διορθωση:δυο νεα ποκεμον ισως να εμφανιστουν
edit:πρεπει ομως να σκεφτουμε κιολας οτι μπορει να ειναι κατι σαν Giratina origin forme η μπορει να ειναι παρομοιο με to spiky-eared pichu...οι πιθανοτητες ειναι αρκετες
ποτε δεν ξερεις. μπορει να ναι και ποκεμον απ τη 5η γενια
Λιγη υπομονη χρειαζεται και θα δουμε. Παντως ειναι πολυ πιθανο να ειναι εντελως καινουρια Pokemon. Επισης ακομα κι αν ειναι αλλη μορφη θα ανοικει στην 5η γενια παιχνιδιων καθως στις Heart Gold και Soul Silver ο Arty2 δεν εχει βρει καποιον κωδικα που να δειχνει πως υπαρχει κατι παραπανω απο τα Pokemon που ηδη ξερουμε.
Τωρα εγω θα την κανω την ερωτηση....πριν ανακοινωθει αυτη η ταινια ειχε ανακοινωθει απο το επισημο site των Pokemon (Ιαπωνικο)μια ταινια με πρωταγωνιστες το Lugia και το Ho-oh....μηπως γνωριζετε γιατι ακυρωθηκε η προηγουμενη???
ίσως να μην εχει ακυρωθεί. ίσως να είναι τα 2 ποκεμον με ?.Μακάρι όχι...
(05-01-2010 01:48 PM)Jimmy Wrote: [ -> ]Tο phatom ruler Z το οποίο θα είναι μάλλον pokemon της 5ης γενιάς
O phatom ruler δεν είναι pokemon.Είναι o evil-looking Ash που δείχνει στο τέλος του trailer!
(09-01-2010 03:15 AM)cHr1sTozZ Wrote: [ -> ]Τωρα εγω θα την κανω την ερωτηση....πριν ανακοινωθει αυτη η ταινια ειχε ανακοινωθει απο το επισημο site των Pokemon (Ιαπωνικο)μια ταινια με πρωταγωνιστες το Lugia και το Ho-oh....μηπως γνωριζετε γιατι ακυρωθηκε η προηγουμενη???
Wrong. Το video με τα Lugia και Ho-Oh δεν ήταν trailer ταινίας, ήταν teaser. Ο σκοπός του teaser είναι να παραπλανήσει.
tin ekane tin douliatou me emena to teaser !
Κρίμα. Και ήθελα να δω για μία φορά το Hoho σε ταινία. :Φ Και πάω στοίχημα ότι αυτα τα ερωτηματικά είναι απλά Pokemon του Johto. Κανένα Notched-horn Heracross. xDDDDDDDDD
(09-01-2010 01:12 PM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ] (09-01-2010 03:15 AM)cHr1sTozZ Wrote: [ -> ]Τωρα εγω θα την κανω την ερωτηση....πριν ανακοινωθει αυτη η ταινια ειχε ανακοινωθει απο το επισημο site των Pokemon (Ιαπωνικο)μια ταινια με πρωταγωνιστες το Lugia και το Ho-oh....μηπως γνωριζετε γιατι ακυρωθηκε η προηγουμενη???
Wrong. Το video με τα Lugia και Ho-Oh δεν ήταν trailer ταινίας, ήταν teaser. Ο σκοπός του teaser είναι να παραπλανήσει.
Α τους (μπιπ).....αυτο Ho-oh ποτε δεν θα το δουμε σε ταινια.....fr3 μην το γελας....ποτε δεν ξερεις τι θα δεις.....
(09-01-2010 04:55 PM)fr3quency Wrote: [ -> ]Κρίμα. Και ήθελα να δω για μία φορά το Hoho σε ταινία. :Φ Και πάω στοίχημα ότι αυτα τα ερωτηματικά είναι απλά Pokemon του Johto. Κανένα Notched-horn Heracross. xDDDDDDDDD
(09-01-2010 03:15 AM)cHr1sTozZ Wrote: [ -> ]Α τους (μπιπ).....αυτο Ho-oh ποτε δεν θα το δουμε σε ταινια.....fr3 μην το γελας....ποτε δεν ξερεις τι θα δεις.....
Το ότι υπήρχαν στο teaser δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι δεν θα υπάρχουν και στην ταινία. Ίσως να μην είναι πρωταγωνιστές, ίσως να μην είναι και καθόλου, we never know.
Also, notched-tusk Donphan ftw.
Οκ NM2...ειναι λογικο αυτο που λες...τι δυστυχια που δεν θα υπαρχει κανενα Notched....
Θα δουμε συντομα αλλωστε τι θα περιεχει...υπομονη να εχουμε....
kserete pou mporo na agoraso tis tenies ton pokemon se dvd i blue-ray ???
exo psaksi se jumbo alla tipota !
Νομίζω πως το πιο λογικό είναι να τα παραγγείλεις από καμία άλλη χώρα ή να τα "κατεβάσεις" γιατί και εγώ έχω ψάξει σε Video-Club αλλά τίποτα