Δεν νομίζω να βάλουν το ίδιο concept σε δύο ταινίες
μμ θα δείξει.πάντως για κακό το κάνω το Zoroark ή περίπου κακό.
εγω το κανω περιπου σε στυλ να παιξει παρομοιο ρολο με του Lucario στη ταινια αλλα βεβαια
(12-02-2010 09:55 PM)pokefan31395 Wrote: [ -> ]Δεν νομίζω να βάλουν το ίδιο concept σε δύο ταινίες
telika to ho-oh kai to lugia den 8a yparxoun stin tainia?
(07-02-2010 08:29 PM)pokefan31395 Wrote: [ -> ]
Αυτή η σακούλα έχει σχέση με την ταινία και αν προσέξετε πίσω πίσω θα δείτε το Lugia και το Ho-oh οπότε μάλλον θα τα δούμε στην ταινία, but it's too early to say!
oooo nai!!pantws an yparxoun stin tainia 8a doume ola ta 8rylika tis 2nd generation!
Lugia και Ho-oh ήταν στο teaser trailer. Δεν ξέρω κατά πόσο θα τα δούμε tbh.
Tα Pokemon έχουν πολύ συχνά γίνει antagonists, but by no means were they the "bad guys"
ego pistevo polemousan metaksi tous giati evlepan tin dinami o enas tou alou kai i8elan na doun pios ine o pio dinatos (giati opos kai na to kanoume ta legend pokemon exoun kai mia iperifania
).
Άντε δύο μέρες ακόμα και θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες για την ταινία και το Zoroark
!
yeahh!! nai!ΩΘΜ(Η ΦΡΑΣΗ ΜΟΥ ΈΓΙΝΕ)
οτι και να γινει δεν πιστευω οτι τα δυο αυτα θρυλικα θα εχουν το ρολο των "κακων" στην ταινια
θα ναι καλη ταινια και ψηλοπροτοτυπει παιζει να ειναι
βγήκε νέο trailer!!το zorua είναι τέλειο!!φωνάζει,κοιμάται θυμώνει,ένας το λεει zorua-san!!και το zoroark πολύ καλό το έχουν κάνει.
na to.εντάξει το zorua θα είναι πολύ καλό!
O_o
...Epic... Wow μου αρεσε τρελα το trailer! ^_^
@pekinoua: Είσαι ελεεινός
! Το "san" το βάζουν σχεδόν σε κάθε όνομα
!
Anyway, πολύ καλό το Trailer αλλά μάλλον θα βγει και άλλο!