Legendary Pokémon

Full Version: Τι ταξη πατε?σε ποιο σχολειο?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
εγω παιδια φετος θα παω 1η γυμνασιου στο παλαιολιθηκο πια σχολειο ζανειο πειρεως. εσεις?
Egw 2a lukeiou sto Eniaio Lukeio Riou.
εγω 2α γυμνασιου σε ενα ιδιωτικο σχολειο στην ηλιουπολη (ενας απ τους πολλους δημους της αθηνας).
χεχεχεχε ιδιοτικο ε?Big Grin

κανενας ζανειο να ειμαστε συμμαθητες
Εγω σε λιγα χρονια θα ειμαι δασκαλος σε καποιο δημοτικο σχολειοToungue
(04-09-2009 12:18 PM)BLUE Wrote: [ -> ]Εγω σε λιγα χρονια θα ειμαι δασκαλος σε καποιο δημοτικο σχολειοToungue

σε ποιο μαθημα? πληροφορικη?
ειχαμε πληροφορική στο δημοτικο??Εγώ δεν θυμαμαι να είχα...εκτός αν βάλανε τώρα Toungue
On topic τωρα, εγώ θα πάω στην χειρότερη ταξη που υπάρχει...Την τελευταία %-(
(04-09-2009 01:21 PM)link Wrote: [ -> ]ειχαμε πληροφορική στο δημοτικο??Εγώ δεν θυμαμαι να είχα...εκτός αν βάλανε τώρα Toungue

μα στο σχολειο μ ξεκινησαμε την πληροφορικη απ τη 5η δημοτικου υποτηθεται..... Angel
ρε εδω δινουνε δωρεαν λαπτοπ στην πρωτη γυμνασιου... τι σκατα σκεφτονται?!?!?! "ΧΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΛΟΛΟΛΟΛΟΛ" @@...
καλα δεν με νοιαζει εγω εχω ειδη laptop στο αλλο θα εχω τα μαθηματα και τα βιντεοπαιχνιδια σιγουρΑ θα δωσουνε στο ζανειο γιατι ειναι προτυποCool
(04-09-2009 12:18 PM)BLUE Wrote: [ -> ]Εγω σε λιγα χρονια θα ειμαι δασκαλος σε καποιο δημοτικο σχολειοToungue

Τα καημένα τα παιδάκια Toungue.

(04-09-2009 12:35 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]

σε ποιο μαθημα? πληροφορικη?
Σε όλα μήπως;

Εγώ θα πάω 1η λυκείου,κ να σας πω π δν θα καταλάβετε Toungue.
Εγω θα μπω στο 3ο ετος μου στο τρομερο ΤΕΙ Χαλκιδας....οπου οταν τελειωσω (με το καλο) θα εχω μαστερ στο ανακατεμα του φραπε κ στο ριξιμο των ζαριων στο ταβλι Toungue
(04-09-2009 02:30 PM)Garam Wrote: [ -> ]Εγω θα μπω στο 3ο ετος μου στο τρομερο ΤΕΙ Χαλκιδας....οπου οταν τελειωσω (με το καλο) θα εχω μαστερ στο ανακατεμα του φραπε κ στο ριξιμο των ζαριων στο ταβλι Toungue

ΟΚ τοτε θα παικσουμε κανα ταβλακι:DXD
(04-09-2009 02:10 PM)XaralaBoss Wrote: [ -> ]ρε εδω δινουνε δωρεαν λαπτοπ στην πρωτη γυμνασιου... τι σκατα σκεφτονται?!?!?! "ΧΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΛΟΛΟΛΟΛΟΛ" @@...

κοιτα, αμα τα δωναν σε μεγαλυτερους θα παιζαν λ2, ενω τα παιδια της πρωτης γυμνασιου θα τα χρησιμοποιησουν για λιγο ΚΑΙ ΜΕΤΑ θα τα εχουν για λ2

λοιπον θα παω 2α λυκειου στο ηρωικο και δοξασμενο απο καταλυψης ΠΡΩΤΟ (στα παντα πρωτος ειμαι) λυκειο Νάξου (δεν εχει αλλο), αλλα μουφιες, δεν αξιζει σαν κτισμα, φτιαχτηκε το 2003 περιπου, το γυμνασιο μου ηταν το υπερμεγιστο κτηριο, χρονολογειτε οτι φτιαχτηκε το 1931 (το ειχαν κανει με βοτσαλακια στο πατωμα, ρησπεκτ?) και ηταν μια εμπιρια ζωης να κατσω στα ιδια θρανια που εκατσε ο παππους αλλα και ο μπαμπας μου, να βλεπω τους σοβαδες να πεφτουν και αλλα τετοια χαριτωμενα, τωρα βεβαια εχασε την αιγλη του για το επισκευασαν, ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
εγω θα παω 2α Λυκειου στο Πρωτο Ενιαιο Λυκειο Ακρατας, και μαλλον θα διαλεξω θεωρητικη κατευθυνση, γιατι οι υπολοιπες δυο θα με δυσκολεψουν πολυ. τωρα το σχολειο δεν ειναι παλιο, αλλα καποιοι το εχουν κανει να φαινεται ετσι. XD jk, δεν ειναι τοσο χαλια απλα απο εμφανιση θα μπορουσε να ειναι καλυτερο. με τα graffities, αλλα και τις αταξιες που κανουν μερικοι-μερικοι μεσα στις αιθουσες η εικονα ειναι overall ασχημη, αλλα υπαρχουν και χειροτερα.
αυτα~~~
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's