Legendary Pokémon

Full Version: Ποιά ζώα σας αρέσουν και ποιά όχι;Τι κατοικίδιο έχετε;
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
πεθανε ο σκυουρος μας και το κουνελι που πηραμε με εχει ταραξει στις δαγγες
έχω έναν σκύλο τον πέρη
[Image: goldenret.jpg]
ειχα και εγω μερικα κατοικιδια. Ειχα δυο καναρινια, το οποιο το ενα το εσκασε και το αλλο δεν θυμαμαι καν τι απεγινε, δυο χρυσοψαρα που επισης δεν θυμαμαι τι απεγιναν, εναν σκυλο που τον φωναζαμε Αρτσι αλλα επειδη του επεφταν τριχες και επειδη μεναμε σε πολυκατοικια, οταν εβγαινε στο μπαλκονι οι τριχες επεφταν στην μπουγαδα της γειτονισσας, αυτη μας εκανε παρατηρηση και τον στειλαμε στον θειο μου στο χωριο, στην Ξανθη. Εκει απ' οτι μου ελεγε ηταν πιο χαρουμενος απο εδω, που ηταν κλεισμενος σε ενα διαμερισμα, αλλα δυστυχως καποιοι τον δηλητηριασαν και πεθανε. Κριμα, και τον συμπαθουσα τον Αρτσι. Στον αδελφο μου ειχαν κανει επισης ενα κουνελακι, που ηταν τοσο χαριτωμενο που ζηλεψα. Θελω καποια στιγμη να παρω ενα κουνελι για κατοικιδιο
Στο χωριό μου ο παππούς μου με την γιαγιά μου που έχουν ζώα έχουν και ένα σκύλο να τα προσέχει. Είχαμε έναν σκύλο για πολλά χρόνια κάπου 16-18 την οποία συμπαθούσα πολύ αλλά δυστυχώς αρχές του περασμένου Δεκέμβρη πέθανε, αλλά είχαμε και έναν άλλο σκύλο τα 2 τελευταία χρόνια οπότε δεν είναι πως έμειναν χωρίς σκύλο. Επίσης έχουμε και έναν γάτο (αδέσποτος θα έλεγα) ο οποίος έρχεται και τρώει σε εμάς και βασικά κοιμάται κλτ και τον συμπαθώ αρκετά, είμαι περισσότερο άνθρωπος των αιλουροειδών.
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's