Legendary Pokémon

Full Version: Ποιές ομάδες εκπαιδεύετε; Με τι στρατηγικές;
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
εγω εκπαιδευω μια ομαδα με τα ποκεμον.
gyrados
lucario
yanmega
salamence
tyranitar
gengar
τι λετε?
η ομαδα σου ειναι γεματη με sweepers!! βγαλε καποιο και βαλε κανενα wall, οπως cresselia, swampert κτλ

εγω τωρα βαζω τις "τελευταιες πινελιες" στην ομαδα που εχω φτιαξει για το νεο τουρνουα της nintendo.gr
wall? σαν τι?
Εγω εχω σκεφτει μια ομαδα και θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας:Salamence,Tyranitar,Dusknoir,Scizor/Skarmory,Alakazam και Gyarados.
αρκετα καληmustaine2mustaine2
Δε νομίζετε ότι θα ήταν καλύτερα να ποστάρετε και λεπτομέρειες(natures,EPs,moveset,items κτλ) για τις ομάδες που εκπαιδεύετε/σχεδιάζετε;;
Έτσι θα μπορούσαμε να τις κρίνουμε σε μεγαλύτερο βάθος...
Btw, υπάρχει ήδη και ένα παρόμοιο thread όπου μπορείτε να μιλήσετε για την ομάδα σας...

(31-08-2009 04:34 PM)Tassaras7 Wrote: [ -> ]wall? σαν τι?

Αμυντικά pokemon που έχουν support ρόλο και αντέχουν πολλά χτυπήματα(πχ blissey, vaporeon, hippowdon, gliscor, dusknoir, schuckle) Δεν είναι βέβαια απαραίτητα σε μία ομάδα όμως είναι αρκετά χρήσιμα...
(31-08-2009 04:34 PM)Tassaras7 Wrote: [ -> ]wall? σαν τι?

Registeel,Dusknoir,Bastiodon,Bronzong,Umbreon,Cresselia κ.α.Γενικοτερα,Pokemon με υψηλες αμυνες και πολλα HP.
για πειτε καμια γνωμη?
ΓΝΩΜΕΣ!
Αν θες γνώμες για ένα wall,μιας και έχεις tyranitar καλές επιλογές είναι o hippowdon, swamper, gliscor, rhyperior, cradily, registeel κ.ά.
Αν τώρα θες για την ομάδα σου γενικότερα, πρέπει να ποστάρεις πιο πολλές λεπτομέρειες(movesets, natures, EPs, items), ώστε να ξέρουμε τι ρόλο έχει το κάθε ποκεμον.
ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΛΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟAngry
Ισως επηδη χρησημοποιησες μεγαλη γραματοσειρα?
Big Grin
ΟΧΙ ΡΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΕΒΑΛΑ
ακοω γνωμες
swampert
role:wall
EVs:252\6def\252speed
item:salac berry
moveset:
earthquake
waterfall
sudstitute
endeavor
Τι λετε?[/size]
καταρχας αυτό δεν είναι wall, ένα wall Swampert κατα την γώμη μου είναι ένα τέτοιο

Swampert@Lum Berry
Adamant
EP's 252 HP/ 6 Attack/ 252 Defence

EQ
Waterfall
Curse
Avalance
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's