(04-03-2010 05:06 PM)pokefan31395 Wrote: [ -> ]@pekinoua: Είσαι ελεεινός ! Το "san" το βάζουν σχεδόν σε κάθε όνομα !
i bet he is not watching an anime
ωραιο το trailer,αναμενω περισσοτερα την επομενη κυριακη
Επειδή προβλέπω επερχόμενο χαμό από posts εδώ, please, spoiler tags σε οτιδήποτε αναφέρεται στην πλοκή της ταινίας. Δεν τα έχω διαβάσει, δεν σκοπεύω να τα διαβάσω, μη μου τη σπάσετε.
^^^ I agree!! I think the same.
(04-03-2010 05:06 PM)pokefan31395 Wrote: [ -> ]@pekinoua: Είσαι ελεεινός ! Το "san" το βάζουν σχεδόν σε κάθε όνομα !
Anyway, πολύ καλό το Trailer αλλά μάλλον θα βγει και άλλο!
and yes i don't watch animé. και στα άλλα νέα καμιά επίθεση δεν έχει δείξει εκτός και αν θεωρείτε το :O που έκανε το zorua roar/howl/growl. kai
Satoshi and his friends visit the city to watch the Pokemon Boccer World Cup. There they meet a Pokémon named "Zorua" and decide to help it search for its companion. λέτε ο φίλος του zorua να είναι το zorua που έγινε σε zoroark?και στο τέλος της ταινίας να γίνουν ξανά φίλοι και όλα μέλι γάλα??!?!?
α και αυτό με το zorua που έγινε piplup μπορεί κάποιος να του κάνει ένα prt screen και αν μου το στείλει σε πμ?
Από την ταινία θα δωθούν ενα shiny Raikou, ;ena shiny Suicune, και ένα shiny Entei που υποτίθεται ότι
edit: Τα ειδικά Entei, Suicune και Raikou(Shiny όπως είπα όλα) θα γνωρίζουν Flare Blitz, Sheer Cold και Zap Cannon αντοίστοχα!ΈΛΕΟΣ!
Λοιπόν.
1st στο serebii λέει ότι τα shiny Raikou, shiny Suicune, και shiny Entei με τις special επιθέσεις
κρύβουν ένα μυστικό. Πιστεύω ότι το μυστικό αυτό είναι:
ότι(με βάση ότι στο επόμενο corocoro θα δείξει πως θα παίρνεις το zoroark) έτσι θα παίρνεις το zoroark(τα legendary beasts θα μεταμορφώνονται σε zoroark εκεί
)
αλλά όμως έτσι θα είναι event!(εκτός και αν αυτό είναι special zoroark!!
)
να πω επίσης ότι έδωσαν το 1st part του manga της ταινίας με το corocoro και βρίσκεται στο pokebeach. Δεν το έχω διαβάσει (ακόμα). ετσι όποιος θέλει να μάθει τι θα γίνει έως ένα σημείο πρέπει να το διαβάσει.
to zoroark stin tainia einai koritsi,molis tora to ema8a.einai h mama tou zorua...eleos