουσε οταν ελειπα(στη γυαλα το κυνηγουσε) με ενα μαχαιρι Τ-Τ τον λεγανε Wii γιατι τοτε δεν ειχα wii
exw ena likoskilo einai 8iliko kai thn lene irma
Κρίμας , δεν έχω τίποτα.......
αλλά μου αρέσουν οι γάτες , οι πάνθηρες , οι τσίτες , οι Λεοπάρδαλες(Rob Lucci ftw) και φίδια , κροκόδηλοι.......και βέβαια τα ποντίκια. ;P.
Ξεχασα να πω πως εχω και εναν σκυλο, ο οποιος ειναι σαν κολυτος μου...
Ισος να φταιει το γεγονος οτι δεν τον θεορω σκυλο, αλλα ατομο!
Λοιπόν, εγώ πρώτο κατοικίδιο είχα ένα καναρίνι και το έλεγα ντάνι. Μετά είχα ένα μικρό κοτοπουλάκι και το έλεγα Ιωάννα/Ιωάννη (δεν ξέρω αν ήταν αγόρι ή κορίτσι). Είχα και 5-6 κουνέλια επειδή έχει η γιαγιά μου κάμποσα (Zanal στην αρχή την έλεγα Ζana αλλά γέννησε κάτι κουνελάκια και..., Κανέλα, Μαυρούλα, μια Μέντα, μια Ασπρούλα και κάτι άλλα). Είχα και ένα σκυλάκι την Πανδώρα, αλλά έκανα μια βλακεία: την έλυσα και έφυγε και δεν γύρισε πίσω. Είχαμε κι ένα χρυσόψαρο αλλά πέθενε κι αυτό. Και μια μικρή χελωνίτσα, την καημένη πέθανε κι αυτή. Στο χωριό μου έχω κάτι σκυλάκια και κάτι κατσικάκια μικρά.
Εεεεε....... αυτά, λίγα-πολλά......
ενα θεμα που επρεπε να ειχα διαβασει εδω και καιρο.
ι ριλι λολντ
αλσο
ι like doooooooogs ofc ;D
i has irma !
dimi /chia wanna steal my irma αλλα δε τη δινω !
βρμαι να ανεβασω και πικ χΔ
αλσο
αντιπαθω τα ζωα που σπρώχνουν στο μετρο, βρίζουν χωρις λογο, γινονται αντιπαθητικοί και αλλα τετοια χαριτωμένα XD
Mazi sou[an kai sthn Patra den exoume metro(oute kai prezonia)].Autous pou antipa8oun tis gates tous exw xesmenous.
Prin 7-8 xronia o Hraklhs,ena gerodemeno gati pou eixa,eixe epite8ei se skylo pou oloi ektos apo emena fovountan.
Twra exw isa me kamia 4ara gates(nai,liges einai).Kapoia stigmi 8a postarw foto tou Spirtouli!An 8elete, vazw kai foto tou skylou tou geitona.Kalo skylaki o Rex...
Στα κατοικίδια έχω ένα μεγάλο ιστορικό.Αρχικά,είχα και έχω τρελή αδυναμία στα χαμστεράκια!Το πρώτο μου χαμστεράκι(ο Μελένιος!!!)έζησε 3 χρόνια περίπου.Μετά τον αντικατέστησα με αρκετά χαμστεράκια τα οποία μάλιστα είχαν αρχίσει να αναπαράγονται!!!!Μετά είχα έναν παπαγάλο(τον Μαξ) ο οποίος κατέληξε πάλι στο μαγαζί που τον πήραμε γιατί έκανε απίστευτη φασαρία.Στην συνέχεια,επεκτάθηκα στον χώρο του ενυδρείου.Πήρα ένα ενυδρείο 200 λίτρων και το ''έστησα''.Βέβαια,επειδή έπρεπε να είχες αρκετό χρόνο για να ασχοληθείς το παράτησα!Έχουμε έναν οικογενειακό σκύλο(την Λούνα)και ένα κουνέλι που ανήκει στην μητέρα μου!!!Να μην ξεχάσω και τα καναρίνια του πατέρα μου!!!Επίσης,έχω τρελή αδυναμία στις γάτες και άμα πετύχω γάτα στον δρόμο την κυνηγάω να την χαϊδέψω!!!
Υ.Γ. Έρευνες έχουν δείξει ότι οι καλόκαρδοι άνθρωποι με αγνή ψυχή έχουν αδυναμία στις γάτες!!!No offense
Ο Αδόλφος Χίτλερ,ο Μπενίτο Μουσολίνι και ο μέγας Ναπολέων απεχθάνονταν τις γάτες(συγνώμη για το offtopic!!!)