exo tin estisi oti ta exoun aposiri gia kapio logo
Δεν έχω δει DVD από Pokemon ποτέ μου στα ελληνικά μάλλον επειδή τα απέσυραν όταν μπήκαν στην Advanced Generation ή και από πιο πριν δεν θυμάμαι!
EDIT:Λάθος έχω δει να δίνουν DVD Pokemon κάτι εφημερίδες!Αλλά σε Video-Club ποτέ
Εχει μερικες ταινιες σε καταστηματα τυπου Fnac/Public. Νομιζω εκτος απο τις πρωτες τρεις εχει μεταφραστει και η 5 και η 6. Για την 4 δεν ξερω.
Έχω πετύχει κατά καιρούς στη Fnac όλες τις ταινίες μέχρι την Destiny Deoxys, λογικά ακόμα εκεί θα είναι. Αν δεν τις έχουν μπορείτε να τις ζητήσετε και να σας ειδοποιήσουν όταν έρθουν.
εγω εχω δει και σε video club...επισης η ταινια του Jirachi ποια ηταν?την ειχα δει μεταφρασμενη για αυτο το αναφερω...
thanks pantos pedia, 8a psakso na tis vro kai 8a sas po.
το χες ξαναρωτησει ρε αλτσχαιμεεεεεεεεεεεερ
13 reeeeeeeeeeeeeeee des to onoma tou thread.
nai swsta
(11-01-2010 10:17 PM)dark_lugia Wrote: [ -> ]το χες ξαναρωτησει ρε αλτσχαιμεεεεεεεεεεεερ
den akouw den 8imame den blepw ti alla mou lipei
Παιδες τερμα το spam...
......δεν εχουν μεταφραστει ολες οπως ειπαν οι προηγουμενοι...μην το καταστρεφουμε αλλο το thread.....
Η ταινία άλλαξε τίτλο (σύμφωνα με το Bulbapedia) και από εδώ και πέρα λέγεται (αν δεν αλλάξει τίτλο) Ruler of Illusions Z!!
Μάλλον ο Ruler of Illusions είναι το Pokemon που αποκαλύφθηκε!!
You 'right, but we have to have some ideas and a little imagination
Αυτή η σακούλα έχει σχέση με την ταινία και αν προσέξετε πίσω πίσω θα δείτε το Lugia και το Ho-oh οπότε μάλλον θα τα δούμε στην ταινία, but it's too early to say!